Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Натуральна тайська косметика - склад, відгуки, інтернет-магазини

  1. Де купити тайську косметику?
  2. Кокосове масло - для сухої шкіри
  3. Алое-вера - від ран, порізів і для сухої шкіри
  4. Тайська Танака - для жирної і проблемної шкіри
  5. Рожеве масло - для тих, кому за ...
  6. Масло Ши - для волосся і пом'якшення шкіри
  7. антицелюлітні засоби
  8. Колаген - для омолоджуючого ефекту шкіри

Серед жінок, які прагнуть повернути молодість і красу, ходять легенди тому, що в Південно-Східній Азії можна придбати будь-які чудодійні ліки, мало не той самий крем, який Азазелло презентував булгаковської Маргарити перед польотом на шабаш відьом. Звичайно ж, тайська косметика з Таїланду має кілька більш приземлені властивості, але набір засобів, пропонованих в натуропатических аптеках країни, настільки широкий, а запевнення фармацевтів настільки багатообіцяючі, що мимоволі хочеться купити буквально все.

Вся тайська косметика з Таїланду виготовляється з натуральних рослинних інгредієнтів. В основному це різні ефірні масла і так звані витяжки. Останнім часом тайськими фармацевтами освоєний випуск колагену, але поки вони менш якісні, ніж в сусідньому Китаї.

Порада! Вибираючи чудодійні мазі і притирання, вам варто в першу чергу звертати увагу на їх склад. Справа в тому, що під різними етикетками може ховатися практично одні і ті ж компоненти, а ціна суттєво різнитися.

Мабуть, тайська фармакологія ще не пройшла повний шлях загальної стандартизації. Бувають випадки, коли туристам пропонують флакони і зовсім без розпізнавальних знаків. Продавці в цьому випадку обмежуються скупими поясненням сфери застосування на словах - для волосся, для шкіри обличчя і тому подібними заявами.

Де купити тайську косметику?

Багато туристів задаються питанням: «Де купити тайську косметику?» Якщо ви перебуваєте в Таїланді, то вам достатньо зайти в будь-який великий торговий центр, деякі засоби навіть можна зустріти в звичайних супермаркетах і на ринках. Наприклад, в Бангкоку це можна зробити, відправившись в молл Siam Paragon ( станція метро BTS Siam ). Автентичні місцеві засоби продають на четвертому поверсі, в салоні Exotique Thai Division. Це місце уподобано тайськими модницями, тому ви можете бути впевненим в тому, що купуєте не підробку. Якщо вас цікавить найкраща тайська косметика, звертайте увагу на бренди Harn, Panpuri, Pran, Divana. Хоча це наше суб'єктивна думка.

Найвідоміший Інтернет-магазин, де можна замовити будь-яку тайську косметику безпосередньо з Таїланду, без посередників - це Інтернет-магазин «Супербанк» .

У країнах СНД зробити покупку найчастіше можна в інтернет-магазинах тайської косметики з Таїланду, для цього в Google або Яндексі введіть пошуковий запит типу: «Купити тайську косметику в ...» і вкажіть ваше місто. Ось деякі з них:

  1. світ косметики
  2. DHgate.com
  3. eBay.com

У міру розвитку даної теми тут будуть додаватися перевірені інтернет-магазини.

Порада! Судячи з відгуків в інтернеті, корейська косметика нічим не поступається тайської, її ви зможете придбати у відомих інтернет-магазинах: Л'Етуаль, Галерея косметики, Cosmasi.ru.

Зараз ми вам розповімо про те, на які основні компоненти, що входять до складу тайської косметики варто звернути увагу в першу чергу.

Кокосове масло - для сухої шкіри

Можна застосовувати практично без обмежень, якщо у вас суха шкіра. Для жирної ці засоби протипоказані. Тайська косметика для особи на основі кокосового масла продається в будь-якому магазині. В супермаркетах мережі 7-Eleven ці мазі можна побачити в якості супутніх товарів на лотках у касових терміналів. Коштують вони, як правило, сущі копійки. Але будь-яких чудес, крім зволоження і живлення шкіри, від них чекати не варто.

Але будь-яких чудес, крім зволоження і живлення шкіри, від них чекати не варто

Масло для тіла з кокосовим маслом

Взагалі, кокосове масло - улюблений інгредієнт тайських косметологів. Його включають до складу місцевого мила, помади, зубної пасти, шампунів та інше. І воно є основною діючою засобом в мазі, що захищають від сонячних опіків. Воно настільки широко поширене, що купити пляшку з кокосовим маслом можна прямо на пляжі, у одного з нестерпно нав'язливих коробейников. Якщо ви скористаєтеся ним, то загар ляже на здивуванні рівно, і ви не будете схожі на плямисту індіанську кінь.

Алое-вера - від ран, порізів і для сухої шкіри

Ця рослина відомо нам як столітник. Його сік добре загоює дрібні порізи. Косметичні засоби на його основі є гель - прозорий або зеленуватий. Його основне призначення - інтенсивне зволоження. Тому застосовується для сухої і нормальної шкіри після того, як ви прийняли сонячні ванни.

