Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Купити тури і путівки в Крим. Ціни на відпочинок в Криму в 2018 році. Пам'ятки і готелі Криму

  1. Відпочинок в Криму: хоч раз в житті тут повинен побувати кожен
  2. Тури і путівки в Крим: доступно для всіх, дешевше - для спритних
  3. Готелі Криму в очікуванні нових гостей: готовність № 1
  4. Визначні пам'ятки Криму: унікальне сплетіння багатої історії та природи
  5. Ціни в Криму в 2018 році
  6. Загальна інформація
  7. Велика Ялта
  8. Алушта
  9. Севастополь
  10. східний Крим
  11. Західний Крим

Кажуть, що Крим - це курорт для всіх без винятку! Місцевий клімат настільки унікальний, що навряд чи знайдеться хоч одна людина, кому відпочинок в Криму був би протипоказаний. Тут немає виснажує спеки, нестерпним вологості і різких перепадів денної і нічної температури. Повітря, напоєне чарівної сумішшю ароматів солоного моря і пахучих трав, багато сонця, ласкавий бриз, соковиті стиглі фрукти з живим, не «пластмасовим» смаком і різноманітна місцева кухня - що може бути привабливою для відмінного відпочинку?

зміст:

  1. Відпочинок в Криму: хоч раз в житті тут повинен побувати кожен
  2. Тури і путівки в Крим: доступно для всіх, дешевше - для спритних
  3. Готелі Криму в очікуванні нових гостей: готовність № 1
  4. Визначні пам'ятки Криму: унікальне сплетіння багатої історії та природи
  5. Ціни в Криму в 2018 році
  6. Загальна інформація

Відпочинок в Криму: хоч раз в житті тут повинен побувати кожен

Люди їдуть на Чорне море з різними цілями. Кому-то по душі цілими днями плескатися в пінної морської хвилі і валятися на гарячому пісочку, домагаючись золотистого засмаги. Іншим більше подобається дертися по мальовничих скелястих горах або спускатися в таємничі печери. Активні туристи із задоволенням оглядають численні пам'ятки Криму, попутно наповнюючи свої фотоальбоми барвистими знімками всього побаченого. Бажають попірнати в морських глибинах або «зловити хвилю» на серфі знайдуть для себе чимало зручних бухт, а в курортних спортклубах їх чекають і відповідне спорядження, і досвідчені інструктори.

При цьому, чим би ви не займалися відпочинку в Криму, вас завжди будуть оточувати захоплюючі дух картини природи. Тут є все: гори, море, степи, ліси, безкраї поля виноградників і навіть фантастичні долини троянд. Мимоволі пригадуються рядки з поеми А. С. Пушкіна: «Чарівний край! Очей відрада! Все почуття подорожнього вабить ... »У цих словах - весь Крим, краще і не скажеш.

Кримська земля дружелюбна як для дорослих, так і для маленьких мандрівників. Дитячі табори відпочинку, найвідоміший з яких «Артек», різноманітні спортивні та творчі центри дарують дітям чудову можливість зміцнити здоров'я, отримати корисні навички і подружитися з однолітками з інших міст.

Тури і путівки в Крим: доступно для всіх, дешевше - для спритних

Тури в Крим популярні навіть незважаючи на відомі транспортні труднощі. У 2018 році гостей напевно набагато більше після обіцяного відкриття нового Керченського моста. Тому забронювати тур до Криму найкраще заздалегідь - так ви зможете вибрати найбільш підходящий варіант проживання і спокійно придбати квитки на літак або на поїзд.

Тим, хто планує відправитися на море цього літа, слід купувати тури і путівки в Крим вже зараз. Наші співробітники допоможуть вам підібрати цікавий маршрут і комфортний готельний номер за прийнятною ціною, позбавивши вас від зайвого клопоту і непотрібних витрат.

Наші співробітники допоможуть вам підібрати цікавий маршрут і комфортний готельний номер за прийнятною ціною, позбавивши вас від зайвого клопоту і непотрібних витрат

Можна спробувати купити тур до Криму і самостійно, але, швидше за все, доведеться задовольнятися тим, що залишилося - мінімум комфорту, на великій відстані від моря. Найкращі номери, як правило, вже заброньовані більш передбачливими туристами. У їх числі, напевно, є ті, хто скористався нашою акцією « Раннє бронювання ».

