Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Куди в Європу поїхати в квітні

  1. Гірськолижні курорти
  2. пляжний релакс
  3. Автобусні тури по містах
  4. яскраві події
  5. Голандія
  6. Франція
  7. Німеччина
  8. Італія

Не варто переживати тим, кому відпустку дістався в квітні. Незаперечні достоїнства міжсезоння - невисокі ціни і відсутність спеки. У світі досить місць, де в цей час можна чудово відпочити і набратися сил після довгої російської зими. Куди поїхати в квітні в Європу, що цікавого пропонує нам навесні Старий Світ?

Гірськолижні курорти

У першій половині місяця можна встигнути до закриття лижного сезону в Альпах У першій половині місяця можна встигнути до закриття лижного сезону в Альпах. Куди їхати, щоб покататися на лижах, залежить від ваших уподобань: гори гарні скрізь - і в Австрії, і в Швейцарії, і у Франції. Ціни в «низький» сезон будуть відповідними.

Менш дорогий варіант - гірськолижні бази скандинавських країн. У Фінляндії, Швеції, Норвегії сезон триває до травня. Туристам пропонуються траси різного рівня складності, прекрасне обслуговування, можливість подивитися визначні пам'ятки.

Чудовий варіант для відпочинку з дітьми - на території багатьох баз є спеціальні дитячі зони для катання і навіть дитячі садки.

пляжний релакс

Пляжний відпочинок в Європі в квітні цілком можливий! Тим, хто не мислить відпустки без лежання на піску, можна порадити острова - Канари чи Мадейру. Щоб туди вирушити, потрібна віза Іспанії або Португалії. У квітні тут вже досить тепло, якраз починається сезон.

У Середземномор'ї - в Іспанії, Італії, Греції, на Кіпрі - ще прохолодно, тому замість морських і сонячних ванн краще відправитися на огляд визначних пам'яток. Поки там не дуже багатолюдно і ціни в міжсезоння не дуже високі.

Автобусні тури по містах

Є й інші варіанти, куди поїхати в квітні в Європу недорого. Найпоширеніший спосіб помандрувати, не витративши зайвого, - автобусний тур. Вибрати можна на будь-який смак - як по одній європейській країні, так і відразу за кількома. Недолік такого проведення часу в тому, що після нього доведеться відновлювати сили.

Якщо ви хочете взяти в поїздку дітей, обмежтеся невеликою маршрутом по одному-двом містам.

Вибір подібних маршрутів досить великий, а в більшості європейських країн в цей час стоїть тепла сонячна погода. Дуже популярні автобусні поїздки в країни Прибалтики. От саме там в квітні може бути прохолодно, і теплий одяг не буде зайвою. Вибір подібних маршрутів досить великий, а в більшості європейських країн в цей час стоїть тепла сонячна погода

яскраві події

Ще одна поширена розвага під час відпустки - відвідування різних заходів. Як правило, в туристичних місцях щомісяця щось таки відбувається, так що потрібно просто бути в курсі і заздалегідь подбати про квитки, проживання і візі. Ось кілька можливостей, де відпочити в квітні в Європі, щоб бути в самому центрі подій.

Голандія

Погода завдяки близькості Північного моря не спекотна, але в квітні сонце визирає з-за хмар все частіше, і дощі все рідше. З кінця березня-початку квітня починається працювати знамениті сирні ярмарки, а також музеї під відкритим небом.

На початку квітня проводиться Національний уїк-енд музеїв - вхід туди в цей час стає вільним або діють знижки. На початку квітня проводиться Національний уїк-енд музеїв - вхід туди в цей час стає вільним або діють знижки

Але головна визначна пам'ятка Голландії навесні - квітучі нарциси і тюльпани. Подивитися на це буйство фарб приїжджають туристи з усього світу. Обов'язково варто відвідати парк квітів Кекенхоф, квіткові поля. По всій країні проходять паради квітів.

30 квітня відзначається в Голландії національне свято - день народження королеви. Населення вбирається в помаранчеві одягу, у всіх містах проходять численні ярмарки і звучить жива музика.

Пік туристичного сезону в Голландії припадає на травень, коли помилуватися квітами приїжджає найбільше туристів, а також на літо. Так що квітень - саме час подивитися країну без зайвої суєти. Пік туристичного сезону в Голландії припадає на травень, коли помилуватися квітами приїжджає найбільше туристів, а також на літо

Франція

На Лазурному березі в квітні ще прохолодно, тому всі сили можна направити на прогулянки по середньовічним селах і вузьких вулицях міст.

Починає місяць День Дурня. Кажуть, саме з Франції прийшов звичай жартувати один над одним 1 квітня. Взагалі за багатовікову історію країна обросла різними святами, суть яких сягає в далеке минуле. Це і триденний карнавал в Авалон, і великодній фестиваль в Арлі, що відкриває сезон бою биків, і конкурс вин в Маконі, і винні ярмарки.

Саме в квітні проводяться фестивалі повітряних зміїв. Видовище напевно сподобається молодим мандрівникам.

Любителів музики не залишить байдужими музичний фестиваль в Бурже. І все це - події квітня. Любителів музики не залишить байдужими музичний фестиваль в Бурже

Німеччина

У Німеччині головна подія квітня - весняний фестиваль в Штутгарті, який триває до травневих свят. Загальні веселощі передбачає атракціони, живі концерти, фермерську ярмарок. Головний атрибут німецького веселощів, звичайно ж, - пиво, представлене в розмаїтті сортів. До речі, сцени для виступів учасників фестивалю встановлені прямо в певних шатрах. У Німеччині головна подія квітня - весняний фестиваль в Штутгарті, який триває до травневих свят

Італія

21 квітня римляни відзначають день народження свого міста: ворота Риму символічно відкриваються, щоб впустити всіх - і гостей, і мешканців. Ви можете подивитися на театралізовані бої гладіаторів, парад римських військ, нескінченні салюти.

Звичайно, Великдень святкують по всій Європі, але особливою пишністю і розмахом відрізняються святкові ходи в Італії, особливо в великих містах.

Після Великодня свята не закінчуються. У провінційних містечках жителі розважаються гонками биків, штовханням бочок на швидкість і піротехнічними забавами. Багато з таких традицій існують вже не одне століття. Після Великодня свята не закінчуються

Хоча традиційно квітня вважається місяцем міжсезоння, вибрати відпочинок за смаком цілком можливо, причому не виїжджаючи за межі бабусі-Європи.

Куди поїхати в квітні в Європу, що цікавого пропонує нам навесні Старий Світ?

Новости