Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Річкові круїзи по річці Лені. круїз Якутськ

  1. Причали чекають мандрівників

Головна | Маршрути | Круїзи по Олені

Хто хоча б раз був в річковому круїзі, той знає про всі його принади Хто хоча б раз був в річковому круїзі, той знає про всі його принади. Не можна забути відчуттів, отриманих від перебування на білому теплоході, який повільно і плавно йде по сріблястою річці. Картинка за бортом постійно змінюється і погляду відкриваються нові дивовижні місця. Особливо захоплююче подорож по річках Сибіру.

Круїз по річці Лена - прекрасна можливість здійснити унікальну, цікаву подорож на комфортабельному теплоході, побачити пам'ятки і незвичайні околиці Сибіру.

Завдяки цьому круїзу по одній з найбільших річок світу, ви перетнете не один географічний пояс - починаючи від тайги до самої арктичної тундри Завдяки цьому круїзу по одній з найбільших річок світу, ви перетнете не один географічний пояс - починаючи від тайги до самої арктичної тундри. В одній подорожі зіллються для вас і спекотне літо, і край вічної мерзлоти, і принади білих ночей - все це ви обов'язково побачите, побувавши на цій чудовій, великий, глибоководної цариці річок.

Річкові круїзи по річці Лені подарують мандрівникам незвичайне знайомство з народними традиціями та віруваннями жителів Сибіру. Їх обряди і свята, які з задоволенням представлять корінні жителі цього краю, дуже здивують вас своєю ексклюзивністю, незвичайним віянням старовини. Тут же побачите багато визначних пам'яток, які пов'язані з освоєнням цього краю.

Річка Лена - це рідкісне місце на планеті Земля, де і сьогодні збереглася первозданна, незаймана природа, тут флора і фауна представлена ​​у великій різноманітності, якою вона була багато століть назад Річка Лена - це рідкісне місце на планеті Земля, де і сьогодні збереглася первозданна, незаймана природа, тут флора і фауна представлена ​​у великій різноманітності, якою вона була багато століть назад. Людина не втрутився в мирний перебіг цієї річки - немає на ній ні гідроелектростанцій, ні гребель, ні підприємств важкої промисловості. Зробивши захоплюючу подорож по Олені, ви самі переконаєтеся в її принади, відчуєте її природну привабливість, енергетичну силу чистого природного джерела.

Причали чекають мандрівників

Екскурсія по Якутску допоможе познайомитися з дивовижною історією північного регіону, вся вона представлена в краєзнавчому музеї Екскурсія по Якутску допоможе познайомитися з дивовижною історією північного регіону, вся вона представлена в краєзнавчому музеї. Саме звідси - з Якутії, і начитається круїз по Олені. Зустріч з національним природним парком «Ленские стовпи» буде для вас справжнім сюрпризом. Погляду з'являться кам'яні обривисті скелі, які складаються з кембрійських вапняків. Їх висота 100-200 метрів, а протяжність більше 80 км. Химерні, незвичайні форми цих скель нагадають вежі, замки, арки великих розмірів. Вся ця кам'яна краса матінкою-природою складена в один прекрасний ансамбль, продовженням якого стане обряд і ритуальний танець «Очищення вогнем» - місцеві жителі подарують його мандрівникам. Для туристів надано великий вибір, як провести свій час: можна тихо відпочити на березі або порибалити, любителям екстриму екскурсовод запропонує піднятися на вершину скелі, звідки видно незвичайні пейзажі і всю красу перловою Олени.

Подорожуючи в північному напрямку, на теплоході ви перетнете Полярне коло Подорожуючи в північному напрямку, на теплоході ви перетнете Полярне коло. Туристам буде представлена ​​унікальна можливість познайомитися з жителями Якутії, взяти участь у культурній програмі, в різних заходах, організованих місцевими жителями. Неподалік від Полярного кола є так звана «зелена» стоянка, вона знаходиться в гирлі річки Вилюй. Туристів в цьому казковому місці очікує пікнік, обов'язкова умова - приготування традиційної капітанською юшки.

Далі - зупинка в селищі Жиганськ, де мандрівники побачать чудові виступи самобутніх місцевих артистів. Вони, з допомогу імпровізованого епічного піснеспіви і чарівних акордів ритуального камлання, подарують слухачам можливість відчути свист вітру і виття завірюхи, тихий шелест трав і листя, шум крил птаха, що летить і дзюрчання води. Побувши в цьому селищі пару годин, ви забудете про існування сучасного галасливого світу, і з'єднаєтеся з дивовижною природою.

Своїм незвичайним примітивним сільським побутом вразять місцеві жителі села Кюсюр - ще одного привалу на р.Лени. Тут туристів мило і тепло зустрінуть, як це прийнято за традицією на Крайній Півночі. Запропонують придбати вироби з символікою цього краю.

Надовго запам'ятаються відпочиваючим річкові круїзи по Олені Надовго запам'ятаються відпочиваючим річкові круїзи по Олені. Перед поглядом відпочиваючих встане заполярний морський порт Якутії - Тіксі. Екскурсія по самому північному селищу Росії стане родзинкою в цій подорожі.

Казковий круїз по Олені подарує ще багато цікавих вражень і незвичайних місць. Далеко знаменитий острів Стовп - велика скеля, висота якої 104 метри. Вона охороняє вихід ріки Лени в океан. Обрис цього дивного острова постійно змінюється, це викликано міражами - оптичними ефектами.

Ще одним цікавим місцем у цьому маршруті є Ленские щоки - величезні скелі, що височіють над річкою на 200м і утворюють каньйони Ще одним цікавим місцем у цьому маршруті є Ленские щоки - величезні скелі, що височіють над річкою на 200м і утворюють каньйони. Відправившись в багатоденний круїз по річці Лена, ви насолодитеся її красою і величчю пристроїв. Вам відкриються її небувалі секрети!

Круїзи по Олені стануть незабутніми, це відмінне місце, де можна провести свою відпустку. До послуг туристів - комфортабельні пасажирські теплоходи з упорядкованими каютами - чотиримісні, двомісними, одномісними і класу «люкс». У всіх каютах - туалет і душ. Для відпочиваючих працюють ресторан і концертний зал, є салон-бар. Перукарня і сауна теж до послуг туристів. Сувенірний магазин запропонує придбати що-небудь на пам'ять.

Новости