Готелі Криму в очікуванні нових гостей: готовність № 1

Багато кримські готелі в очікуванні гостей як слід підготувалися до нового сезону: відремонтували приміщення, придбали сучасні меблі та оновили меню. Розкид цін на готельні номери в Криму дуже великий. Справа в тому, що вартість житла залежить від декількох факторів:

  • сезон,
  • регіон Криму,
  • «Зірковість» готелю,
  • близькість до моря,
  • набір зручностей,
  • вид харчування і т. д.

Найбільш дорогий відпочинок пропонують готелі Південного узбережжя Криму: в Ялті, Гурзуфі, Алушті, Алупці, Судаку. Тут зосереджені найбільш фешенебельні курорти, користуються підвищеним попитом гостей, тому дешеві готельні місця знайти вкрай важко.

Чим ближче море і живописніше вид з вікна, тим вартість номера дорожче. наприклад, відпочинок в Ялті може коштувати в добу від 1500 до 29 000 рублей, а в Керчі і Феодосії - від 1000 до 12 000 рублів. Як бачите, будь-який відпочиваючий може знайти для себе потрібний варіант, виходячи зі своїх потреб і фінансових можливостей.

Як бачите, будь-який відпочиваючий може знайти для себе потрібний варіант, виходячи зі своїх потреб і фінансових можливостей

Багато батьків вважають за краще виїжджати на відпочинок з дітьми в Євпаторію. Тут знаходяться кращі дитячі здравниці з упорядкованими піщаними пляжами. У вільний від морських купань час можна відвідати місцевий дельфінарій, зоопарк, акваріум і інші атракціони. Помічено, що навіть двотижневий відпочинок в Євпаторії допомагає дитині уникнути захворювань типу ГРЗ в осінній і зимовий час.

Помічено, що навіть двотижневий   відпочинок в Євпаторії   допомагає дитині уникнути захворювань типу ГРЗ в осінній і зимовий час

Визначні пам'ятки Криму: унікальне сплетіння багатої історії та природи

Крим славиться своїми визначними пам'ятками. Кому не відомі такі пам'ятки історії та архітектури, як замок «Ластівчине гніздо», царський палац в Лівадії, ялтинський будинок-музей. П. Чехова «Біла дача», Малахів курган в Севастополі, Ханський палац у Бахчисараї?

Помилуватися чудовими видами околиць можна, піднявшись на знамениту гору Ай-Петрі.

Висоту гори легко запам'ятати - вона становить 1234 метри.

Нікого не залишить байдужим унікальна колекція рідкісних рослин в Нікітському Ботанічному саду. Тут дуже приємно гуляти по садовим алеях під солодкоголосий спів птахів і милуватися пурхають навколо кольоровими метеликами.

Крім рукотворних пам'яток, Крим відомий і своїми природними пам'ятками. Одна з них - Мармурова печера в Сімферополі. Це справжнє підземне царство химерних сталактитів і сталагмітів! Безліч залів, по яких прокладений шестикілометровий маршрут, залишають враження чарівної нереальності.

Безліч залів, по яких прокладений шестикілометровий маршрут, залишають враження чарівної нереальності

Якщо немає бажання спускатися в темні палати, можна відвідати Долину Привидів в Алушті - це ще одна визначна пам'ятка, що полюбився туристам.

У долині проходили зйомки фільму «Кавказька полонянка». Пам'ятайте камінь, на якому танцювала головна героїня Ніна? Так ось, він тут; і ви можете повторити її танець.

Ціни в Криму в 2018 році

Відпочинок в Криму не можна назвати супердешевих. Ціни на продукти можуть бути вище, ніж у вашому місті. Місцеве населення живе за рахунок туризму, тому користується можливістю заробити. Південні фрукти і овочі, як правило, доступні всім, а ось ті продукти, що привозять з материка, помітно дорожче. Наведемо кілька прикладів:

