Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Банкетні і весільні зали Львова: меню та ціни, кухня та опис, фото, розміщення весільних та банкетних залів на карті Львова

  1. Ресторан «Акварель»
  2. Еко-Гриль-Готель-Ресторан «Акваріус»
  3. Банкетний зал Еко-гриль-Готелю-Ресторану «Акваріус»
  4. Еко-гриль-ресторан «Акваріус»
  5. Ресторан «Амадеус»
  6. «TGAmigos Steak House»
  7. Амстердам lounge bar
  8. Ресторан «Арагві»
  9. Готельно-ресторанний комплекс «Арго»
  10. Ресторан-клуб «Арт Хол»
  11. Atlas DeLuxe Hotel
  12. Королівська пивоварня «Баварія»
  13. Ресторан «Багратіоні»
  14. Ресторан «Балатон»
  15. Ресторан «Балканський дворик»
  16. Ресторан BarB.Q.
  17. бенкетний Будинок
  18. Beer Stone
  19. Ресторан «Борщ»
  20. Ресторан «Будьмо!» (Малехів)
  21. Бар-магазин «Букет вина» на Староєврейській, 15
  22. Бар-магазин «Букет вина» на Валовій, 19
  23. Бар-магазин «Букет вина» на Староєврейській, 5
  24. Готельно-оздоровчий комплекс «Бумеранг»
  25. Дитячий ресторан «Буратіно»
  26. Готель «Валентина»
  27. Ресторан «Валентино»
  28. Банкетний зал «Валентино»
  29. Ресторан «Вапіано»
  30. Ресторан «Варшава»
  31. Банкетний зал «Варшава»
  32. Готель «Варшава»
  33. Панорама-бар «Вежа»
  34. Ресторан-кондитерська «Вероніка»
  35. Ресторан «Верховина»
  36. Ресторан «Веселий Роджер»
  37. Розважально-ігровий центр «Веселий вулик»
  38. Ресторан «всмажить»
  39. Ресторан «Villa Austria»
  40. Ресторан «Винна Гора»
  41. Ресторан «Вулик»
  42. Ресторан «Високий замок»
  43. Банкетний зал «Галактика»
  44. Готель «Галактика», розважальний комплекс
  45. Готельний комплекс «Галичина»
  46. Домашній ресторан «Галушко»
  47. Клуб-студія-кафе «Гармонія»
  48. Ресторан «Гетьман»
  49. Готель «Гетьман»
  50. Ресторан «Голодний Микола»

ЗГОРНУТИ КАРТУ

Банкетні і весільні зали Львова - оптимальне рішення для тих, хто планує святкування шикарного банкету, весілля чи дня народження, Нового року, корпоративу або просто хоче зібратися великою галасливою компанією. Чи не можете визначитися де? Ми Вам допоможемо! На сайті welcome.lviv.ua можна знайти велику кількість весільних та банкетних залів у Львові для святкування будь-яких урочистостей. До Ваших послуг не просто перелік розважальних та святкових об'єктів у Львові, а й карта з їх розташуванням і можливість віртуально оглянути обрані варіанти. Прямі контакти закладів, представлені на нашому сайті, допоможуть Вам зробити замовлення.
Різноманіття банкетних та весільних залів у Львові за варіантами кухні, стилем і ціновими пропозиціями Вас приємно здивують. Тут можна вибрати шик в італійському стилі, українську традиційну кухню або ж англійський вишуканий дизайн. Приємно здивують і цінові пропозиції - банкет або весілля "економ-класу" або "класу-люкс" Вам забезпечать дуже легко. Досвідчені шеф-кухарі запропонують таке меню, яке задовольнить будь-які вимоги і навіть примхи :)
Особливими є весільні та банкетні зали за Львовом: оточені прекрасними пейзажами в легкій і невимушеній атмосфері передмістя, такі зали неодмінно забезпечать Вам незабутнє свято. У теплу пору року більшість закладів запропонують ще й літні альтанки в оточенні зелені та квітів.
Якщо ж Ви сумніваєтеся, що вибрати, то в будь-який з весільних або банкетних залів можна заглянути на обід або вечерю, як в звичайний ресторан. Таким чином можна відчути атмосферу та спробувати фірмові страви.



