Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Казантип Z-Games пройде в Криму 18-31 липня

06 квітня 2011, среда, 18:23 4108

2011-04-06T18: 23: 00 + 03: 00 Політика 2019-04-15T10: 18: 06 + 03: 00

Українські Новини

Українські Новини Казантип Z-Games пройде в Криму 18-31 липня Українські Новини Казантип Z-Games пройде в Криму 18-31 липня

Максим Карпій.

Молодіжний спортивно-музичний проект Казантип Z-Games пройде 18-31 липня в Криму. Про це на прес-конференції в прес-центрі Українських Новин повідомив представник організаційного комітету Z-Games Максим Карпій.

18-24 липня триватимуть змагання спортсменів, а 25-31 липня спортивні майданчики зможуть використовувати і інші учасники проекту.

Для участі в проекті будуть запрошені кращі спортсмени в більш ніж 13 екстремальних і пляжних видах спорту з України, Росії, Білорусі та країн Європи.

Зокрема, на фестивалі будуть представлені такі види спорту, як велобайкінг, вейкбординг, джет-скі, кайтсерфінг, віндсерфінг, брейк-данс, паркур та інші.

За попередніми розрахунками, у проекті візьме участь 1 тис. Спортсменів, і його відвідають 5 тис. Глядачів.

За словами директора проекту "Казантип" Миколи Карпова, відомі спортсмени проведуть для відвідувачів майстер-класи.

У музичній частині проекту організатори мають намір зробити акцент на молодих, популярних в молодіжному середовищі виконавців і на виконання музичних номерів наживо.

За словами голови комісії Спортивного комітету з розвитку інфраструктур неолімпійських видів спорту, президента Федерації воднолижного спорту Юрія Зозулі для проведення змагань буде побудований спеціальний спорт-парк - Казантип Action Sport Park.

Зокрема, він включатиме басейн для вейкбордингу, тренувальний майданчик для любителів капоейри, парк для паркуру, скалодром і інше.

За словами Карпія, планується, що спортивні майданчики будуть працювати не тільки під час проекту Z-Games.

Казантип Action Sport Park буде відкритий для любителів спорту та активного відпочинку з 1 липня в режимі тренувального майданчика.

Він зазначив, що протягом двох років планується забезпечити роботу всіх спортивних майданчиків з травня по вересень і пізніше, в залежності від погодних умов.

В кінці квітня організатори мають намір провести масштабну презентацію проекту.

За словами президента Спортивного комітету Іллі Шевляка проведення такого проекту позитивно позначиться на популяризації здорового способу життя серед молоді та популяризації неолімпійських, але масових видів спорту.

Вперше Z-Games пройшли в тестовому тижневому режимі на Казантипі в 2010 році.

Нагадаємо, щорічний музичний фестиваль "КаZантип" стартував 7 серпня минулого року .

Нагадаємо, що Головне управління МНС в Криму намервалось призупинити діяльність фестивалю через численні порушення техніки безпеки.

Новости