  • свіжі огірки - від 40 руб. за кілограм;
  • помідори - від 70 до 100 руб .;
  • персики - від 100 до 150 руб .;
  • черешня - від 100 до 200 руб .;
  • полуниця - від 180 до 300 руб .;
  • картопля - від 25 до 40 руб .;
  • свинина - від 300 до 350 руб .;
  • яловичина - від 400 до 500 руб .;
  • баранина - від 450 до 600 руб .;
  • курка - від 180 руб .;
  • молоко - від 30 до 60 руб. за літр:
  • сметана - від 35 до 60 руб. за 250 г;
  • яйця - від 40 руб. за десяток;
  • сир - від 40 руб. за 100 г;
  • ковбаса «Краківська» - від 100 руб. за батон (400 г);
  • чебурек з м'ясом - від 50 руб .;
  • кримське світле пиво - від 50 до 60 руб. за 0,5 л .;
  • розливне вино - 150-200 руб. за літр.

за літр

Іноді буває вигідніше купити путівку з триразовим харчуванням, ніж готувати їжу самостійно - економії практично ніякої. Але є й інший варіант - харчуватися в кафе та їдальнях. Їх в Криму багато, і готують майже завжди дуже смачно. Середня ціна за обід з трьох страв - 350-500 рублів.

Ціни на екскурсії коливаються від 500 руб. за дитячий квиток і до 1300 руб. - за дорослий. Морська подорож на катері обійдеться мінімум в 1500 руб. з людини. Вартість атракціонів краще уточнювати на місці.

Крим-2018 - це унікальна можливість отримати максимум задоволення за короткий відпускний час. Тут добре і дорослим, і дітям, а також любителям спокійного і активного відпочинку. Кримська природа дарує радість, здоров'я, заряд бадьорості і безліч яскравих спогадів про час, проведений на теплому гостинному узбережжі. Придбати тур до Криму можна в офісі за адресою: м Саранськ, пр. Леніна, 16.

Леніна, 16

Загальна інформація

КРИМ - дивовижна земля! Звернена до веселого південного сонця, прохолодною синяві моря, вона кличе і манить всіх, в кому живе жага відкриттів, прагнення до пізнання світу Природи і світу Людини! Повітряні траси, земні дороги, морські шляхи ведуть до Криму туристів, скорочуючи відстані між країнами і континентами, зближуючи народи і культури, даруючи здоров'я і натхнення.

Розташований майже посередині між екватором і Північним полюсом, що омивається водами двох морів - Чорного і Азовського, Кримський півострів (27 тис. Кв. Км) нагадує зелений виноградний лист, що пливе по морській гладі. Степова рівнина покриває майже 2/3 півострова, спускаючись до моря трьома грядами гір. Порівняно невисокі Кримські гори (1.000 - 1.500 м над рівнем моря), біжать уздовж моря майже на 180 км, захищаючи Південний берег Криму від холодних північних вітрів, зберігаючи субтропічний середземноморський клімат: жарке, але не спекотне літо, м'яку теплу зиму (в Ялті середня температура січня + 4 ° С, липня - + 24 ° С). Тут немає звичних чотирьох пір року, швидше за два - теплий і прохолодний, і вічнозелені парки з екзотичними рослинами - прибульцями з Азії, Африки, легко сусідять з солоними морськими брізамі.Самим теплим море буває в липні-серпні, коли прогрівається до + 25 ° - 27 ° с, найхолоднішим - в лютому + 6 ° с-7 ° с, що не заважає любителям зимового плавання продовжувати купальний сезон, який зазвичай триває з травня по жовтень.

Самим теплим море буває в липні-серпні, коли прогрівається до + 25 ° - 27 ° с, найхолоднішим - в лютому + 6 ° с-7 ° с, що не заважає любителям зимового плавання продовжувати купальний сезон, який зазвичай триває з травня по жовтень

Крим славиться своїми чудовими курортами, чудовими винами, пам'ятниками історії, культури і мистецтва. Тут цікаво всім - туристам і фахівцям, любителям і знавцям. Вони відкривають для себе т айни скіфських курганів, велич античних міст Херсонеса і Пантікапея, печерні міста Мангуп-Кале, Ескі-Кермен, Чуфут-Кале, скельні храми і монастирі, що зберігають пам'ять про перших християн. Подорож по Криму - це знайомство з його минулим і сьогоденням: Генуезька фортеця в Судаку і дегустація кримського шампанського в Новому Світі, середньовіччя і картинна галерея Айвазовського у Феодосії, а поруч будинок великого романтика Олександра Гріна.

