Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Париж і Гонконг: Як і де купити iPhone 6 в перший день продажів

  1. Париж
  2. витрати:
  3. Гонконг

Як повелося, з року в рік найвідданіші і нетерплячі фанати айфонів бажають стати його володарем в день релізу. У Росії це можливо зробити за допомогою таких сервісів як Avito, але ціна буде значно вище реальної офіційної вартості в Європі чи Азії. Ми ж, як люди, які завжди шукають нестандартні способи досягнення цілей, перевірили на своєму досвіді, як купити айфон за прийнятною ціною, цікаво помандрувати, і навіть (при бажанні) відбити гроші на поїздку і покупку айфона.

Нагадаю, що 19 вересня стартує перша хвиля продажів iPhone 6 в світі. Сьогодні ми розповімо, як стати володарем цього смартфона від Apple, а також заробити на цьому (насправді, ми навіть зняли про це відео ).

Париж

Останні роки найпопулярнішим місцем покупки прем'єрних айфонів є Франція, а саме - Париж.

Плюси цього напрямку:

  • гарне місто;
  • ціна квитків в межах 10 тисяч рублів туди і назад;
  • можливість повернутися в Росію в день прем'єри, щоб продати айфони за максимальною ціною.

мінуси:

  • потрібно мати шенген;
  • найголовніше - в одні руки вам не продадуть більше двох трубок (але наші співвітчизники примудряються купити до чотирьох штук).

Власне, ваші дії - купуєте квиток до Парижа 18-го вересня, проводите чудовий день і вечір. З самого ранку йдете займати чергу в один з магазинів.

Адреси магазинів в Парижі:

  • Apple Store Opéra 12 rue Halévy 75009 Paris;
  • Apple Store Carrousel du Louvre 99 rue de Rivoli 75001 Paris.

Також потрібно відзначити, що можна зайняти чергу раніше - це за дві-три ночі до 19-го вересня. Постарайтеся купити чотири смартфона, адже в Росії ви зможете заробити від 15 до 25 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з однієї трубки.

витрати:

Квитки 10 000 рублів + чотири айфона 16 ГБ x 29 000 рублей + 3 000 рублів проживання + 3 000 рублів харчування = 132 000 рублей.

Далі чотири айфона можуть бути продані 19-го вересня по середньої ціною 47 000 рублей, разом 188 000 рублів - гроші від виручених айфонів.

188 000 рублей - 132 000 рублей = 56 000 рублів - це чистий прибуток, тобто ви можете залишити один айфон собі, і у вас ще залишаться гроші.

Гонконг

Тепер я вам розповім про більш екзотичному і цікавому напрямку для подорожей, а також покупки айфонів - Гонконгу. Саме в цьому місті ми особисто побували в тому році і випробували описуваний нами метод «Подорож + покупка айфонів».

Плюси даного напрямку:

  • Так як Гонконг є найбільшим азійським і міжнародним портом, і, найголовніше, транзитним для продукції Apple, вартість айфонів там практично така ж, як в США, тобто дешевше ніж у Франції.
  • Відсутність візового режиму для громадян РФ. Досить мати закордонний паспорт.
  • Можливість легко купити практично будь-яку кількість айфонів у деяких офіційних реселерів (цю інформацію ми отримали, реально об'їздивши весь Гонконг).
  • Можливість відвідати один з найкрасивіших і розвинених міст світу.

мінуси:

  • ви не зможете повернутися додому в день релізу;
  • вартість поїздки дорожче, ніж до Франції;
  • тривалий переліт.

Конкретні дії:

  • Ми рекомендуємо поїхати в Гонконг за три-чотири дні до прем'єри, щоб подивитися цей дивовижний місто. Не забувайте, що переліт займає мінімум дев'ять годин.
  • В день релізу немає сенсу займати черги в офіційному Apple Store, так як там айфони будуть продаватися тільки по запису. Відповідно, спокійно виспавшись ви можете їхати до реселлерам і купувати потрібне вам кількість трубок.

Далі від себе можу порадити: насолодитеся по повній красою та унікальністю цього міста! Емоції не можна замінити нічим матеріальним.

А тепер до матеріального: квитки до Гонконгу - 28 000 рублів в обидва боки, один айфон - 24 000 рублів (чотири айфона - 96 000 рублів), готель - від $ 30 за ніч, харчування - недорого і смачно.

Чотири айфона можуть бути продані 19-го вересня по середньої ціною 47 000 рублів - разом 188 000 рублей від виручених айфонів.

Адреси магазинів:

  • Shop 211-216, 217B-219, 2 / F, Mongkok Computer Centre, 8-8A Nelson Street, Mongkok, Kowloon;
  • Rua um do Bairro Iao Hon sn, LJ C4-C9 2-andar Edf, Lao Kai, Macau.

А тепер спустимо з небес любителів підзаробити - відповідно до закону РФ, точніше - митного кодексу, в Росію ви можете ввозити товари тільки для особистого користування суму не більше 10 тисяч євро. Речі одного найменування в кількості більше п'яти штук є комерційною партією і підлягають вилученню.

Щоб написати колонку для ЦП, ознайомтеся з вимогами до опублікованими матеріалами.

Новости