Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Всі фарби Південної Африки

  1. опис туру
  2. опис маршруту
  3. У вартість включено:

від € 1300

характеристики туру

під запит

Груп.

1 чол

8 днів

★★★

BB

Авіа

Київ

опис туру

Цей тур буде цікавий мандрівникам, бажаючим з головою зануритися в неповторний і дивовижний африканський світ. Під час поїздки ви побачите мультикультурний Кейптаун і поринете в атмосферу провінції Західний Кейп, прогуляєтеся по мису Доброї Надії, зробите підйом на вершину гори Столовой.

Сподіваємося, що в цій поїздці Африка просто зачарує вас своїми красотами, і ви обов'язково захочете повернутися сюди знову.

Цей тур відносно недорогий, а збалансована по навантаженнях програма дозволяє побачити яскраві фарби Південної Африки навіть туристам старшого віку і сім'ям з дітьми (рекомендується від 10 років).

опис маршруту

день

1 Кейптаун. відпочинок

Прибуття в Кейптаун Прибуття в Кейптаун. Відразу після проходження візового і митного контролю в аеропорту вас зустріне представник туроператора. Комфортабельний мікроавтобус доставить Вас в готель. Поселення. Спілкування з представником місцевого туроператора і ознайомлення з туристичною програмою. Відпочинок після тривалого перельоту.

день

2 Капській півострів. Екскурсія до мису Доброї Надії - Меморіал Родса, засновника De Beers - Пляж Майзенберг - Саймонстаун - Пляж з пінгвінами - Рибний ресторан - Бабуїни і страуси - мис Доброї Надії - Маяк - Злиття Індійського і Атлантичного океанів

Сніданок у готелі Сніданок у готелі. Сьогоднішня екскурсія - це знайомство з історією міста Кейптаун. Вона починається з прогулянки по мису Доброї Надії і підйому на оглядовий майданчик Кейптауна. Ви відвідаєте історично значимий меморіал Сесиля Джон Родса. Меморіал увічнює пам'ять про прем'єр-міністра Капській колонії і засновника алмазної компанії De Beers. Його діяльність була спрямована на розширення Британської імперії від Кейптауна до Каїра.
Після знайомства з історичними фактами в програмі відвідування пляжу з африканськими пінгвінами. Бажаючі зможуть ближче познайомитися з цими кумедними тваринами. Пінгвіни багато століть назад вибрали пляж для виведення потомства, а з часом перестали залишати його берега.
Наступний пункт програми - рибний ресторан, в якому Вам запропонують спробувати вишукані делікатеси з найсвіжіших дарів океану (оплата не входить у вартість туру). Далі слід відвідування національного заповідника мису Доброї Надії, де проживають різноманітні тварини. Вам по шляху зустрінуться цілі сімейства капских бабуїнів і страусів. Заповідник здивує вас своєю дикою і незайманою природою. Ви побуваєте на краю світу, де зможете зробити унікальні фото близько таблички з координатами. А потім з гордістю будете показувати друзям фотографію, де ви знаходитесь на крайній точці планети.
На завершення екскурсійного дня Ви зможете зробити підйом на маяк і подивитися на унікальне злиття Індійського і Атлантичного океанів. Після насиченого дня ми доставимо Вас в готель. Вечір Ви можете продовжити в місті, насолоджуючись неповторним обрисами Столовою гори на заході.

день

3 Кейптаун. Екскурсія по Кейптауна - Столова Гора - Малий ботанічний сад - Фабрика діамантів - Дари океану - Набережна Вікторії та Альфреда

Сніданок у готелі Сніданок у готелі. Зустріч з гідом і огляд старовинних кварталів Кейптауна. Прогулянка до Столовою горі, підйом на вершину гори по канатній дорозі (не входить у вартість екскурсії), прогулянка до сигнальних пагорба, з якого відкривається вид на острів Роббен.
Далі у нас захоплююче відвідування ювелірної фабрики, де Ви зможете дізнатися головні таємниці дорогоцінних каменів з Південної Африки. Вам покажуть технологію обробки алмазів і Ви зможете зблизька роздивитися і помацати дорогоцінні камені різної величини. При бажанні можна придбати вподобані ювелірні прикраси, інкрустовані діамантами і танзанітом в жовтому, білому золоті або платині.
Далі запланований обід в рибному ресторані, де Вам будуть запропоновані смачні лобстери та устриці (не входить у вартість туру).
Наша екскурсія продовжиться в гіпнотичному Малому ботанічному саду і на набережній королеви Вікторії і принца Альфреда. Це справжня туристична мекка для мандрівників. По завершенню туру трансфер в готель.
Додатково надається можливість замовити прогулянку на вертольоті над Капського півостровом і мисом Доброї Надії.