Телефон. Автоматичний телефонний зв'язок в Криму не доставить жодних проблем. Таксофони приймають картки «Укртелеком» або монети. Телефонні картки продаються в поштових відділеннях. На Україні три провідні оператори мобільного зв'язку МТС, «Київстар» і «Beeline», ці оператори використовують стандарт GSM 900/1800/1900, CDMA, D-AMPS.

Велика Ялта

Ялта, Гурзуф, Лівадія, Гаспра, Місхор, Алупка, Симеїз

Ялта - найвідоміший місто Криму. Місто знамените своєю атмосферою аристократичного відпочинку, веселою приморського життя, курортних романів, про які писав Антон Чехов - любитель Ялти. Знаменита ялтинська набережна круглий рік сповнена курортниками, які милуються морським прибоєм і горою Ай-Петрі. Відомі ресторани і клуби Ялти завжди сповнені людей, незважаючи на свої немаленькі ціни. З найкращих ресторанів можна відзначити «Ореанда», «Третій Рим», «Мариино», «Білий лев», «Золоте руно», «Тифліс», «Хуторок Ля Мер», де можна завжди скуштувати найкращі кримські масандрівські вина. Кращим місцем для проведення конференцій в Ялті можна вважати готель «Ялта-інтурист», готель «Бристоль», готель «Ореанда», готель «Пальміра-Палас». На території Великої Ялти в оточенні старовинних парків розташовані найвишуканіші і елітні готелі і санаторії Криму: «Сосновий гай», «Пальміра-Палас», «Левант», «Курпати», «Нижня Ореанда», «Массандра» та інші. Тут же завдяки цілющим властивостям оточуючих ялтинські курорти вікових соснових лісів, розміщені відомі санаторії з потужною лікувальною базою. Успішно виліковують хвороби органів дихання та нервової системи санаторій «Південнобережний», «Руссия», «Ай-Петрі», «Місхор», «Пушкіно». Пляжі Великої Ялти виключно галькові, завдяки чому тут завжди прозоре море. Пляжі в Ялті неширокі, а глибини значні вже біля самого берега. Тут знаходяться всі найбільш красиві і відомі пам'ятки Криму: гора Ай-Петрі, куди веде канатна дорога з Алупки, масив Аю-Даг або Ведмідь-гора над Артеком, мис Ай-Тодор з символом Криму - замком «Ластівчине гніздо». Одні з улюблених екскурсійних об'єктів Ялти - це чудовий Нікітський ботанічний сад і водоспад Учан-су. Тут же серед старовинних парків розташовані знамениті палаци російської знаті: Воронцовський палац в Алупці, Лівадійський і Масандрівський в Ялті.

Тут же серед старовинних парків розташовані знамениті палаци російської знаті: Воронцовський палац в Алупці, Лівадійський і Масандрівський в Ялті

Алушта

Алушта - перший курортне місто Південного берега Криму, який зустрічає гостей Кримського півострова. Відпочинок в Алушті відрізняється більшою демократичністю і вибором об'єктів розміщення, ніж Велика Ялта. Такі місця як пансіонат «Береговий» в Малому Маяку, ТОК «Чайка» і ТОК «Схід» давно стали улюбленими місцями для сімейного та молодіжного відпочинку. Стандартно дешевше, але не менш якісне, ніж в Ялті медичне обслуговування пропонують в таких санаторіях Алушти як санаторій «Айвазовське», «Алуштинський», «30 років Жовтня», «Алушта», «Скеля» та інші. В останні роки відпочинок в Алушті став дорівнювати і на більш вибагливими публіку. Широко відомі елітні пансіонати та готелі «Море», «Кримські зорі», «Аквапарк», «Кримська Рів'єра», «Алушта», «Норд». Пляжі на захід від Алушти крупно галькові, а на схід від попадається дрібна галька. Від Алушти зручно дістатися до гори Демерджі з химерною Доліної Привидів, руїнами фортеці Фуна і впізнаваними місцями зйомок фільму «Кавказька полонянка», де завжди можна покататися на конях. Над Алуштою здіймається громада гори Чатир-Даг з відомою Мармурової печерою і не менш знаменитої печерою Еміне-Баїр-Хосар. Над селищем Партеніт нависає громада Ведмідь-гори, знаменитого Аю-Дагу. А поблизу Солнечногорского знаходиться ще одна визначна пам'ятка Криму - водоспад Джур-Джур. Відпочинок в Алушті запам'ятається надовго і цей затишний курорт буде тягнути вас сюди знову і знову.

