Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Зняти готель в Затоці - забронювати номер в готелі ПРОМЕНАД, Затока

  1. Ціни на сезон 2019 року (В гривнях за номер в добу)
  2. Готель «Променад» - це номери європейського рівня в Затоці
  3. Чому варто зняти готель "Променад" в Затоці
  4. Забронювати готель в Затоці - це зняти номер з справжнім домашнім комфортом

Щоб зняти готель в Затоці, спочатку виберіть на сайті сподобався варіант заселення. «Променад» пропонує два види апартаментів: стандарт і люкс, або цілий котедж для вашої родини.

Ціни на сезон 2019 року
(В гривнях за номер в добу)

Категорія

Травень, червень, Вересень 2019Липень-Серпень 2019

сімейний котедж

2800 2995

Апартаменти Люкс

2200 2380

Апартаменти Стандарт

1095 1295

Зверніть увагу, що проживання дітей до 3 років без надання місця - безкоштовно. Дітям з 3 до 12 років може бути надана додаткове спальне місце з доплатою - 200 грн / добу, дітям старше 12 років з доплатою - 250 грн / добу.

Готель «Променад» - це номери європейського рівня в Затоці

Є три способи забронювати номер в Затоці:

Така форма бронювання є на сторінці кожного з варіантів житла. Заповніть всі поля форми і відправте заявку. Обов'язково вкажіть ваш телефон і адресу електронної пошти для зворотного зв'язку.

Ми приймаємо замовлення цілодобово і без вихідних. Наберіть номер +38 093 матеріалів 126 10 15 або +38 063 888 84 44 і розкажіть, в яких апартаментах хочете поселитися.

Напишіть нам лист на електронну пошту zatoka-promenad@ukr Напишіть нам лист на електронну пошту [email protected]. Вкажіть дати, число гостей, Ваше прізвище, телефон для зв'язку і обраний варіант розміщення. Таким чином, ви зможете забронювати готель Затоки .

Приватний міні-пансіонат у своєму розпорядженні просторі корпусами і зручними двоповерховими котеджами, які можна орендувати цілком. У першому випадку можна вибрати однокімнатний «Стандарт» або двокімнатний «Люкс», розрахований на 4 чоловік. При необхідності можна поставити додаткове місце. Зверніть увагу, що проживання дітей до 3 років без надання місця - безкоштовно. Дітям з 3 до 12 років може бути надана додаткове спальне місце з доплатою - 200 грн / добу, дітям старше 12 років з доплатою - 250 грн / добу.

Чому варто зняти готель "Променад" в Затоці

  • в кожному номері - телевізор з плоским екраном, супутникове ТБ, стабільний безкоштовний Wi-Fi;
  • душові або ванна в санвузлах з цілодобовою гарячою водою (встановлені бойлери);
  • кухня в залі-студії або кухонна зона обладнана сучасною побутовою технікою (холодильник, електроплитка, електрочайник, весь необхідний посуд (каструлі, сковорідки, тарілки, склянки, фужери), а в окремо здаються будинках є навіть електродуховка;
  • кімнати обладнані двоспальними ліжками, тумбочками, вбудованими шафами, а деякі апартаменти і котеджі - кухонними м'якими куточками, в люксах додатково встановлені м'які дивани;
  • на всіх пластикових вікнах номерів - москітні сітки;
  • всюди встановлені кондиціонери.

Море і власний затишний пляж - прямо перед базою, тому ви будете постійно насолоджуватися чорноморськими пейзажами і дихати корисним морським повітрям.

Зіставте пляжний морський відпочинок з риболовлею в Дністровському лимані (у нас найбільші бички!), Грязелікуванням, екскурсіями в центр виноробства Шабо, Одесу та Білгород-Дністровський.

Забронювати готель в Затоці - це зняти номер з справжнім домашнім комфортом

Відпочинок на нашій базі нічим не відрізняється від проживання в сучасному котеджі або квартирі: ті ж зручності і затишок, до яких ви звикли вдома.

При таких оптимальних умовах ціна конкурентоспроможна порівняно з тим, що вам запропонують в Затоці в приватному секторі або старих пансіонатах.

При цьому ви отримуєте максимум задоволення і гарантовану безпеку: пансіонат охороняється цілодобово, стійка реєстрації працює без перерв. Постараємося виконати будь-які ваші побажання, щоб ви залишилися задоволені.

Рекомендуємо забронювати номер онлайн заздалегідь або телефонуйте нам за телефонами: +38 (093) 126-10-15, +38 063 888 84 44.

Новости