Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Єйську | Міні готель У Азовського моря

Приїжджаючи на відпочинок в місто Єйськ, хто з відпочивальників не бажав скуштувати доброго домашнього вина? Але гарне домашнє вино - це, в першу чергу, дуже якісне, натуральне і смачне вино, в якому немає ні краплі хімії, і яке є ні що інше, як заграв виноградний сік в чистому вигляді. На жаль, в сезон знаходиться чимало охочих видавати за домашнє вино якийсь штучний сурогат і нажитися на довірливості туристів. У цій статті ми розповімо вам про домашнє виноробство в місті Єйську, застережемо від небезпеки покупки саморобного вина низької якості і підроблених алкогольних напоїв, реалізація яких суворо заборонено законом і може бути небезпечна для вашого здоров'я.

Шановні ейчане і гості міста Єйська! Дана стаття про домашнє виноробство в Ейськом районі Краснодарського краю написана виключно в інформаційних цілях. Наш готель не займається реалізацією вина, що не рекламує вино, не надає адрес реалізації саморобного вина. Будь ласка, не дзвоніть в готель з цих питань, ми нічим не зможемо вам допомогти!

Також при пошуку та купівлі домашнього вина в Єйську рекомендуємо пам'ятати, що виробництво і продаж такої алкогольної продукції суворо заборонено законом і переслідується правоохоронними органами. Вживання саморобного вина може становити небезпеку для вашого здоров'я.

Найголовніше, що відпочиваючим потрібно знати про вино, приїжджаючи в Єйськ, це те, що, на жаль, в нашому Ейськом районі не так багато великих виноградників, як в інших районах Краснодарського краю. Виноградарство - аж ніяк не традиційний вид сільськогосподарського бізнесу для нашого району, сільгосппідприємства практично не займаються вирощуванням винограду в великих масштабах, в цілях його продажу і для виробництва вина, хоча адміністрацією Краснодарського краю і робляться зусилля по стимулюванню виноградарства в Ейськом районі - бажаючим фермерам пропонується фінансування, надаються землі. Але поки ці зусилля не принесли відчутного результату. І справа тут зовсім не в людському факторі, немає, це пов'язано з тим, що Ейский район є одним з північних районів Краснодарського краю і клімат не дозволяє тут займатися виноградом в таких масштабах.

Так, виноградарство - це ризиковане заняття в нашому районі. Клімат району не дозволяє бути впевненим у щорічних хороших урожаїв. Більш того, взимку іноді бувають серйозні заморозки, зі снігом, що може погубити цю тендітну чутливу культуру.

Фермери і великі сільськогосподарські підприємства віддають перевагу більш сильним морозостійкий культурам, таким, як яблуні, слива, абрикоси, вишня і черешня. Що ж стосується винограду, то в Ейськом районі ним займаються далеко не всі фермери і підприємці.

Однак вирощування винограду дуже популярно серед так званих «приватників» - власників садів і присадибних ділянок. Незважаючи на те, що виноградарство в Ейськом районі пов'язане з ризиком, проте, майже в кожному дворі посаджено кілька лоз винограду, багато з яких ростуть по 10 і більше років і обвивають своєї тінистою кроною весь двір, даруючи тінь і прохолоду всім тим, хто приїхав на відпочинок в це домоволодіння. Більшість сортів вирощуваного таким чином винограду представляють винні сорти.

Зрозуміло, що великої кількості домашнього вина, достатнього для задоволення потреб всіх відпочиваючих, в Єйську не проводиться. Все, що виробляється, виробляється приватними виноградарями з тих кількох лоз, що посаджені в саду поруч з будинком. Тому купити даний якісне вино в сезон в Єйську непросто, на нього великий попит і воно досить дорого, як і будь-який дійсно натуральний якісний продукт.

Таке вино ви ніколи не купите на пляжі! Так як того, хто робить таке смачне вино, нема чого торгувати їм рознос - до нього прямо додому прийдуть як відпочиваючі, так і місцеві жителі за цим смачним якісним напоєм. І першою ознакою того, що ви потрапили за адресою, до теперішнього виноградарю, буде те, що весь двір цього виробника домашнього вина буде повитий виноградом зі звисаючими дозрівають гронами. Якщо такого немає, то це означає лише одне - вам пропонують підробку. В такому дворі нічого купувати не варто.

Тепер докладніше про підробки. У літній сезон, коли на морі приїжджає багато відпочиваючих, у багатьох нечистих на руку торговців виникає азарт обдурити нічого не підозрюють людей, які не розуміються на вині, і заробити на цьому гроші. Способів виробництва підробленого вина - величезна кількість. Тут можуть використовуватися і цілком безпечні виноматеріали, і спосіб виробництва такого напою може в деякому роді навіть повторювати спосіб виробництва винних напоїв на офіційних заводах. Але може бути і набагато гірше - коли вам підсунуть під виглядом вина абсолютно незрозумілу рідину, яка може серйозно нашкодити вашому здоров'ю.

Найголовніша порада для відпочиваючих. Ніколи не купуйте домашнє вино на пляжі! У 100 відсотках випадків це не вино! Це підробка, яку ви можете відправитися!

Якщо ви не можете знайти справжнє домашнє виноградне вино, розумніше придбати вино в магазині, як пляшкове, так і розливне, благо Кубань славиться виноробними підприємствами, і їх продукція завжди досить високої якості. Особливо я хотів би порекомендувати розливне вино, вироблене винзавод Краснодарського краю, яке повсюдно продається в Єйську в спеціалізованих магазинах і кафе. Великий вибір винних магазинів з кубанськими і кримськими винами ви знайдете в районі Центрального ринку.

А зняти житло в Єйську ви можете в нашій затишній в сімейному міні готелі «У Азовського моря», Єйськ, вул. Перемоги, 8 +7 (918) 2777150. У нас відмінні умови і демократичні ціни. І знаходимося ми прямо біля пляжу.

Повну і вичерпну інформацію про Єйську ви завжди знайдете в Путівнику по Єйському курорту на нашому сайті yeisk-otdih.ru

Підпишіться на нові статті, фото, відео!

скачайте додаток "Єйськ для туристів" в Google Play Market!

The following two tabs change content below. Розміщуємо відпочиваючих в комфортабельних номерах прямо біля пляжу "Кам'янка"! Навпаки нашого домоволодіння - піщана частина пляжу з аквапарком! Це ідеальне місце для відпочинку з дітьми! Відповім на питання і забронюють номер по телефону +7 (918) 2777150 (WhatsApp, Viber). Рекомендую підписатися на мій відеоблог про Єйську на Youtube! Ключові слова: Виноград

Приїжджаючи на відпочинок в місто Єйськ, хто з відпочивальників не бажав скуштувати доброго домашнього вина?

Новости