Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Експрес доставка з Таобао

  1. Важливо! Для максимально швидкого отримання Вашого замовлення, ознайомтеся з рекомендаціями в даному...
  2. 2. Авіа перевезення з Китаю (Пекін) в Україні (Київ)
  3. 2.1 Чартерна доставка (charter)
  4. 2.2 Чартерна доставка брендових товарів (charter brand)
  5. 2.3 Звичайна доставка
  6. Вартість доставки з Китаю в Україну будь-яким способом 1.6 $ за 100 м вантажу (Крім мобільних...
  7. 2.4 Доставка мобільних телефонів, ноутбуків і планшетів
  8. При загальній вазі товару більше 100 кг в постачанні, клієнту надається оптовий тариф в розмірі...
  9. Увага! Перед замовленням товару обов'язково ознайомтеся з переліком заборонених до ввезення товарів...
  10. 3. Доставка з Києва до покупця (за тарифами перевізника).
  11. 3.2 Компанією "Інтайм"
  12. 5. Порядок отримання товару

Важливо!
Для максимально швидкого отримання Вашого замовлення, ознайомтеся
з рекомендаціями в даному відео

1. Доставка по Китаю, EMS (від продавця на наш склад в Пекіні).

Зазвичай вартість доставки вказана на сторінці товару за 1 шт. У разі замовлення декількох товарів у одного продавця, вартість доставки по Китаю резервується по першій позиції, по решті позицій проставляється 0. При оформленні замовлення менеджер виставить загальну вартість доставки від даного продавця з урахуванням ваги посилки, розташування продавця і наданих їм знижок. У разі, якщо продавцем не зазначена доставка (EMS), то розрахунок проводиться за тарифами (EMS), зазначеним нижче:

Доставка по Китаю (EMS), сума в юанях:

20 6 - 1 зона 9 - 2 зона 15 - 3 зона Перші 500 гр. Кожні наступні 500 гр.

Термін доставки 2-4 дні, за умови своєчасного відправлення товару продавцем (від нас не залежить).

2. Авіа перевезення з Китаю (Пекін) в Україні (Київ)

Доставка з Китаю в Україну здійснюється трьома способами:

2.1 Чартерна доставка (charter)

Термін доставки - одні робочі добу з видачею вантажу на початку друге робочих діб з моменту відправки поставки з Пекіна і публікації її на сайті, вильоти регулярно, до 7 разів на тиждень.

2.2 Чартерна доставка брендових товарів (charter brand)

Термін доставки - одні робочі добу з видачею вантажу на початку друге робочих діб з моменту відправки поставки з Пекіна і публікації її на сайті, вильоти регулярно, до 7 разів на тиждень.

У разі перевірок на митниці, з метою забезпечення збереження вантажу і доставки товарів в максимально короткі терміни, брендові товари автоматично відправляються звичайними поставками без попередніх повідомлень і погоджень з клієнтом.

2.3 Звичайна доставка

Якщо товар, з яких-небудь причин, не може бути відправлений чартерними рейсами, він буде доставлятися звичайним маршрутом в термін від 7 днів і з регулярністю відправлень від 2-х разів на тиждень. При відправці вантажів звичайним рейсом, може стягуватися додатковий митний збір, клієнт буде попереджений про це під час закупівлі товару.

* Всі терміни доставки вказані на підставі термінів отримання попередніх поставок. Оскільки процес міжнародної доставки складний і залежить від багатьох складових, впливати на які ми не завжди можемо, дані терміни не можуть бути гарантовані і виступати предметом спору. Поставки можуть видаватися частинами.

Вартість доставки з Китаю в Україну
будь-яким способом
1.6 $ за 100 м вантажу
(Крім мобільних телефонів, ноутбуків і планшетів)

Чому доставка платна?

2.4 Доставка мобільних телефонів, ноутбуків і планшетів

Вартість доставки мобільних телефонів тарифікується не за вагою, а за 1 одиницю товару і в залежності від ціни становить:

25 дол / шт для телефонів вартістю до 100 дол.

30 дол / шт + 10% (митний збір) для телефонів вартістю від 100 до 200 дол.

35 дол / шт + 10% (митний збір) для телефонів вартістю від 200 до 400 дол.

40 дол / шт + 10% (митний збір) для телефонів вартістю від 400 і вище.

Доставка планшетів і ноутбуків можлива, тариф на доставку залежить від моделі і розраховується індивідуально за запитом.

Термін доставки мобільних телефонів, планшетів і ноутбуків від 10 днів з моменту відправлення товару з Китаю.

