Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Нідерланди, Голландія - країна тюльпанів, сиру, млинів

  1. Ціни на готелі в Нідерландах
  2. Ціни на авіаквитки в Амстердам

Голландія в офіційних документах називається «Королівство Нідерланди». Це одна з країн Бенілюксу - Співдружності Бельгії, Нідерландів, Люксембургу. Голландія - держава, побудоване руками людини: тополиний переліски і тюльпанові плантації, вітряні млини, сироварні землі, передові голландські фермерські господарства.

Голландія - це батьківщина тюльпанів і квіткових аукціонів, а ділянку між Харлемом і Лейденом з його полями і квітковими оранжереями називають «скляним містом квітів». Сьогодні Нідерланди - найбільший експортер квіткових цибулин в світі. Багатобарвний тюльпановий килим займає більше 18 тисяч гектарів! Такої краси Ви не побачите ніде !!! Щорічно цілих 2 місяці (з кінця березня до кінця травня) парк Кекенхоф зачаровує своєю фантастичною виставкою квітів. Королівський Національний Парк Кекенхоф, який розташований між Гаагою і Амстердамом, по праву називають «Сад Європи».

Парк Кекенхоф - це світовий лідер показу квіткових рослин.

Голландія - найбільший в світі експортер сиру (Едамський, Гаудскій і д.р.). Вона зберігає 3-е місце в світі з експорту сільськогосподарської продукції (хоча тут зайнято всього 5% населення). Нідерланди складаються з 12 провінцій. Найбільш відомими є Північна і Південна Голландія.

У Північній Голландії знаходиться столиця держави - місто Амстердам . На 100 км. простяглися міські канали, з'єднані між собою і різними частинами міста як 1200 мостів, тому столицю називають «Північною Венецією». Туристів вразять відомі музеї голландських художників Рембрандта і Ван Гога, історичний музей Амстердама, музей воскових фігур Мадам Тюссо, його 50 театрів і знаменитий Райксмузеум, де зібрана багатюща колекція фламандського мистецтва, а також експозиція друкованих видань, Дельфтського біло-блакитної порцеляни, ляльок, срібла .

Голландія в офіційних документах називається «Королівство Нідерланди»

Парад квітів у Амстердамі, Голландія

Музей еротики «Храм Венери», «квартал червоних ліхтарів», наявність незліченних дискотек, клубів і невщухаючий нічне життя тягне сюди молодь.
Амстердамський парад квітів - чарівне видовище !!! Він проходить щорічно в першу суботу вересня. Вранці хід починається з міста Аальсмер, де проходить найбільший голландський квітковий аукціон, а в центрі Амстердама на площі Дам свято закінчується чарівним феєрверком!

У Південній Голландії знаходиться найбільший в світі порт-Роттердам. Цей відновлений після другої світової війни місто є промисловим серцем країни. Він підкорює гостей діловою активністю і сучасною архітектурою, а роттердамський зоопарк, музей етнографії, музей ентомології, Академія мистецтв і консерваторія надають його вигляду особливу чарівність.

Він підкорює гостей діловою активністю і сучасною архітектурою, а роттердамський зоопарк, музей етнографії, музей ентомології, Академія мистецтв і консерваторія надають його вигляду особливу чарівність

Місто Гаага музей Мадюродам, Голландія

Гаага - неофіційна столиця Нідерландів. Тут розташовані: Міжнародний суд ООН, королівська резиденція, парламент, більшість посольств і міністерств. У Гаазі знаходиться музей Мадюродам - ​​діюча модель Голландії, де зібрані макети найвідоміших будівель країни (масштаб 1:25), де поїзди курсують по залізничній колії в 4 км, пролітаючи повз хмарочосів в людський зріст і водних каналів.

Квітень і травень - час відвідати квітучу Голландію! 30 квітня країна тюльпанів відзначає день народження Королеви Нідерландів вбраними процесіями і ярмарками.

Ціни на готелі в Нідерландах


Booking.com

Ціни на авіаквитки в Амстердам

З Москви в Амстердам є прямі рейси з вильотами з аеропортів Шереметьєво і Домодєдово. Тривалість польоту складає в середньому 3 години 30 хвилин. Є більш доступні перельоти за ціною в Амстердам, але з пересадками в Європі.


Всім, хто любить подорожувати, відкривати для себе нові місця, ретельно планувати свою відпустку, щоб не упустити можливість побачити більше красивих місць і з користю провести час на відпочинок - на каналі vseprootpusk.ru в Яндекс Дзен буде цікаво. Приєднуйтесь, підписуйтесь! Наприклад, там можна дізнатися про 3 головних озера Італії .
Статті по темі Нідерланди (Голландія):

Екскурсійні тури в Нідерланди.
Столиця Нідерландів - вільне місто Амстердам.
Парк квітів Кекенхоф (Keukenhof) в Голландії.

Новости