Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

відпочинок в Криму, пляжі, транспорт, ціни на житло

Одним з незаперечних плюсів відпочинку в Судаку є невисока вартість житла. Якщо порівнювати квартири, номера і кімнати, скажімо, в Алупці, Партеніті або Гурзуфі, то аналогічне житло в Судаку коштуватиме на 10-20% нижче. Причина тому, можливо, що Судак - це вже не ПБК, хоча, судячи з того, як місто стрімко зростає, він дуже скоро нічим не поступатиметься Ялті та Алушті.
Одним з незаперечних плюсів відпочинку в Судаку є невисока вартість житла

У Судаку ви можете провести всю відпустку - тут вистачить різноманітності і вражень на цілий місяць. Зняти житло в Судаку недорого буде на термін більше 10 днів: пропонуються знижки. Якщо ви в місті проїздом, в рамках туру по Криму, можна знайти і зняти номер, кімнату, квартиру в Судаку подобово за ціною, яка вас влаштує і буде відповідати пропонованим умовам проживання.

У Судаку ви можете провести всю відпустку - тут вистачить різноманітності і вражень на цілий місяць
Якщо ви їдете в Судак вперше, радимо вивчити карту. Адже перш ніж бронювати житло, варто визначитися, які пляжі ви будете відвідувати: піщані або менш людні кам'янисті, куди ви збираєтеся ходити розважатися, чи плануєте походи в гори ... Справа в тому, що зняти житло в Судаку недорого можна в будь-якій частині міста: як в центрі, так і в Затишному або поблизу однієї з головних у місті вулиці Гагаріна, і у самій набережній. Поруч з фешенебельними віллами та пансіонатами в Судаку, де здаються кімнати люкс, є сусідами акуратні будинки із зеленими двориками, де не пропонують апартаменти, але умови проживання дуже гідні.

При виборі житла важливо враховувати особливості транспортного сполучення в Судаку. Справа в тому, що по маршрутах Судак - Новий Світ, Дачне - Затишне, Центр - Затишне міські автобуси рухаються часто і регулярно. В сторону ж аквапарку і Сонячної Долини інтервал руху становить від 1,5 до 2 годин. Якщо ви оселитеся в районі аквапарку, гори Алчак, річки Суук-Су, до пляжу, парку атракціонів, Кипарисової алеї вам треба буде пройтися пішки всього кілька хвилин. А для здійснення екскурсії в Новий світ -Чого гріх не зробити, відвідування Фортеці або дуже мальовничого дикого пляжу у колишнього села Уютне доведеться йти в сторону центру, орієнтуючись на ринок, Міськрада або супермаркет АТБ - там неподалік будуть зупинки транспорту.
Якщо ви прямуєте в Судак зняти житло, приватний сектор може повністю відповідати вашим вимогам. Ціни в залежності від сезону і класу житла можуть бути від 40 до 500 грн. (5-60 $) з людини в добу. У червні і вересні, коли на пляжах просторіше, а на вулицях чистіше, можна легко зняти всю кімнату з усіма зручностями за 100-120 грн ..

Треба віддати належне готелям, гостьовим будинкам та будинкам в Судаку. Практично всі без винятку їх корпусу дуже красиво оформлені зовні і всередині. Навколо - дерева, алеї, басейни, навіть фонтани. Не заради реклами варто згадати «Гранд», «Бастіон» в самому Судаку, «Алмаз» в Морському, «Князь Голіцин» в Новому Світі. Відпочивати в їх комфортних номерах - одне задоволення, яке, звичайно, коштує чималих грошей. Знайти житло в Судаку легко. Ви можете скористатися дошкою оголошень , Зв'язатися з постачальником послуг і забронювати квартиру, номер, кімнату подобово, і на тривалий термін. Але можна, ні про що не турбуючись, просто їхати в місто. На автостанції вас відразу оточить більше десятка квартироздавачів, інші стануть в чергу, щоб запропонувати вам дах над головою і всі зручності на час вашого відпочинку в Судаку

Район міста і відстань до моря - важливі фактори. Зробити правильний вибір допоможе детальна карта Судака з назвами вулиць і об'єктів.

Збільште масштаб карти до потрібного розміру за допомогою кнопки "плюс" у верхньому лівому куті карти. Наведіть курсор миші на певне місце на карті і побачите підказку. Переміщати карту можна за допомогою миші.



Новости