Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Панама

країни

країни

Сучасний мегаполіс Панама Сіті - це високі хмарочоси, шосе і розвиваються квартали. Панама Сіті - це не просто парочка будинків на 40 поверхів, Панама Сіті - це типовий сучасний пейзаж з заскленими хмарочосами, які гармонійно виростають на просторах всюдисущих дерев і рослинності. Причому місцеві архітектори абсолютно без найменших докорів сумління закручують в спіралі будівлі, будують складні ансамблі, створюють образ Американського мегаполісу. У місті засновують свої офіси багато серйозних міжнародні компанії, щоб як слід насолодитися привілеями офшорної зони.

У місті засновують свої офіси багато серйозних міжнародні компанії, щоб як слід насолодитися привілеями офшорної зони

Оскільки дана привілей дозволяє країні активно розвиватися, то жителі відчувають себе досить забезпеченими. Традиційно місто розділене на стару і нову частину, стара частина називається Панама-Велья. Країна з тропічним кліматом дарує нам мудру рослинність, а в поєднанні зі старовинними будівлями приваблює око туриста. Якщо Вам до душі запах історії, то неодмінно відвідуйте вулиці старої Панами, які у вечірній час ще більш атмосферні. Посидіти в місцевих барах, подивитися як відпочивають щасливі панамці і випити трохи рому. Місцеві жителі досить привітні і можуть з задоволення розповісти цікавих історій про свою країну. Що стосується інших районів міста Панама, то для любителів екстремального колориту є можливість відвідати неблагополучні частини столиці. Тут повною мірою можна зрозуміти, що цивілізований світ набагато краще.

Тут повною мірою можна зрозуміти, що цивілізований світ набагато краще

Відомий Панамський канал. Це легендарне словосполучення чомусь звучить якось дуже доступно і зрозуміло. Всі ми про нього вже десь чули. Що власне це таке? Панамський канал - це створений людиною судноплавний канал, який з'єднує води Тихого Океану і Атлантичного. Це дійсно дуже важлива частина історії людства, так як створення цієї супер споруди полегшило шлях судам наступними наприклад з Австралії до Англії.

Це дійсно дуже важлива частина історії людства, так як створення цієї супер споруди полегшило шлях судам наступними наприклад з Австралії до Англії

Панамський канал приносить величезні кошти в казну держави. У цій будівлі нелегка доля, так як при будівництві загинула не одна тисяча працівників від малярії. З цікавих розваг є можливість відчути себе капітаном круїзного лайнера і побувати всередині симулятора, що показує процес проходу через канал. Що стосується коштів, які Панама активно отримує від свого диво-творіння, то вони йдуть на розвиток. Місто Панама-Сіті став улюбленим місцем не тільки місцевих жителів, а й багатьох переселенців з сусідніх: Колумбії, Венесуели і Еквадору, де справи йдуть не так стрімко як тут.

Місто Панама-Сіті став улюбленим місцем не тільки місцевих жителів, а й багатьох переселенців з сусідніх: Колумбії, Венесуели і Еквадору, де справи йдуть не так стрімко як тут

Якщо раніше Панама асоціювалася з непрохідними джунглями, то зараз це сучасна держава на чолі з Панама Сіті. Але джунглі так і залишилися непрохідними і нескореними. Джунглі центральної Америки і величні Кордильєри - ваблять мандрівників познайомитися з недоторканими заростями тропічних лісів. Прозорі струмки і загадкові тропічні сельви. Слід врахувати, що вирушати на екскурсію в ці краї потрібно тільки з сертифікованими гідами так як безліч отруйних рослин і небезпечних тварин підстерігають недосвідченого туриста.

Слід врахувати, що вирушати на екскурсію в ці краї потрібно тільки з сертифікованими гідами так як безліч отруйних рослин і небезпечних тварин підстерігають недосвідченого туриста

Бокас Дель Торо - колоритний містечко в Карібіком море на півночі Панами. Це острів на Карибах, райський острів. Крім традиційної неспішної атмосфери він може похвалитися. Погуляти в мангрових лісах, полежати на хвилях і спробувати копчені банани.

Погуляти в мангрових лісах, полежати на хвилях і спробувати копчені банани

Азія:


Карибський басейн:

Інші країни:

Що власне це таке?

Новости