При замовленні тільки послуг доставки для таких товарів, як телефони, планшети і ноутбуки, в обов'язковому порядку стягується страховка в розмірі 5% від вартості товару.

Вибір способу доставки з Китаю в Україну здійснюється співробітниками ua-tao.com в залежності від характеру вантажу і рекомендацій співробітників митних служб.

Способи та умови доставки з Китаю в Україну можуть змінюватися. У разі змін клієнти будуть сповіщені шляхом розміщення інформації на сайті.

При загальній вазі товару
більше 100 кг
в постачанні, клієнту надається
оптовий тариф в розмірі 1.5 дол за 100 м

Тариф включає доставку на склад до Києва, упаковку і митне оформлення вантажу. У разі перевезення великогабаритного вантажу або вантажу вимагає індивідуальної упаковки, стягується додаткова оплата за упаковку. Оплата за доставку з Китаю в Україну розраховується з урахуванням ваги коробки. Тарифи розраховані для товару з щільністю не менше 167 кг в 1 куб. метрі. Якщо щільність нижче, то розрахунок згідно з формулою ОГ х 16 х 167 = сума до оплати, де ОГ - обсяг вантажу в куб. метрах. Страховий збір на товари, що підлягають страхуванню, входить в комісію на замовлення. При замовленні тільки послуг доставки, страховка може бути оформлена за бажанням клієнта, до моменту відправки товару з Пекіна. Крихкий вантаж (вироби зі скла, порцеляни) не страх від пошкоджень. У разі доставки об'ємного або важкого (нестандартного) вантажу, компанія може запросити попередню оплату доставки з Китаю в Україну.

Взуття за замовчуванням відправляється без коробок. Якщо коробку необхідно залишити, то на сторінці товару необхідно встановити вибір "Залишити оригінальну упаковку". Тендітна взуття або взуття, яка при доставці без коробки може пошкодити товари інших клієнтів, відправляється в коробці.

Чай доставляється тільки у вакуумній упаковці. Якщо продавцем товар не був відправлений у даній упаковці потрібно його переупакувати. Додаткова вакуумна упаковка 5 юанів. Дана сума буде списана автоматично з рахунку покупця.

Увага!
Перед замовленням товару обов'язково ознайомтеся
з переліком заборонених до ввезення товарів в Україну.

Оплата за доставку з Китаю в Україну здійснюється в гривні.

3. Доставка з Києва до покупця (за тарифами перевізника).

3.1 Компанією "Нова пошта"
3.2 Компанією "Інтайм"

4. Дропшиппінг

Наша компанія також надає послуги Дропшиппінг. Послуга надається протягом 24 годин після Вашого звернення. За детальною інформацією звертайтеся до онлайн-консультантам.

5. Порядок отримання товару

При отриманні товару покупець повинен:

провести зважування посилки (порівняти з оплаченим вагою);

перевірити цілісність упаковки посилки;

перевірити вміст на відсутність пошкоджень товару і недостачу.

1. У разі пошкодження або недостачі товару в посилці, в момент отримання товару, разом з представником транспортної компанії необхідно скласти «Акт прийому-передачі» і претензію (в яких потрібно детально описати ушкодження). Після цього необхідно звернутися через систему повідомлень сайту ua-tao.com і повідомити нам про даний випадок. Клієнт самостійно приймає рішення, забирати або не забирати посилку з транспортної компанії.

2. Якщо вага отриманої посилки відповідає оплаченої, упаковка ціла, але кількість отриманого товару не відповідає замовленому кількості - клієнт звертається через систему внутрішніх повідомлень сайту ua-tao.com протягом 24 години з моменту отримання посилки.

3. Якщо вага посилки не відповідає оплаченої, але упаковка ціла - необхідно здійснити фотофіксацію процесу зважування (де на фото видно упаковану посилку і показання ваг). Після цього оглянути вміст посилки і перевірити, чи отримали вірне кількість товару. Якщо при перевірці виявлено недостачу товару, діяти згідно з пунктом 1. Протягом 24 годин з моменту отримання звернутися через систему внутрішніх повідомлень сайту ua-tao.com і повідомити про даний випадок.

4. У разі, коли товар не відповідає критеріям вибору (невідповідність кольору, розміру і т.д.), клієнт отримує товар і протягом 24 годин з моменту отримання посилки звертається через систему внутрішніх повідомлень сайту ua-tao.com, де повідомляє про даному випадку, додаючи фото отриманого товар.

Новости