Знайдено об'єктів: 641

Сортувати за

алфавітом ціною році відкриття

ПОКАЗАТИ НА КАРТІ ×

організація банкетів

× clear all
  • Ресторан «Акварель»

    Жовква, Жовква, вул. Вокзальна, 14 а
    Ресторан «Акварель» у Львові (Жовква) запрошує своїх гостей в неймовірний світ емоцій і незабутнього відпочинку, на березі чистого озера в приємній, світлої і затишній атмосфері!
  • Еко-Гриль-Готель-Ресторан «Акваріус»

    Львів, Брюховичі, вул. Макаренка, 6
    «Акваріус» - ідеальне місце для охочих усамітнитися і провести кілька годин наодинці з природою, не віддаляючись далеко від міста.
  • Банкетний зал Еко-гриль-Готелю-Ресторану «Акваріус»

    Львів, Брюховичі, вул. Макаренка, 6
  • Еко-гриль-ресторан «Акваріус»

    Львів, Брюховичі, вул. Макаренка, 6
    Ресторан «Акваріус» у Львові - чудове просторе заклад, який пропонує широку гаму послуг: організація банкетів та дитячих свят, послуги готелю, смачна кухня і бездоганне обслуговування. Для Вас унікальна можливість добре відпочити з рідними і друзями.
  • Ресторан «Амадеус»

    Львів, пл. Катедральна, 7
    Ресторан «Амадеус» у Львові - вишуканий, розкішний ресторан, який подарує Вам масу задоволення від інтер'єру, обслуговування та смачної кухні. Заклад знаходиться в центрі Львова. Тут можна організувати банкет, покуштувати сніданок або бізнес-ланч. Високий рівень працівників, дозволить Вам отримати тільки кращий відпочинок!
  • «TGAmigos Steak House»

    Львів, вул. Князя Романа, 26
    Ресторан стейк-хауз «Amigos» ( «Амігос») у Львові - це смачні стейки, прохолодне пиво, віскі і вишукане вино, яке відмінно підійде до м'яса, і взагалі вся атмосфера ресторану так і спонукає Вас крикнути «Гей, аміго!» І провести час зі своїми друзями.
  • Амстердам lounge bar

    Львів, вул. Валова, 15
    Затишний лаундж-бар Amsterdam в центрі Львова з широкою картою коктейлів, кальян-меню і стравами європейської та американської кухні відмінно підходить для посиденьок з друзями або коханими.
  • Ресторан «Арагві»

    Львів, вул. Івана Франка, 161а
    Ресторан «Арагві» у Львові - оригінальний заклад з неймовірною кухнею та інтер'єром. Смачні страви, хороша розважальна програма, відмінне обслуговування - все для Вас. Крім того для Вас тут можливість організувати банкт, дитяче свято, посидіти на літньому майданчику.
  • Готельно-ресторанний комплекс «Арго»

    Львів, вул. Шевченка, 186
    По-домашньому затишний готель «Арго» у Львові, розташована в 15 хвилинах їзди з центральної частини міста. Для гостей готель пропонує 10 різноманітних номерів класу «економ», «стандарт», «стандарт плюс», «напівлюкс сімейного типу» і «люкс» з усіма зручностями. Готель може прийняти групи туристів до 20-24 чоловік.
  • Ресторан-клуб «Арт Хол»

    Львів, пр. Крива Липа, 6
    Лаундж ресторан Art Hall в центрі Львова - це авторська кухня, авторські коктейлі, караоке та вечірки до самого ранку!
  • Atlas DeLuxe Hotel

    Львів, пр. Шевченка, 27
  • Королівська пивоварня «Баварія»

    Пустомити, м Пустомити, вул. Козацька, 15
    Королівська пивоварня «Баварія» у Львові запрошує всіх в гості. Тут Вас чекає смачна кухня, чудова атмосфера, відмінне обслуговування і широка палітра послуг. Організація банкетів, сніданки, музика, кухня - все в цьому закладі на високому та доступному рівні.
  • Ресторан «Багратіоні»

    Львів, проспект Чорновола, 59
    Грузинський ресторан «Багратіоні» у Львові - авторська і класична грузинська кухня, приємний вишуканий інтер'єр і жива музика у виконанні грузинських музикантів.
  • Ресторан «Балатон»

    Львів, вул. Мазепи, 11
  • Ресторан «Балканський дворик»

    Львів, вул. Городоцька, 243
    У ресторані «Балканський дворик» в залізничному районі Львова за один візит можна здійснити даний гастрономічне подорож усіма балканськими країнами! Сач, сарма, улоговина, чевабчічі, плескавица, гуляш по-угорськи ... - сербський шеф-кухар з 30-річним досвідом приготує для Вас за оригінальними рецептами! А ще тут подають ділові
  • Ресторан BarB.Q.