день

4 Стелленбос. Екскурсія по Винною провінції - Гори Саймонсберг - Дегустація вина та сиру - Африканський музей - Старовинна винна ферма - Обід у вишуканому ресторані - Маленький «Версаль» - Полунична ферма - Винний шопінг - Індійський океан

Сніданок у готелі Сніданок у готелі. Цей день присвячений знайомству з вишуканими винами та неймовірною красою винної провінції. Наша подорож - це мрія гурманів. Воно складається з відвідин кількох ферм цього регіону. Під час екскурсії ви зможете насолодитися неперевершеними краєвидами півострова, дізнатися про історію та технології виноробства, продегустувати різноманітні білі вина, які мають тонкий аромат, а також рідкісні сорти червоного вина.
На одній з ферм у вас буде можливість спробувати африканські сири Брі і Камамбер, колекційні південно-африканські бренди сорти Бордо. По дорозі ви побачите мальовничі міста Сомерсет-Вест і Стелленбос. Відпочинок і обід ви проведете в кращому ресторані, де в вашому меню будуть різні екзотичні страви (не входить у вартість туру). На полуничною фермі вам запропонують (по сезону) побалувати себе солодкою і соковитою полуницею, яка виросла на африканських землях. Тут ви можете зробити яскраві і колоритні фотографії.
Незабутнім завершенням нашої екскурсії є відвідування пляжу на березі Індійського океану, де Ви зможете зануритися в його чисті блакитні хвилі. Після купання в океані відбувається зворотний шлях в готель і відпочинок біля основи Столовою гори - однієї з головних визначних пам'яток Кейптауна.

день

5 Херманус. Світ китів - Херманус - Спостереження за південними правильними китами - Індійський океан - Пивоварня Біркенхед

Після сніданку в готелі ви вирушите в місто виняткової краси - Херманус, столицю китів Після сніданку в готелі ви вирушите в місто виняткової краси - Херманус, столицю китів! Це маленьке містечко приваблює туристів своєю архітектурою та старовинними вуличками. Херманус вважається одним з дванадцяти кращих місць на планеті зі спостереження за китами. З берега бухти або зі спеціальних оглядових майданчиків ви зможете спостерігати за південними правильними китами. В деякі періоди можна нарахувати до 20 видів цих величних гігантів. Рекомендуємо вам взяти біноклі та фотоапарати, щоб розглянути цих тварин і відобразити на довгу пам'ять.
В пивоварні Біркенхед Ви потрапите на дегустацію південно-африканського пива. Після завершення туру трансфер в готель.
Додатково пропонується екскурсія над Херманус на легкомоторному літаку для спостереження за китами з висоти.

день

6 Кейптаун. День самостійного відпочинку

Сніданок у готелі Сніданок у готелі. Вільний день для відпочинку і екзотичних екскурсій.
Додатково мандрівникам пропонується екскурсія «Акуляче сафарі» - міні-круїз на судні, спостереження і / або занурення в клітці поруч з великими і кровожерливими білими акулами. Екскурсія триває весь день, в її вартість входить сніданок після прибуття в Гансбай і легкий обід по завершенню цього адреналін-туру.

день

7 Кейптаун. День самостійного відпочинку

Сніданок у готелі Сніданок у готелі. Вільний день для відпочинку і екзотичних екскурсій.
Додатково мандрівникам пропонується екскурсія «Африканське сафарі» - поїздка в неповторний сафарі-парк, в якому ви зможете поспостерігати за африканськими тваринами в природному середовищі існування, відпочити на природі і викупатися. Тур триває весь день. Сніданок по прибуттю в парк і легкий обід по закінченню екскурсії.

день

8 Кейптаун. виліт

Сніданок у готелі Сніданок у готелі. Це завершальний день вашого екзотичного і несхожого на інші тури відпочинку в ПАР. Як не шкода, але пора збиратися додому і упаковувати валізи. Після оформлення документів для виписки з готелю ви вирушите в аеропорт Кейптауна, де зможете придбати вподобані сувеніри та подарунки. Після чого міжконтинентальний рейс перенесе вас до звичного життя, залишивши дивовижні і неповторні спогади про Африку.

У вартість включено:
  • проживання в готелі відповідно до обраної категорії;
  • екскурсії по програмі туру;
  • вхідні квитки під час екскурсійної програми;
  • трансфери по програмі туру;
  • харчування в готелях, де буде розміщення по програмі - 7 сніданків;
  • супровід російськомовного гіда під час екскурсійної програми.
Додатково оплачується:
  • міжнародний авіапереліт;
  • медична страховка;
  • харчування, в т.ч. в ресторанах, зазначених в програмі;
  • додаткові екскурсії;
  • чайові;
  • особисті витрати.

от 39 000 UAH Вартість туру

Новости