Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де краще відпочинок в Греції або Туреччині?

Головна

/ статті / Де краще відпочинок в Греції або Туреччині?

Якщо ви стоїте перед вибором   Греція   або   Туреччина   , То, безсумнівно, вам потрібно врахувати багато чинників, адже країни дуже різні, і кожна з них пропонує унікальні длстопрімечательності і розваги Якщо ви стоїте перед вибором Греція або Туреччина , То, безсумнівно, вам потрібно врахувати багато чинників, адже країни дуже різні, і кожна з них пропонує унікальні длстопрімечательності і розваги. Порівняємо країни за чотирма характеристиками, якими зазвичай керуються туристи, вибираючи напрямок для відпочинку:

1. Вартість.

Звичайно, всім давно відомо, що Туреччина - одна з найдешевших країн для відпочинку. Вона пропонує безліч турів, готелі всіх класів, екскурсійну програму за дуже доступні гроші. Їжа, шопінг і розваги в Туреччині теж дешевше. Але враховуйте той факт, що сервіс в Греції на порядок вище, а недобросовісних готельєрів менше, тому заплативши певну суму, ви цілком можете розраховувати на відповідне обслуговування. Туреччина, розпещена великим напливом Туристів зі Східної Європи, навчилася економити на сервісі, тому уважно підходите у вибору готелю.

2 2. Пам'ятки.

Греція - колиска античності. Саме це, в першу чергу, приваблює численних туристів в країну. Здається, що тут дійсно, можна зустріти Олімпійських богів, які прогулюються вулицями древніх міст. Якщо Греція просто дихає античністю, то в Туреччині можна знайти її сліди, наприклад, руїни Трої. але Туреччина , Це ще і мусульманська країна, тому будьте готові насолоджуватися красою східної архітектури у всій красі: ханські палаци, мечеті, фортеці.

3. Пляжі. За чистоті, мальовничості і затишку грецькі пляжі набагато переплюнуть турецькі. Але в обох країнах дуже зручно і комфортно відпочивати з сім'єю, і ви в будь-якому випадку залишитеся задоволені і м'яким кліматом, і теплою, чистою морською водою.

4. Колорит. Культури Греції та Туреччини дуже відрізняються, як раз, через різного віросповідання. Готуйтеся до гарячого і гостинному прийому турків, а також, певною їх надмірної наполегливості і безцеремонністю. Хоча, в той же час, жителі цієї країни осудливо ставляться до деяких вольностей, які дозволяють собі європейці, наприклад, щодо одягу та поведінки жінок. У Греції ви можете не переживати, і носити, що завгодно. Але, повірте, ця країна, з її духом старовини, має в своєму розпорядженні тільки до спокійного, розміреного і аристократичного відпочинку. Чого не скажеш про гарячу і запальну Туреччину.

Таким чином, ви можете бачити, що Туреччина і Греція дуже різні країни, кожна з яких коштує того, щоб її побачити. Орієнтуйтеся тільки на власні возможнос і смаки, вибираючи країну для відпочинку.

Компанія "Дольче Віта" з радістю допоможе вам з організацією подорожі в одну з цих чарівних країн.

Подана на цій сторінці:

Оцінка: 5.00 з 5
Голосів: 1

Новости