Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Чудовий відпочинок у Львові

Львів - привітне, тепле городо України, сповнений незабутніх вражень і невимовного багатства відчуттів.

Архітектура, вулиці і провулкі міста стикнутися Вас з різними частинками старої Європи. У старовинному місті Лева сплелися маленькі вулички Італії і Відня, чутні відгомони Парижа і Будапешта, він так схожий на Прагу і Флоренцію, але в той же час має неповторний колорит. Багата архітектура міста Львова не залишить байдужим найвимогливішого поціновувача мистецтва.

Відпочиваючи у Львові немов поринаєш в епоху середньовіччя. У ньому поєднуються різні стилі архітектури, привносять особливі фарби для незабутнього відпочинку. Тут можна заглянути в епоху Ренесансу, доторкнутися до чудової епохи Відродження, відчути всю глибину і незрівнянність архітектури бароко, маньєризму.

У місті Львові відкривається можливість відвідати незліченну кількість храмів і католицьких костелів, церков, фортець, палаців, музеїв і соборів. Екскурсія старовинним Львовом допоможе вам відпочити від стрімкості навколишнього світу. Вона неможлива без відвідування знаменитого Львівського оперного театру імені Соломії Крушельницької та Кафедрального собору. Доторкнутися до природи і піти від міської суєти, в гарну погоду, дозволить старовинний парк Львова. Лавочки, пишність рослин, дзюркотливі струмочки і озера, де можна погодувати лебедів - все це наповнить відпочинок особливими фарбами.

Відчувши і відчувши всю пишноту казкового міста, приємно повернеться ввечері в наш затишний хостел в центрі Львова , Щоб набратися сил для нових вражень і відкриттів. Але краще побачити все своїми очима, адже це місто займе частинку вашого серця навік.

Готелі та хостели Львова представляють особливий інтерес для туристів. Архітектура готелів міста, внутрішній дизайн виконані в одному стилі. Кожен знайде щось для душі: на будь-який смак і гаманець. Від скромних і затишних міні-готелів до розкішних королівських апартаментів. Готелі та хостели Львова різні в своїх стилях: від класики до модерну. Багато з них є пам'ятками архітектури.
Наш готель-хостел «Витан» об'єднав в собі всі ці якості. У нас є і бюджетні номери і розкішні готельні. Наш готель-хостел виконаний в модерн стилі, біля якого розташувалися старовинні будинки в польському і австрійському стилях, у нас з віконце Ви побачите вже вище описаний знаменитий Львівський оперний театр.

Новости