    Львів, Проспект Свободи, 1/3
  • бенкетний Будинок

    Львів, вул. Зелена, 184 А
  • Beer Stone

    Львів, вул. Пекарська, 34
    Новий затишний паб BeerStone у Львові - відмінне місце для посиденьок з друзями за кухлем хорошого крафтового пива, ароматних настоянок, глінтвейну або просто смачної кави. Фішка закладу - варені раки, які можна спробувати як в пабі, так і замовивши їх додому.
  • Ресторан «Борщ»

    Львів, вул. Катедральна, 3
    Їжа та напої традиційної української кухні: борщі на будь-який смак (традиційний, зелений, холодний, пісний), м'ясні страви, сало, різні настоянки.
  • Ресторан «Будьмо!» (Малехів)

    Малехів, с. Малехів, вул. Київська, 20
    Ресторан «Будьмо!» У Львові (Малехів) пропонує своїм гостям весь комплекс ресторанних послуг, а також виїзне обслуговування до 600 осіб, організацію банкетів на всі випадки життя, сніданки, комплексні обіди, доставку їжі і т.д.
  • Бар-магазин «Букет вина» на Староєврейській, 15

    Львів, вул. Староєврейська, 15
    Бар-магазин «Букет вина» на Староєврейській, 15 у Львові - ідеальне місце для гурманів-дегустаторів, які люблять відкривати для себе нові смаки молодих вин Одеси, Криму, Грузії під джазові мотиви і атмосферу старого Львова. Ціни приємно здивують Вас своєю доступністю, а смаки - своєю вишуканістю.
  • Бар-магазин «Букет вина» на Валовій, 19

    Львів, вул. Валова, 19
    Бар-магазин «Букет вина» на Валовій, 19 у Львові - ідеальне місце для гурманів-дегустаторів, які люблять відкривати для себе нові смаки молодих вин Одеси, Криму, Грузії під джазові мотиви і атмосферу старого Львова. Ціни приємно здивують Вас своєю доступністю, а смаки - своєю вишуканістю.
  • Бар-магазин «Букет вина» на Староєврейській, 5

    Львів, вул. Староєврейська, 5
    Бар-магазин «Букет вина» у Львові - це справжній світ молодого вина. Тут представлені кращі зразки вин Одеси, Криму і Грузії. У цьому барі можна організувати невеликий банкет або зручно посидіти на літньому майданчику.
  • Готельно-оздоровчий комплекс «Бумеранг»

    Львів, вул. Рудненська, 14-а
  • Дитячий ресторан «Буратіно»

    Пустомити, м Пустомити, вул. Ставкова, 60
    Дитячий ресторан «Буратіно» знаходиться на території бази відпочинку «Озерний край», що в місті Пустомити, Львівщина. Дитяче меню побалує маленьких гурманів морозивом, млинцями, цікавими салатами і десертами. Всі виготовлено з натуральних і свіжих продуктів. Безліч іграшок не залишить байдужим жодну дитину!
  • Готель «Валентина»

    Львів, Брюховичі, вул. Ясна, 7
    Готель «Валентина» у Львові (Брюховичі) - це одна з найзатишніших готелів Львова, тому що дивно зручне місце розташування і охайність і чистота в закладі роблять його саме таким для гостей. Від готелю до Оперного театру їздить транспорт, яким гості можуть скористатися абсолютно безкоштовно в двох напрямках.
  • Ресторан «Валентино»

    Львів, вул. Нижанківського, 20
    Про ресторан італійської кухні «Валентино» у Львові можна сказати словами Оскара Уайльда: «Смак мовчазний». Це твердження справедливе для елітного ресторану, який ідеально вписався в атмосферу вузької львівської вулиці і передає шарм і грацію Італії.
  • Банкетний зал «Валентино»

    Львів, вул. Нижанківського, 20
    Банкетний зал «Валентино» - це організація невеликих банкетів у Львові. Розкішний інтер'єр, смачна італійська і українська кухня. Затишок і помірні ціни.
  • Ресторан «Вапіано»

    Львів, вул. Гнатюка, 12 А
  • Ресторан «Варшава»

    Львів, с. Малехів, вул. Жовківська, 1
    Родзинкою комплексу «Варшава» у Львові (с. Малехів) є його ресторан - свято естетичного смаку і кулінарного мистецтва. Тут гості зможуть поснідати (вартість сніданку - 60 грн), пообідати чи повечеряти насолоджуючись більш ніж 200-ми видами страв середземноморської та національної кухні за оригінальними рецептами XIX-XX століть.
  • Банкетний зал «Варшава»