Тому застосовується для сухої і нормальної шкіри після того, як ви прийняли сонячні ванни

Засоби на основі алое-вера

Гелеві кошти мають легку структуру і, як правило, не викликають дискомфорту при застосуванні. Якщо ви відчуваєте стягання шкіри, то додайте в засіб кілька крапель сандалового масла. В результаті вийде щось, схоже на крем.

Купувати про запас кошти з натуральної Алое віри не варто. Якщо в нього не додано консерванти, то через кілька місяців вони застигнуть, користуватися ними стане неможливо. Хоча це ж властивість можна використовувати і як індикатор якості.

Тайська Танака - для жирної і проблемної шкіри

Танака - різновид сандалового дерева, народна назва «слонової яблуко». З нього роблять пудру різної тонкості помелу. Найбільш грубу використовують як скраб. Дуже популярний засіб для догляду за шкірою обличчя серед бірманських жінок. Традиційно його готують, змішуючи деревний порошок з водою, отримуючи густу жовту масу, через що поширене і друга назва - золота пудра. Тайські косметологи додають в неї сандалове або кокосове масло, Алое віру або колаген. Це відмінний засіб для догляду за проблемною, вугруватої і жирною шкірою. Воно стягує її, витягаючи з пір всі забруднення, і ліквідує жирний блиск. Продають в скляних баночках, рідше - в пластикових пакетах.

Продають в скляних баночках, рідше - в пластикових пакетах

Кошти на основі Танаки

Рожеве масло - для тих, кому за ...

Розу в Таїланді традиційно вважають квіткою молодості. Тому витяжку з ароматних пелюстків включають до складу всіх засобів, що омолоджують. Їх ефективність, швидше за все, заснована на феномені самонавіювання або плацебо, але шкоди вони точно не завдають, якщо тільки у вас немає специфічного типу алергічної реакції. У всякому разі, вони дешеві і цілком можуть скласти конкуренцію різних омолоджуючий мазей за ціною від 4000 рублів. Чи краще вони ін'єкцій і чудодійних сироваток, ми не беремося судити.

Чи краще вони ін'єкцій і чудодійних сироваток, ми не беремося судити

Кошти на основі рожевого масла

Масло Ши - для волосся і пом'якшення шкіри

Має другу назву - каріте. Отримують його з плодів дерева Ши. Взагалі-то, основним його виробником є ​​африканська країна Буркіна-Фасо. Цей продукт використовується всюди, воно навіть йде в їжу. Його може містити як тайська косметика для волосся, так і тайська косметика для особи. Воно пом'якшує все, з чим стикається. Шампуні на його основі гарантовано роблять волосся шовковистим. А регулярне застосування кремів з маслом Ши дійсно можуть трохи сповільнити процеси старіння шкіри. Якщо у вас на п'ятах є товстих ороговілий шар, то немає кращого засобу, ніж це масло, для його розм'якшення. Крім того, воно сприяє загоєнню дрібних тріщин і порізів.

Крім того, воно сприяє загоєнню дрібних тріщин і порізів

Кошти на основі масла дерева Ши

антицелюлітні засоби

Для їх застосування вам доведеться запастися терпінням. По-перше, через що міститься екстракту червоного перцю його втирання в шкіру супроводжується палінням. По-друге, велика кількість ефірних масел, що пахнуть як бальзам «Зірочка», наповнять ваше житло пряними ароматами, настільки сильними, що домочадці можуть почати висловлювати незадоволення. Крім усього іншого, в них багато червоного барвника, здатного зіпсувати постільна білизна.

Його активно використовують в тайських масажних салонах і при відомому терпінні - потрібно близько десятка процедур, по відчуттях схожим з прочуханкою кропивою, обсяг стегон може зменшитися на 8-10 сантиметрів. А горезвісна п'ята точка цілком може змагатися на конкурсі «Міс Бум-Бум», регулярно проводиться в Бразилії.

Колаген - для омолоджуючого ефекту шкіри

Тайці його пропонують у вигляді порошку білого кольору або гелю. Остання форма зручніше в застосуванні. Використовують його перед нанесенням крему в місцях, де з'явилися мімічні зморшки. Для досягнення видимого ефекту таку процедуру повторюють протягом місяця.

Для досягнення видимого ефекту таку процедуру повторюють протягом місяця

Кошти на основі каллогена

Порошковий колаген розводять водою або молоком і використовують в якості маски. Ефективність такого засобу менше, хоча це може бути і суб'єктивне враження. Креми з колагеном мають швидше психотерапевтичний ефект. Догляд, звичайно, якісний, але краще користуватися професійною косметикою.

Залишаючи свої відгуки про тайської косметиці в коментарях, ви зможете поділитися своїм враженням про неї з іншими читачами, а також застерегти їх від тих коштів, які не допомагають або дають ефект «плацебо».

Де купити тайську косметику?
Де купити тайську косметику?

Новости