Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пляжні тури на ГОА з Києва

Північний Гоа, Ginger Tree Village 3 *, Candolim, BB, Standard Aircon = 1360 USD
Північний Гоа, Leoney 3 *, Vagator, BB, Deluxe = 1490 USD
Північний Гоа, Ondas do Mar 3 *, Calangute, BB, Standard = 1300 USD
Північний Гоа, Colonia Santa Maria 3 *, Baga, BB, Standard = 1600. USD
Північний Гоа, Casa De Goa 3 *, Calangute, BB, Deluxe = 1650 USD
Північний Гоа, La Gulls Court 4 *, Vagator, BB, Deluxe = 1500 USD
Північний Гоа, Citrus Hotels And Resort 4 *, Calangute, BB, Standard = 1870 USD
Північний Гоа, Casa Baga 4 *, Baga, BB, Standard = 1370 USD
Північний Гоа, Casa Anjuna 4 *, Anjuna, BB, Standard = 1570 USD
Північний Гоа, Fortune Select Regina 4 * +, Candolim, BB, Deluxe = 2000 USD
Північний Гоа, Resort De Coracao 4 *, Calangute, BB, Super Deluxe = 1650 USD

Південний Гоа, Індія
Виліт з Києва на ГОА. ОСІНЬ 2019, тур на 10 ночей / 11 днів, орієнтовна ціна ЗА ДВОХ
Південний Гоа, Shikara Beach Resort 3 *, Cavelosim, BB, Standard = 1450 USD
Південний Гоа, Nanu 3 *, Betalbatim, BB, Standard = 1530 USD
Південний Гоа, Joecons 4 *, Benaulim, BB, Deluxe = 1600. USD
Південний Гоа, Haathi Mahal 4 *, Cavelosim, BB, Standard = 1800 USD
Південний Гоа, Majorda 4 *, Majorda, BB, Standard = 2150 USD
Південний Гоа, Bogmallo Beach Resort 4 *, Bogmallo, BB, Deluxe = 1650 USD
Південний Гоа, Ramada Caravela 5 *, Varca, BB, Standard = 2190 USD
Південний Гоа, Radisson Blu Cavelossim 5 *, Cavelosim, BB, Superior = 2200 USD

ПОДИВИТИСЯ ЕКСКУРСІЙНІ ТУРИ НА ГОА

Індія - візова країна для громадян України. Зараз стало можливим оформляти електронну візу. Але в деяких випадках потрібно оформляти візу в Індію заздалегідь, до вильоту.
Тури на ГОА (Індія)
Якщо хочеться втекти від міської суєти надовго і подалі, то Гоа ідеальне місце для тих, хто нікуди не поспішає. Прокидатися о першій годині дня і потім ще довго читати книги не встаючи з постелі.Северний Гоа, крихітний шматочок Індії, комфортне укриття від втечі. Індія країна чудес, а Гоа батьківщина хіпі. Штат Гоа прийнято вважати світовою столицею транс музики, яку придумали хіпі. Заради танців під транс музику сюди з'їжджається молодь з усього світу. Подібні вечірки зазвичай починаються після третьої ночі. Покоління хіпі довго поневірялися по землі, поки не знайшли рай на землі.
Індія - візова країна для громадян України ГОА! Це місце де зустрічаються захід і схід. Багато жителів Гоа християни, і в той же час вони вірять і поклоняються всім 33 мільйонам індійських богів. Звичайно, за минулі роки багато що змінилося, але і сьогодні Ви можете зустріти священну корову, спокійно загоряли на пляжі або бродять по дорогах слонів. А гуляючи в джунглях можна наштовхнутися на кинуті людьми вдома, стали притулком мавп.
Завдяки сприятливому для відпочинку клімату в Гоа з'їжджаються велику кількість туристів з різних точок планети. Кращим сезоном для відпочинку в Гоа вважається період з кінця жовтня по травень, а в період з грудня по березень найчистіше і тепле море, блакитне, ясне небо і ласкаві сонячні промені. У травні спекотна і сонячна погода, в цей період температура досягає до 35 градусів при високій вологості повітря. В інші пори року в Гоа характерний тропічний клімат. Майже все літо мусони і ллють дощі. Самим дощовим місяцем вважається липень. І все-таки Гоа - ця казкова країна!
Північна частина Гоа - це не дуже дорогий, галасливий, молодіжний і веселий ділянку штату. Туризм там добре розвинений. Зазвичай на Півночі Гоа відпочивають і живуть дівчата і молоді люди, які не претендують на елітний відпочинок і респектабельність проживання в готелях, а віддають перевагу комфорту і харчуванню "все включено" насичене нічне клубне життя. На Північному Гоа є і спокійні місця, наприклад, Арамбол, один довгий дикий пляж з незайманою, недоторканою прекрасною природою. На Північному Гоа розташована величезна кількість кафе і ресторанів, де пропонуються екзотичні страви з морепродуктів і інша смакота. Ціни, до речі, цілком прийнятні для туриста з будь-яким гаманцем.

Південний Гоа - це чудові пляжі, високого рівня готелі та спокійна обстановка. Готелі розташовані на першій береговій лінії. У Південній частині Гоа спокійна обстановка.

Тут Дискотек майже немає, відносно мало ресторанів (за винятком готельних ресторанів і барів), є кілька цивілізованих торгових центрів. Основне заняття на південному Гоа - відпочинок на пляжі і Спа-процедури (аюрведа). Південний Гоа - це відмінне місце для сімейного відпочинку. У багатьох готелях є дитячі клуби і меню.
Як правило, в хороших готелях є тенісні корти і гольф, а також всілякі водні види спорту. Як правило, готелі 4-5 * пропонують своїм туристам на пляжі парасольки, лежаки, рушники безкоштовно. Спеціальні службовці готелю розставляють шезлонги. Якщо такої послуги немає, то шезлонги на будь-якому пляжі можна взяти напрокат, їх пропонують пляжні кафе за символічну плату або безкоштовно, якщо туристи зробили мінімальне замовлення в кафе. Наша компанія сім'ям з дітьми та любителям релаксу пропонує великий вибір турів на Південний Гоа (Індія) за мінімальними цінами. Чекаємо Ваших заявок!

Google

Новости