Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де поїсти в Бєлгороді - недорого і смачно

  1. Де поїсти в Бєлгороді недорого?
  2. Де поїсти в Бєлгороді смачно?


"Де поїсти в Бєлгороді?" - одне з головних питань, що виникають на відпочинку в цьому типово російською місті. До послуг гостей - бари, кафе, піцерії, фаст-фуд-закладу, ресторани.

Де поїсти в Бєлгороді недорого?

Недорого перекусити можна в ресторанах швидкого харчування McDonalds, Subway, Burger King, "Жар-птиця". Якщо хочете спробувати смачні страви за прийнятними цінами, відвідайте кафе "Харбін", в меню якого присутні страви китайської кухні (тут є з чого вибрати і вегетаріанцям, і прихильникам здорового харчування, і любителям різноманітної і смачної їжі). У закладі варто спробувати китайський борщ (бульйон з яловичиною і помідорами) і жаб в сухарях.

Де поїсти в Бєлгороді смачно?

  • "Пасіка": цей ресторан спеціалізується на європейській і російській кухнях. У барі закладу є з чого вибрати - тут представлений широкий асортимент напоїв. Крім того, тут можна замовити їжу на винос (її упаковують в спеціальну ізотермічну упаковку) і доставку в офіс або на будинок. Варто відзначити, що щонеділі в ресторані влаштовується День дитячої творчості (переможцям вручають призи).
  • Forno A Legna: цей ресторан-піцерія має зонами для курців і некурящих, літнім майданчиком, VIP-залом в мисливському стилі, а страви готуються на дров'яної печі. Варто відзначити, що приготування піци супроводжується акробатичними елементами (за цим видовищем із задоволенням спостерігають гості).
  • "Грот": в кафе-барі можна поласувати м'ясними, рибними і фірмовими стравами від шеф-кухаря, смачними напоями та коктейлями. Інтер'єр закладу прикрашений картинами і книгами, і відмінно обладнаний для проведення вечірок, ділових зустрічей і переговорів. Варто відзначити, що в "Гроті" нерідко виступають відомі музичні гурти.
  • "Біле місто": в цьому ресторані можна покуштувати страви української, російської та європейської кухонь, а також, продегустувати вишукані вина з Італії, Німеччини, Франції. У цьому закладі вас чекає смачна їжа, бездоганний сервіс, креативний інтер'єр, доброзичливий і галантний персонал, музична програма. А маленькі відвідувачі зможуть поласувати стравами, замовленими зі спеціального дитячого меню.
  • Gusto Latino: цей ресторан спеціалізується на стравах італійської та мексиканської кухонь. Родзинкою закладу є молкахете - приготування страв на вулканічному камені.

Гастрономічні екскурсії по Белгороду

На гастрономічною екскурсії по Белгороду вам запропонують прогулятися по місту і відвідати кілька національних закладів - тут ви зможете пригоститися млинцями з ікрою, рибою, м'ясом, грибами, пельменями, пирогами з різними начинками, борщем, солянкою, юшкою, холодником, густими ягідними киселями, російської горілкою.

У Бєлгороді не виникне проблем з харчуванням - місто має в своєму розпорядженні російськими, китайськими, японськими, італійськими та ресторанами, в яких можна замовити страви різних кухонь світу.


Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 18.11.2014


фотографії

Популярні статті



Де поїсти в Бєлгороді недорого?
Де поїсти в Бєлгороді смачно?
Quot;Де поїсти в Бєлгороді?
Де поїсти в Бєлгороді недорого?
Де поїсти в Бєлгороді смачно?

Новости