Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Рейтинг кращих пляжів на курортах Таїланду

  1. Пляж Джомтьен в Паттайя
  2. Чистий пляж Ката на Пхукеті
  3. Клонг Прао на острові Ко Чанг
  4. Пляж Лама на Самуї
  5. Лонг Біч на Пхі Пхі
  6. Хад Рін Нок на Пангані
  7. Нанг Тонг на курорті Као Лак
  8. До Кванг на острові Ко Ланта
  9. Нудистські пляжі Таїланду

Узбережжя Таїланду - відмінне місце для відпустки на курорті. Воно омивається теплими водами Андаманського і Південно-Китайського морів і простягається на тисячі кілометрів. Головним достоїнством архіпелагу є пляжі Таїланду, особливо, на тайських островах . Їх різноманітність оцінять всі - і любителі комфортного перебування на відпочинку, і «дикуни», готові на будь-які умови.

Найкращі пляжі Таїланду очікують туристів там, де стихає шум великих міст і громадської метушні. Більшість подібних куточків знаходиться на островах, але при бажанні гарне містечко для релаксації можна знайти і на материковій частині архіпелагу. У нашому рейтингу мова піде про різні точки пляжного відпочинку, що користуються популярністю в іноземців. До речі, не варто забувати про правила засмаги .

Пляж Джомтьен в Паттайя

За велику кількість російських туристів , Паттайю прозвали самим російським курортом Таїланду (також існують такі назви, як "Паттаевка" і "паттайському"). Місто славиться доступними цінами на продукти, проживання та товари. Велика кількість туристів не дозволяє вільно розгулювати по набережній. Тому краще виконати невеликий шлях до південної частини Паттайї і комфортно побездельничать в районі пляжу Джомтьен . Спокій, мала кількість народу і сусідство зелених галявин дозволяє зарахувати цю зону до кращих пляжів Таїланду.

Чистий пляж Ката на Пхукеті

Для туристів, які прибули в Таїланд з пострадянського простору, пляж Ката Біч є популярною точкою для морських розваг на острові Пхукет . Протяжність берегової лінії не надто велика - близько кілометра. Зате її ширина надає свободу для дітвори, яка любить бавитися у води. Вхід в море дрібний. Щоб рівень води досяг хоча б колін, необхідно пройти 10 метрів. Ката - затишний пляж Таїланду з білим піском. На тлі його чистоти рясніють парасольки від сонця і шезлонги з відпочиваючими в яскравих купальниках. Тінь на територію відкидають парасольки.

Клонг Прао на острові Ко Чанг

центральним пляжем острова Ко Чанг є Клонг Прао. Він же вважається і найдовшим. Своє місце в списку найкрасивіших пляжів Таїланду він заслужив недарма. Ніжний для тіла пісок, прозора водиця і пальми, опустили гілки в море, залишають незабутні спогади і заслуговують фотозйомки. Відсутність асфальтованої дороги поблизу від кромки води виділяє Клонг Прао на тлі інших пляжів. Відпочинок в цій місцевості змушує забути про галасливої ​​цивілізації і злитися з природою. Під час купання погляд раз у раз наштовхується на гористі ландшафти.

Аналізуючи, які пляжі в Таїланді є популярними, варто згадати Чай Чет. Він знаходиться на північ від Клонг Прао. Пляжі розділені широкою рікою. Чай Чет славиться комфортабельними готелями, постояльці яких можуть брати в користування парасольки і лежаки. Також на південному узбережжі зустрічаються бунгало. Оплата за проживання в них подобова - вона становить 350 - 400 бат.

Пляж Лама на Самуї

Найкрасивіший пляж Таїланду на острові Самуї йде в довжину на декілька кілометрів. Лама приваблює туристів слабкою насиченістю відпускників, мальовничою природою і налагодженою інфраструктурою. Деякі ділянки на пляжі Ламаї є практично безлюдними. Але зустрічаються й такі зони, які повняться фарангами . Одна категорія воліє водні розваги, інша - пасивне проведення часу на шезлонгу під парасолькою. Якщо ви шукаєте пляжі на островах Таїланду для сімейного відпочинку , Лама стане відмінним варіантом. Але не відвідуйте його в осінні місяці, коли Самуї заливають дощі. Туристам, які приїхали в Таїланд за секс-туризмом , Можна знайти собі тайську дівчину , В розташованих неподалік від пляжу, Go-Go барах .

Лонг Біч на Пхі Пхі

У найкрасивіші пляжі Таїланду входить Лонг Біч на островах Пхі Пхі . Містечко, вільний від галасливої ​​нічного життя, залучає м'якістю піску і чистотою моря. Тутешня атмосфера просякнута спокоєм. Швидкий ритм життя, натовпи людей, потоки машин, домашні і робочі клопоти - все залишається позаду, коли ви приходите на Лонг Біч. Відпочивати чи на пляжі з травня по листопад, вирішуйте самі, адже море в цей період неспокійний.

Хад Рін Нок на Пангані

У південній частині острови Панган можна відпочити на пляжі Хад Рін Нок. Всесвітню популярність йому принесли щомісячні вечірки Фул Мун Паті . Цей пляж Таїланду є раєм для тусовщиків. Звуки музики розносяться по узбережжю ніч безперервно. «Підзарядитися» відпочиваючі можуть в барах. У дні, вільні від святкувань, Хад Рін Нок перетворюється на звичайне місце пляжного відпочинку. Спуск у воду пологий. За чистотою ділянки стежать спеціальні служби.

Нанг Тонг на курорті Као Лак

Відокремленому відпочинку серед тиші незайманої природи гарантує пляж Нанг Тонг. Популярним і багатолюдним його назвати не можна, але в той же час місцевість знаходить своїх прихильників. Північна частина сподобається «дикунам», які не бажають проживати в готелях. Центр і південь оцінить народ, який звик до комфорту. Піщаний пляж Таїланду Нанг Тонг доповнюють навколишні дерева і зелена трава. На морській глибині купальники виявляються швидко - пологого входу немає. У травні-жовтні високі хвилі роблять купання на пляжах Као Лак неможливим. Повноцінним дозвілля буде з листопада по квітень.

До Кванг на острові Ко Ланта

Одним з кращих пляжів Таїланду можна назвати Ко Кванг. Знаходиться він на північному заході острова Ко Ланта . Туристи відпочивають в тиші, яку порушують лише звуки моря. Ні жваві торговці, ні ревучий транспорт, ні бари, які потребують грошових витрат, не зіпсують перебування в цьому затишному куточку архіпелагу. «Сусідами» практично пустельного пляжу є повітря, сонце, море і зелень.

Нудистські пляжі Таїланду

Якщо ви любите купуватися голяка, то тут у вас будуть невеликі складнощі, так як офіційно купатися голяка в Таї заборонено. Але все-таки можна знайти для себе парочку диких і безлюдних пляжів для подібного відпочинку. Детальніше про це читайте в статті про нудистські пляжі Таїланду .

В рамках нашого огляду неможливо охопити всі пляжі Таїланду. Але ми сподіваємося, що зібрана інформація полегшить вам вибір і не дозволить замість активного відпочинку отримати нудний, і навпаки. Власні висновки ви зробите самі, коли побуваєте на найкращих пляжах Таїланду. Зони відпочинку, описані в цій статті, дійсно є такими.

Новости