Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Чим привабливі курорти Чехії?

  1. Курорти Чехії. Чим вони приваблюють туристів?
  2. Курорти Чехії - Прага
  3. Легенди курортів Чехії
  4. Околиці курортів Чехії
  5. Курорти Чехії - рай для туристів

Курорти Чехії. Чим вони приваблюють туристів?


Часто можна зустріти людей, які, один раз відпочивши на одному з курортів Чехії, їдуть в цю країну в другій, третій, четвертий раз, подорожують по ній і завжди дуже задоволені проведеним таким чином відпусткою. «Чехія - це не країна, це казка, це рай для туристів і мандрівників», - кажуть вони, і ця ідея, керівна ними, вийшла в маси, і туристи з усіх кінців світу кинулися величезними потоками в Чехію, туристичний бум почався! Що ж так подобається людям в цій невеликій європейській державі, що так приваблює їх, що змушує туристів повернутися в Чехію? У цьому нам належить розібратися, про це я і хочу розповісти вам в цій статті ...

Курорти Чехії - Прага


Таке гарне місто, як чеська столиця, навряд чи можна ще де-небудь відшукати в усьому світі! Все життя тут тече в гігантській сітці вузьких міських вулиць, забудованих невеликими 2-х, 3-х - поверховими будиночками під черепичними дахами, кожен з яких сам по собі вже твір мистецтва ... Будинки прикрашають різноманітні візерунки, колони, рельєфи і скульптури, а спочатку більшість з них мають свій символ, який обов'язково зображений на будівлі. Біля нього, так само як і близько символів міста, витає дух таємничості і загадковості, який наповнює всю середньовічну атмосферу міста. Весілля в Празі може стати одним з кращих Ваших подій в житті і туроператор по Чехії "Злата Прага" дарує Вам таку можливість.

Легенди курортів Чехії


Легенди та перекази, казки і притчі чутні тут на кожному кроці. Вони огортають собою архітектурні шедеври костелу Св. Віта, що будується і мінливого протягом аж 600 років, маленькі вдавлені в стіну будиночки Злата вулички, священні камені Карлова моста - мабуть, найзагадковішого місця в Празі .... Кожен турист, який проходить через Влтаву по Королівській дорозі, вважає своїм обов'язком загадати бажання і потриматися за святі місця на статуї Яна Непомуцького ... Так само як і кожен мандрівник, який потрапив до Праги, відчуває масу емоцій і вражень, коли несподівано виходить в центр міста до вскінувшему до небес свої шпилі Тинськая костелу і Староміської Ратуші, або споглядає панораму міста з одного із празьких веж, яких в місті безліч. Прага - це краса костьолів, міць веж, блиск прикрас і розкіш палаців, це справжній музей під відкритим небом, по якому можна гуляти і гуляти і який можна дивитися і дивитися, і так і не нагулятися і не надивитися вдосталь на його красу, навіть за якийсь дуже тривалий термін ... Я не знаю людей, які не були б захоплені величчю міста!

Околиці курортів Чехії


Але не тільки красою своєї столиці бере Чехія ... Вона приваблює розмахом пам'яток і цікавих місць, їх неповторністю і унікальністю, своєю багатою культурою та історією ... Кожна людина приїхав до Чехії може знайти тут те, що він хоче, що йому подобається, то, що йому до душі ... В цьому її величезний плюс. Хтось збирається подивитися старовинні міста і виявляє, що серед курортів Чехії, їх величезна кількість, і оглядає Брно, Прагу, Кутна Гору або Чеський Крумлов, хтось бажає відпочити і їде на курорти Чехії Карлові Вари або Мариинские Лазні , Де спокійно розгулює по старовинних вуличках з чашкою цілющого окропу, хтось бажає усамітнитися і відвідує чудовий природний заповідник Чеську Швейцарію, ходить в походи і дивується надзвичайній красі тутешньої природи і т.д ... Чехія не тільки красива, але і різноманітна, в цьому її велика перевага! У кожному її навіть невеликому, невідомому в туристичному світі місті, можна знайти хоча б невеличкий «стандартний набір» пам'яток ... У центрі обов'язково є головна площа з 3-4, а, може бути, і десятком цікавих будиночків, старовинним костелом і чумних стовпом, в місті знаходяться ще пару соборів і храмів, всюди все чисто й акуратно, цивілізовано ... Країна також займає перше місце в Європі по щільності замків на квадратний кілометр своєї площі ... Тут є дуже багато потужних бастіонів і просто прекрасних палаців, многи з яких прекрасно оброблені і зберігають незліченні багатства своїх середньовічних власників ... Це і Глубока-над-Влтавою, і Карлштейн, і Конопіште, і інші замки, зазвичай розташовані в дуже мальовничих місцях ...

Курорти Чехії - рай для туристів


Напевно, ні в якій іншій країні світу ви більше не зустрінете такого багатства, яким має в своєму розпорядженні Чехія. Ця країна вабить своїми визначними пам'ятками, змушує повернутися побували в ній туристів знову, тому що багато з них усвідомлюють, що їм не вдалося побачити країну за свою поїздку, нехай навіть на тривалий термін! Люди не можуть залишити таку красу без уваги ... Чехія - це, як цікавий серіал, який дивишся протягом довгого часу і який несподівано обривається на найцікавішому місці ... Чинити опір її тяжінню неможливо ... Та й навіщо? Адже яке щастя потрапити в цю країну! Їдьте туди, і ви обов'язково зрозумієте мої слова, відвідавши курорти Чехії! Чехія вам обов'язково сподобається і запам'ятається на все життя!


Чим вони приваблюють туристів?
Чим вони приваблюють туристів?
Що ж так подобається людям в цій невеликій європейській державі, що так приваблює їх, що змушує туристів повернутися в Чехію?
Та й навіщо?

Новости