Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де кататися на сноуборді в Ленінградській області?

  1. Наявність кафе і ресторанів

Ось і настали довгоочікувані вихідні. Куди ж відправитися? Де ж відпочити? І чим зайнятися?

У холодну пору року, коли навколо багато снігу і повітря стає свіжим і морозним, саме час вирушити в гори. Піші прогулянки засніженими стежками, катання на лижах і сноуборді - все це і багато іншого Ви знайдете в гірськолижному центрі «Золота долина».

Катання на сноуборді - окремий пункт цікавої програми активного відпочинку в центрі. Досвідчені інструктори розкажуть і покажуть, як правильно кататися.

«Золота долина» - це 12 сучасних трас різного ступеня складності. Перепади висоти від 10 до 105 метрів довжиною від 70 до 1100 метрів не дадуть Вам розслабитися. Завдяки різноманітності маршрутів кожен гість курорту знайде собі відповідний схил.

Завдяки різноманітності маршрутів кожен гість курорту знайде собі відповідний схил

Розглянемо детальніше особливості найбільш популярних маршрутів для спуску на сноуборді. Завдяки цікавому рельєфу трас перший і другий схил стали улюбленим місцем для гірськолижників і сноубордистів середнього рівня і любителів зі стажем. На території гірськолижного схилу №3 расположенфанпарк. На п'яти лініях розташовуються різні фігури - бокси, трампліни, труби і рейли.

На п'яти лініях розташовуються різні фігури - бокси, трампліни, труби і рейли

Схил дуже популярний серед тих, хто займається ньюскул і сноубордом. Парк виключно для професіоналів. Новачкам підійде траса початкового рівня з низькими трамплінами та боксами. Траса №4 - спортивна. Круті перепади призначені тільки для досвідчених катаються. На цьому схилі проводяться різні тренування і змагання міжнародного рівня. На викотив п'ятого схилу знаходиться навчальна траса з безкоштовним підйомником. Відмінне рішення для новачків і маленьких дітей. Тут можна самостійно спробувати освоїти техніку сноуборду або скористатися послугами професійних інструкторів. На викотив схилу №1 також розташоване дитяче містечко з бебі ліфтом. Там же проводяться заняття клубу «Золота долина».

Серед загальної кількості гірськолижних трас «Золотий долини» представлені одна зелена, три чорних і п'ять червоних.

Сучасний сноуборд-парк - це справжня знахідка для сноубордистів. Трампліни і модуля Big-Air і Half-Pipe довжиною 100 метрів. Радіус «труби» 5,5 метра, ухил 16 Big-Air.

Всі схили гірськолижного клубу висвітлюються. Спеціальні машини, ратраки, в нічний час доби обслуговують схили, ущільнюючи сніг, забезпечуючи ідеальний стан снігового покриву.

У комплексі не забули про важливість хорошого лижного спорядження. У «Золотий долині» працює майстерня з технічного обслуговування: шліфування, нанесення парафіну, полірування і бічна заточка кантів лиж.
Зима в «Золотий долині» найдовша - в середньому місяців. Завдяки використанню сучасних технологій технічним працівникам вдається підтримувати іскусственноеоснеженіе максимально довго.

Наявність кафе і ресторанів

Смачно перекусити можна в відмінному ресторані-кафе «Суонтака». Два зали, приємний інтер'єр, сучасна меблювання і сервіровка, багате меню і відмінний сервіс. Важливою перевагою для багатьох клієнтів курорту стане безкоштовний доступ до Wi-Fi. До Ваших послуг також великий зал затишній піцерії «Золота долина» і бар «360», стилізований під варязьку старовину.

Куди ж відправитися?
Де ж відпочити?
І чим зайнятися?

Новости