Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пляжі Бангкока або де покупатися біля столиці Таїланду?

  1. Паттайя
  2. Хуа Хін
  3. Као Такіаб
  4. Банг Саен
  5. Пляж Банг Саен на мапі

Якщо міркувати теоретично, то пляжі в Бангкоку могли б бути, адже столиця Таїланду стоїть на березі могутньої річки Чао Прайя і межує з Сіамською затокою. У цьому місті ви зможете знайти практично все, чим приваблива цивілізація Південно-Східної Азії, включаючи екзотичні і не цілком законні способи отримання насолоди (читайте докладніше про секс-туризм в Бангкоку ), Але тільки не місце, де можна позасмагати, роздягнувшись до спідньої, і охолодити, розпалене тайським сонцем , Тіло. Можете насолоджуватися екзотичною кухнею, тішити погляд видами статуй Будди і храмових комплексів, відвідувати магазини, супермаркети і торгові центри, з головою зануритися в кипіння нічних пристрастей ... Але якщо ж вам потрібні пісок і ласкава морська хвиля, то доведеться від'їхати від метрополії кілометрів на 100-150.

Паттайя

Оповідання про відпочинок на пляжах біля Бангкока найкраще почати з цього туристичного центру, найбільш близького до столиці Таїланду. з аеропорту Суварнабхумі їхати до неї години дві (всі способи, як дістатися з Бангкока в Паттайї ). Вибирати місце для релаксації найкраще на північному і південному пляжах Паттайї - це Наклуа або Джомтьєн , А також у готелів Лонг Біч і Айсаван. Пляжі піщані, значно чистіше, ніж в центрі, з добре розвиненою інфраструктурою. Подекуди трапляються рифові обмілини. На думку багатьох туристів, прозорість води в Паттайя залишає бажати кращого. Тому там так розвинені послуги власників маломірного флоту, готових доставити за помірну плату до острова Ко Лан .

Хуа Хін

На протилежному від Паттайї, березі, і на північний захід від Бангкока, знаходиться найбільший безпечний курорт в Таїланді - Хуа Хін. Це місто вшанували своєю увагою монархи Таїланду, побудувавши в ньому Королівський палац . Пляжі в Хуа Хіні набагато чистіше "паттайському". Протяжність пляжу з чистим білим піском близько шести кілометрів. Вхід в море пологий і дрібний, саме те для тих, хто відпочиває в Таїланді з дітьми . Інфраструктура розвинена непогано. Шезлонгів і лежаків з парасольками в достатку. Є можливість взяти в оренду скутер , Покататися на «повітряному банані» і ще маса занять, описаних в статті " ТОП-10 розваг в Хуа Хіні ". Багато кафе і ресторанчиків, де годують смачно і відносно недорого. Їхати до цього міста цілих 200 кілометрів, але поїздка себе виправдає.

Као Такіаб

Радимо вам не особливо шукати відповіді на запитання «чи є пляжі в Бангкоку», а відправитися відразу на Као Такіаб - відмінне місце для безтурботного відпочинку. Знову ж, рухатися доведеться в сторону Хуа Хіна, прямо до південного підніжжя так званої Мавпячій гори (Khao Thakiab). Його ще іноді називають «чорним пляжем» за те, що пісок, який має домішка вулканічних порід, не білого, а сірого кольору. Пляж порадує вас спокоєм, дешевизною і смачною автентичною тайською кухнею , Якою славляться прибережні ресторанчики.

Банг Саен

Якщо вас цікавить автентичний Таїланд, то вирушайте з Бангкока в містечко під назвою Банг Саен. Там все для «внутрішнього вжитку» і тільки чверть населення розуміє англійська мова . Це невеликий університетське містечко з відмінним однойменною пляжем, де вважають за краще відпочивати столичні тайці . Для них тут навіть побудовані комфортні готелі. Дешевих хостелів ви там не знайдете, зате кафе і ресторани максимально європеїзувати. Після насиченої забороненими розвагами Паттайї пляж Банг Саен може здатися надмірно нудним.

Дістатися до пляжу Банг Саен найзручніше від станції надземного метро Бангкока "Victory Monument", поблизу від якої знаходиться четвертий за значенням автовокзал тайської столиці. Там треба сісти на маршрутне таксі, яке приблизно за півтори години доставить вас до Laemthong. Це торговий центр, який стоїть на вулиці Bangsaenlang Road, що веде до пляжу. На ній багато кафе і ресторанчиків, вона тінистий, тому піша прогулянка тривалістю в чверть години не буде стомлюючої. Маршрутні таксі від "Victory Monument" ходять з п'яти тридцяти ранку до 11-ї вечора.

Пляж Банг Саен на мапі

Пляж Банг Саен вощла Бангкока

Карта завантажується. Будь ласка зачекайте.

Пляж Банг Саен вощла Бангкока 13.284807, 100.914273

Новости