Севастополь

Севастопольської зоною називають приморську територію від селища Форос на сході до селища Кача на заході. У цей регіон входить місто-герой Севастополь з курортами Учкуєвка, Любимівка і Кача, а також пансіонати і бази відпочинку бухти Ласпі, Балаклави і Фиолента. Акваторія від Фороса до мису Айя - західній частині Ласпинской бухти, вважається однією з найбільш екологічно чистих у Чорному морі. Тутешні пансіонати оточені заповідними скелями і урочищами, затишні бухти обрамлені кам'янистими пляжами. Відпочинок в бухті Ласпі і в Форосі цінувала політична еліта СРСР і України. Високу марку якості відпочинку тримають санаторій «Форос», пансіонат «Ізумруд» в бухті Ласпі та інші. В мальовничій Балаклавській бухті, так само як і на мисі Фіолент немає великих пансіонатів і санаторіїв - тут розташовані десятки затишних приватних готелів. Відпочинок в Балаклаві і на Фіоленті для цінують комфорт і тишу сімейних пар. Із західного боку Севастополя починається смуга широких піщаних пляжів, які облюбували студентська молодь. Для такого порівняно недорогого відпочинку ідеально підходять дерев'яні котеджі ТОК ім. Мокроусова та інших баз відпочинку в Учкуєвке, Любимівці і Качі. Головною визначною пам'яткою цього регіону є сам легендарний місто-герой Севастополь з його знаменитими пам'ятками і місцями боїв Кримської, Громадянської і Вітчизняної воєн. На весь світ знамениті руїни античного Херсонеса, середньовічної фортеці Чембало в Балаклаві, Георгіївський монастир на мисі Фіолент. Тисячі туристів прагнуть відвідати чудеса архітектури XIX століття - Фороська церква і Байдарські ворота. Недалеко від Севастополя і його околиць до «печерних міст» Чуфут-кале, Мангуп, Ескі-Кермен і Ханського палацу в Бахчисараї.

східний Крим

Судак, Новий Світ, Феодосія, Коктебель, Керч. В область східного Криму включаються всі курортні місця від села Морське по узбережжях Чорного моря и далі на Захід: Новий Світ, Судак, Курортне, Коктебель, Феодосія, Берегове, Керч. Курорти Судака и Коктебеля розташовані на смузі широких мелкогалечних пляжів, оточеніх невісокімі Скеля коралового и вулканічного походження, створюють дуже мальовничий ландшафт. Відпочинок в Судаку дуже Популярний среди любителів Криму. Пансіонаті и Готелі Судака вважаються одними з кращих для відпочинку в Східному Криму: ТОК «Судак», ТОК «Горизонт», пансіонат «Зоряний», готель «Сурож» та інші. ЦІ розкручені об'єкти Вже НЕ могут вмістіті всех бажаючих - як альтернатива останнім часом тут стали вінікаті чісленні ПРИВАТНІ пансіонаті. Найбільш відомі з приватних гостиниц - курортний готель «Бастіон», розташованій під стінамі знаменітої генуезької фортеці, и готель «Форум». ЦІ Готелі Судака зручні як для відпочинку, так и для діловіх зустрічей. На Схід від Судака находится знаменитий курорт Коктебель. Відпочинок в Коктебелі вважається Улюблений проведення часу багатьох столичних діячів культури. Тут відпочивають письменники, художники, поети - Духовні спадкоємці знаменитого художника и поета Макса Волошина. Коктебель Знаменитий сусідством з красивою горою - древнім вулканом Кара-Даг, а такоже знаходяться в селіщі коньячним заводом «Коктебель». Відпочинок в Коктебелі давно облюбували нудисти, хусткові містечка яких знаходяться на околиці селища в напрямку мису Хамелеон. Не тільки нудистські пляжі приваблюють в Коктебель молодь. Уже кілька років у вересні тут проходить потужний музичний фестиваль «Джаз Коктебель». Найвідоміші пансіонати Коктебеля - ТУГИ «Примор'я» і пансіонат «Блакитна затока». Від Феодосії починається смуга приморських рівнин з широкими піщаними пляжами - це найкраще місце для відпочинку батьків з дітьми . Любить проводити свій відпочинок в Феодосії та студентська молодь - благо ціни цілком розсудливі. А знаменитий пляжний клуб "Beach club 117" залучає молодь хорошою музикою і вечірками. Хорошу славу заробили собі такі бази відпочинку як ТОК «Золотий пляж», пансіонат «Золотий берег» і ряд інших. На схід від Феодосії, в селищі Берегове виросло ціле містечко з приватних міні-пансіонатів «хатнього типу». Тим, хто вибрав для себе відпочинок в Судаку, Коктебелі або Феодосії можна порадити зробити екскурсію на гірський масив Кара-Даг - знаменитий мінералогічний і ландшафтний заповідник. Причому - обов'язково проплисти на катері вздовж його овіяних легендами обривів, а потім піднятися пішки на вершину хребта Карагач. Крім Карадага слід обов'язково побувати в ботанічному заказнику Новий Світ і пройтися по стежці князя Голіцина, відвідати музей шампанських вин і дегустувати справжнє шампанське «Новий світ». Піднятися на живописну гору Караул-оба, здійснити екскурсію до генуезької фортеці в Судаку і Феодосії. Подивитися картинну галерею Айвазовського, середньовічні руїни вірменського монастиря Сурб-Хач і античного міста Пантікапей, фортифікаційні споруди і каменоломні Керчі, чудо природи - керченські грязьові вулкани.

