Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Весілля в Криму: особливості організації

зберегти

агентство Romance

Якщо ж ви зважитеся на весілля в Криму взимку, то фахівці Villa Elena наводять кілька причин, чому це дуже гарне рішення.

Причина №1: тепла погода. Грудень - досить сухий, сонячний і теплий місяць, температура рідко опускається нижче +5 градусів, варто ідеальна погода для прогулянок і подорожей. Ялта в цю пору року зелена: безліч чагарників і вічнозелених дерев, ростуть пальми, відкриті всі природні заказники. У парках співають птахи, а звірі в контактних зоопарках в цю нежарким погоду активні, доброзичливі і охоче спілкуються з відвідувачами. А якщо тут випадає рідкісний сніг, то поєднання білого покриву і яскравої зелені перетворює Крим на казкову країну.

Взимку незвичайно красиві гори - засніжені схили з виступами скель, багаті ліси, поєднання синього моря і сліпучого снігу - все це приваблює сюди фотографів і радує мандрівників. Особливо приємно прокотитися з фотоапаратом по канатній дорозі - в цей час немає натовпу, кабінки в тиші ковзають над скелями, вид відкривається приголомшливий.

Причина №2: доступні ціни. Низький сезон впливає на вартість квитків, спонукає готелі пропонувати туристам спеціальні ціни на номери і включати в проживання не тільки сніданок, але і, наприклад, послуги СПА. Навіть курортна Ялта взимку упускає ціни і стає місцем, де можна дозволити собі розкішно відпочити з помірним бюджетом.

Причина №3: вільні музеї. Відпочинок в Ялті неодмінно включає відвідування палаців і музеїв, в грудні вони не завантажені туристами і доступні для огляду без суєти. Всю зиму відкритий для відвідувань Воронцовський палац, який поєднує в архітектурі елементи різних епох. Саме це зробило його настільки популярним в радянському кінематографі, тут знімалося безліч фільмів: «Червоні вітрила», «Звичайне диво», «Десять негренят». Варто відвідати і Лівадійський палац, в якому часто проходять саміти глав держав СНД. Екскурсоводи раді нечисленним гостям. Так що взимку можна не тільки докладно розглянути палаци, але і дізнатися цікаві подробиці, які допомагають відчути атмосферу того життя, яка колись вирувало в стінах знаменитих особняків.

Причина №4: зимові задоволення. Відпочинок в Криму в грудні - рідкісне задоволення, коли можеш вибирати, в яку пору року відправитися завтра - в вічну весну, в якій живе взимку Ялта або в справжню снігову зиму - в гори, наприклад, на Ай-Петрі. На «горе семи вітрів» товщина снігового покриву може досягати півтора метра. Недарма Ай-Петрі взимку облюбували гірськолижники - південні схили, звернені до берега, грудень перетворює в складні екстремальні схили - зі скельними виступами і крутими поворотами серед вікових дерев. Але вистачає і трас, обладнаних для новачків, і просто добре укатаних схилів для веселих спусків на чому завгодно: сталевих і пластикових саней, тюбінгів і ледянок, та хоч шматків картону або поліетилену.

Причина №5: повітря. Всім жителям курних і димних мегаполісів можна виписувати відпочинок в Ялті як рецепт в аптеку. У грудні 2018 синоптики обіцяють ту вологу погоду, яка робить місцеве повітря цілющим: від 5 до 10 градусів тепла. Потоки морозного гірського повітря змішуються з морськими, в цей час холонуче море віддає найбільше мікроелементів, хвойні, лаврові дерева вносять свою лепту в цей коктейль - фітонциди. Ялта в цей час - популярний напрям для санаторного лікування, але просто знаходження тут надає оздоровчий ефект.

Природа і флористика

Як вже видно з слів наших професіоналів, Крим відрізняється особливою, чудовою природою, що не може не впливати на флористику і оформлення весілля в цьому регіоні. В студії InBloom вважають, що Крим ідеально підходить для весіль: «Крім того, що тут є дуже багато красивих локацій на будь-який смак: ліс, гори, обриви з видом на море, скелі, водоспади, - у нас ще й багата флора». Ірина Миколаївська розповідає, що зараз, наприклад, цвіте бузок, гліцинія, і можна скористатися моментом і зробити церемонію на тлі гарної стіни якої-небудь старовинної вілли оповитої гліцинією. На підході сезон півоній, улюбленців всіх наречених. У травні і червні вони стають дуже доступні, можна зробити весілля потопаючу в цих прекрасних кольорах. Потім в кінці червня зацвітуть лавандові поля, і якщо ви мрієте про весілля в стилі Прованс, то можна влаштувати фотосесію весілля для двох в величезному лавандовому поле. З середини літа і до середини осені кримські флористи мають можливість користуватися чудовими місцевими жоржинами і Еустома (лізіантус).

Якщо ж ви хочете влаштувати весілля в стилі прованс в реальному Провансі, тоді фахівці So Special Events готові допомогти вам в організації та порадити найкращі місця!

фахівці студії Takprosto теж вважають природу півострова одним з головних переваг: «З іншого боку навіщо потрібні ресторани, коли є гори і море? У Криму є безліч «диких" не облаштованих майданчиків з чудовими краєвидами для проведення церемоній і навіть вечорів під відкритим небом. Якщо ви не боїтеся експериментів і важкодоступність місць, ви зможете знайти майданчик будь-яких кліматичних зон. Рожеві озера, величезна скеля посеред безмежного поля, вершини теплих гір, тінь кипарисів в двох кроках від моря - будь-яка з цих місць може забезпечити гарну і душевну атмосферу вашого весільного дня.

Загалом, якщо наречена готова пройтися трохи по диким стежками, вона може отримати круту фотосесію. Luxure весілля тут обійдеться досить дорого, тому що майданчиків для проведення великих грандіозний проектів тут дуже і дуже мало, і відпочинок в таких місцях варто необґрунтовано дорого. Однак і такі весілля в Криму є ».

Складно додати щось ще! Головне пам'ятайте про те, що весільний організатор багато в чому полегшить завдання і підстрахує вас від необґрунтованих витрат, а також допоможе правильно все спланувати, з огляду на специфіку регіону. Довіряйте професіоналам і нехай ваше весілля пройде незабутньо!

Новости