Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Куди поїхати в Азію в червні

  1. У чому плюси
  2. В'єтнам: відпочинок без суєти
  3. Острови Індонезії: райський куточок
  4. Суматра
  5. Малайзія - країна островів
  6. Борнео
  7. Календар свят

Вибір, куди поїхати в Азію в червні, пов'язаний з індивідуальних переваг: одним до душі пляжний відпочинок, іншим - екскурсійні тури, а третім хочеться поєднати обидва варіанти, щоб відпустка була цікавим і насиченим. І це цілком реально, якщо враховувати місцеві особливості клімату і туристичної інфраструктури різних країн регіону.

У чому плюси

Відпочинок в Азії - це можливість насолодитися неповторним східним колоритом, дивовижною красою пейзажів, екзотичною кухнею, унікальними пам'ятками, морем і сонцем Відпочинок в Азії - це можливість насолодитися неповторним східним колоритом, дивовижною красою пейзажів, екзотичною кухнею, унікальними пам'ятками, морем і сонцем. Але треба дуже обачно ставитися до вибору сезону - адже літо в країнах Азії, як правило, дощове. Проте і в цей період тут достатньо місць для комфортного відпочинку.

Переваги відпочинку в Азії в червні:

  • комфортні погодні умови курортів В'єтнаму, Індонезії та Малайзії, де немає значних опадів;
  • невисокі ціни турів у країни, де починається сезон дощів;
  • тропічний клімат відрізняється спекотною погодою навіть при сильних зливах;
  • туристів значно менше, ніж в розпал «сухого» сезону, тому можна насолодитися спокійним відпочинком і навіть самотою.

В'єтнам: відпочинок без суєти

Найбільш комфортна для відпочинку в червні центральна частина В'єтнаму, де в цей час кількість опадів невелика. Тут знаходиться один з найпопулярніших курортів країни - Дананг, на його території розташовані численні готелі, ресторани і пляжі з чистим дрібним піском, які простяглися на кілька кілометрів уздовж узбережжя.

Найвідоміший з пляжів - Китайський, один з кращих в світі.

У Дананге можна відвідати цікаві пам'ятки - природні, наприклад, знамениті Мармурові гори і архітектурні:

  • старовинні пагоди, вежі,
  • палаци з різними реліквіями,
  • музей стародавнього народу Чам.

Південніше Дананга знаходиться Хойан з унікальним старим містом, внесеним до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Цей курорт приваблює чистими і красивими пляжами, де можна насолодитися спокійним відпочинком. Південніше Дананга знаходиться Хойан з унікальним старим містом, внесеним до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО

Острови Індонезії: райський куточок

На казково прекрасному острові Балі ще в травні встановлюється суха і ясна погода, температура морської води становить в середньому +28 ºС, а короткочасні дощі бувають лише вночі. Тому пляжний відпочинок, безсумнівно, буде приємним.

Екскурсійна програма обіцяє багато цікавого: стародавні храми, парки і сади з унікальними рослинами і дивовижними пейзажами (в тому числі легендарний Балі-Барат), а також тематичні парки, де мешкає безліч видів незвичайних тварин.

Любителі серфінгу прекрасно проведуть час на Балі - там відмінна хвиля і є споти як для новачків, так і для досвідчених спортсменів.

Балі славиться знаменитими спа-готелями, які використовують унікальні методики оздоровлення організму.

Суматра

Інший індонезійський острів - Суматра - з його первозданною природою, заповідниками і чистими гірськими озерами теж незмінно привертає увагу туристів з різних країн світу. Його стародавні храми, мечеті і палаци подарують гостям яскраві і незабутні враження.

Малайзія - країна островів

Оптимальний період для відвідування Малайзії - з березня по вересень. Тут немає сезону дощів, в червні опадів випадає небагато, а температура води становить в середньому +30 ºС. Оптимальний період для відвідування Малайзії - з березня по вересень

Одне з найдивовижніших місць Малайзії - загадковий і прекрасний острів Тіоман, з яким пов'язано багато легенд. Він вважається одним з найчистіших островів нашої планети.

Пляжі Тіоман вражають надзвичайно прозорою морською водою, красивими кораловими садами і різноманітністю підводної флори і фауни. Це ідеальне місце для дайвінгу. Пляжі Тіоман вражають надзвичайно прозорою морською водою, красивими кораловими садами і різноманітністю підводної флори і фауни

Інший популярний у дайверів острів - Реданг, біля берегів якого знаходиться унікальний морський заповідник.

Борнео

Острів Борнео запропонує увазі туристів розкішні пляжі з білим піском і захоплюючі екскурсії в Національний парк, подорож по джунглях і прогулянку по найдовшому в Малайзії підвісному мосту.

Крім того, тут можна відвідати гарячі джерела з сульфідними водами - бальнеологічні процедури здавна успішно застосовуються в країнах Азії.

Календар свят

Туристам цікаво буде побачити барвисті свята різних країн Азії в червні. Куди поїхати любителям фестивалів в цей час? Звичайно, на острів Балі в Індонезії, де з середини червня проводиться знаменитий Мистецький фестиваль, який відкривається видовищним парадом.

Потім протягом місяця можна відвідувати різні танцювальні та пісенні шоу, виставки, вистави театрів тіней. У Малайзії в першу суботу червня традиційно відзначають день народження короля. Потім протягом місяця можна відвідувати різні танцювальні та пісенні шоу, виставки, вистави театрів тіней

Відпустка в Азії з її чудовою природою, самобутньою культурою та унікальними пам'ятками буде надзвичайно яскравим і поповнить колекцію вражень новими екзотичними образами.

Куди поїхати любителям фестивалів в цей час?

Новости