Західний Крим

Євпаторія, Саки, Миколаївка, Піщане, Заозерний, Поповка. У курортному відношенні Західний Крим починається від селища Піщане і тягнеться уздовж Каламітської і Каркінітської заток Чорного моря. Тут розташовані такі відомі курорти як Саки, Євпаторія, Миколаївка, селища півострова Тарханкут. Всі пляжі цього регіону однотипні - це широкі піщані узбережжя теплих мілководних заток. Світову популярність курорту Саки здобули його лікувальні грязі, успішно виліковуються від багатьох серйозних хвороб. Сакськими грязями лікувався ще Микола Гоголь. На вузькій смузі берега між морем і цілющими грязьовими озерами розташовані відомі санаторії: «Сакрополь», санаторій «Полтава» та інші. Відпочинок в Євпаторії популярний у батьків з дітьми: тут дрібне тепле море, дешеві фрукти і овочі, порівняно недороге житло. Кращими пансіонатами і санаторіями в Євпаторії є ТОК «Євпаторія», пансіонат «Планета», санаторій «Перемога», санаторій «Примор'я». У передмісті Євпаторії - селищі Заозерний розташовані ОЛЦ «Північний», санаторій «Маяк», санаторій «Чайка». Район селища Миколаївка і Піщане традиційно є найкращим місцем для любителів економного відпочинку. За кілька років сильний стрибок у розвитку інфраструктури відпочинку зробив селище Поповка, де протягом декількох років розташовується Республіка «Казантип». Популярність Поповці приніс не тільки проект «Казантип», а й просторі піщані пляжі на березі Чорного моря. Головною природною родзинкою цього регіону можна безперечно назвати берега Тарханкутського півострова - мальовничі обриви мису Атлеш і Джангуль. 40-метрові стрімкі обриви, кам'яні колони посеред смарагдово-зеленої води, наскрізні гроти в білосніжних скелях запам'ятаються на все життя. Узбережжя Тарханкуту - Мекка багатьох поколінь вітчизняних аквалангістів і дайверів. Цікаво також відвідати знаменитий Тарханкутський маяк і розкопки античної фортеці Калос-Лімен. Багато цікавого можна дізнатися з екскурсії по старовинній частині Євпаторії, де перемішалися пам'ятники давньогрецької, татарської та караїмської культури. Відпочинок в Євпаторії приваблював багато відомих людей, а поет Маяковський якось написав: «Дуже шкода мені тих, які не бували в Євпаторії».

Чехова «Біла дача», Малахів курган в Севастополі, Ханський палац у Бахчисараї?
Пам'ятайте камінь, на якому танцювала головна героїня Ніна?

Новости