Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок на Шрі-Ланці в січні

  1. Фотографії відпочинку на Шрі-Ланці


Погода на Шрі-Ланці в січні дозволяє при бажанні насолодитися відпочинком, незважаючи на те, що не кожен день тут готовий порадувати туристів гарною погодою. Отже, які особливі регіони з клімату можна виділити?

  • У січні в багатьох регіонах Шрі-Ланки помітно істотний вплив північно-східного мусону, який приносить опади та вітер, тому під час відпочинку будуть не тільки сонячні, але і похмурі дні. У Трінкомале повітря вдень може прогріватися до + 27C, а вночі - до + 24C. На острові Джаффна днем ​​температура може досягати + 28C, а ночами може опускатися до + 23C. Однак відпочинок тут в цей час не комфортний, так як обидва району піддаються злив. Обсяг опадів становить від 267 до 365 мм. До того ж, рівень вологості істотно підвищується.
  • Центральні рівнини більш сухі, але і їм дістається. Наприклад, в Канді випадає близько 176 мм опадів. Температура вдень в Канді може становити + 27C, вночі + 18C. У Нувара-Елія, курорті, розташованому на висоті 1885 метрів над рівнем моря, температурний стовпчик коливається від + 11C до + 19C, але в січні може бути всього вісім похмурих днів.
  • Відпочинок в Коломбо в січні досить комфортний: денна температура становить + 30C, а нічна + 22C. До того ж опади приходять раз в шість днів. Дана картина панує і на південному заході: в Галле, Віддав, Калутара, Берувелла, Хіккадуве.

Пляжний відпочинок

Море в січні на Шрі-Ланці досить спокійне. У той же час на деяких пляжах можуть підніматися хвилі: в Калутара, Коломбо, Берувела, Бентоте, Негомбо. Ідеальними місцями для дайвінгу є Унуватуна, Хіккадува, Далавелла, Велігама. Океан прогрівається рівномірно, і приблизна температура становить + 28C.

Свята та фестивалі

Відпочинок на Шрі-Ланці в січні може бути по-справжньому незвичайним. Шрі-Ланка має дивний культурною спадщиною, в якому можна відзначити християнські, ісламські, буддійські і індуїстські коріння. Однак у місцевих фестивалів і свят «плаваючі» дати.

У січні проводиться «Дурутху-Перахера» - важливе свято, що знаменує собою річницю приїзду Будди на Шрі-Ланку. Вважається, що Будда побував на острові 2500 років тому. Головні церемонії проводяться в околицях Коломбо поруч з храмом Келані. Храм Гангарама проводить парад «Навам» і у паломників є можливість поклонитися святиням.


Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 28.08.2014

Фотографії відпочинку на Шрі-Ланці

Популярні статті


Відео


Шрі Ланка Інша відео про Шрі-Ланці

Отже, які особливі регіони з клімату можна виділити?

Новости