    Малехів, Львів-Малехів, вул. Жовківська, 1
    Банкетний зал «Варшава» у Львові (с. Малехів), виконаний в розкішному класичному стилі, чудово підійде для проведення свята кількістю до 400 осіб (від 300 грн з людини). На території комплексу розташовані 10 затишних альтанок, що зачарують гостей можливістю вишуканого відпочинку на свіжому повітрі.
  • Готель «Варшава»

    Малехів, Львів-Малехів, вул. Жовківська, 1
    Готель «Варшава» 3 * у Львові (Малехів) - це благородна витонченість і сучасний сервіс, який Ви будете відчувати з першої до останньої хвилини перебування в цьому закладі. Поєднання львівської аристократичності і архітектури з природними просторами асоціюється з перебуванням в заміській резиденції коронного вельможі, а
  • Панорама-бар «Вежа»

    Львів, вул. Івана Франка, 160
    Панорама бар з неймовірними краєвидами Львова, що відкриваються з висоти 9-поверхової вежі, авторською кухнею і лаундж-атмосферою.
  • Ресторан-кондитерська «Вероніка»

    Львів, пр. Шевченка, 21
    Ресторан «Вероніка» в центрі Львова вже давно здобув славу найсмачнішого та найзначнішого закладу міста. Про ресторан знають не тільки львів'яни та українські туристи, а й майже всі закордонні гості.
  • Ресторан «Верховина»

    Зимна Вода, с. Зимна Вода, вул. Суховільська, 2
    Банкетний зал «Верховина» у Львові - хороше заклад для організації весілля, святкування Хрестин, ювілею та іншої знаменної події в житті. Жива музика, послуги кейтерингу, оригінальна смачна кухня, - роблять «Верховину» популярним місцем проведення урочистостей.
  • Ресторан «Веселий Роджер»

    Львів, вул. Київська, 15
    Ресторан «Веселий Роджер» у Львові - оригінальний заклад, яке приємно здивує оформленням, рівнем обслуговування, доступністю і палітрою послуг. Тут дуже просто організувати оригінальне свято (банкет), дитяче дійство.
  • Розважально-ігровий центр «Веселий вулик»

    Львів, вул. Княгині Ольги, 106, ТЦ «Львів», 16-й зал
    Розважально-ігровий центр «Веселий вулик» у Львові - це місце, де кожен знайде собі розвагу до смаку. Якщо Ви не знаєте, куди подіти непосидючих дітей і дати собі час, щоб трохи відпочити, то Вам саме сюди.
  • Ресторан «всмажить»

    Львів, вул. Коперника, 5 (вхід з двору)
    Ресторан «VZHAR» запрошує насолодитися стравами, приготованими на єдиному в Україні монгольському грилі. Для Вас тут також широкий вибір оригінальних салатів, цікава карта алкогольних напоїв, кальян меню. Все це - в центрі Львова, в інтер'єрі, що поєднує loft- і еко-стиль.
  • Ресторан «Villa Austria»

    Нагоряни, Пустомитівський р-н, с. Нагоряни, вул. Наливайка, 14
    Ресторан «Вілла Австрія» ( «Villa Austria») у Львові (Нагоряни) розташований в мальовничому куточку на березі озера Наварія, на перехресті двох доріг провідних в Солонку і Малечковичі. «Вілла Австрія» - це місце, яке створене з спогадами про величну Австро-Угорської Імперії і з пам'яттю про той період історії.
  • Ресторан «Винна Гора»

    Винник, вул. Шевченка, 3 в
    Ресторан «Винна гора» у Винниках (Львів) - це прекрасне місце, яке має свою історію і оповите давньою легендою. Побувавши тут родиною або разом з діловими партнерами, Ви будете почувати себе комфортно і невимушено, так як створені умови і привітний персонал зроблять все для того, щоб Вам було затишно або весело - як п
  • Ресторан «Вулик»

    Львів, вул. Грушевського, 16
    Ресторан «Вулик» у Львові - місце, де можна добре поласувати стравами української, вірменської та авторської кухні. Для Вас можливість організації банкету, дитячого свята, виїзного обслуговування. Тут також добре посидіти на літньому майданчику або за смачним бізнес-ланчем.
  • Ресторан «Високий замок»

    Львів, вул. Високий Замок, 7
    Ресторан «Високий Замок» у Львові, слідуючи кращим традиціям гостинності та вишуканості в класичному інтер'єрі, запрошує львів'ян та гостей міста відвідати і провести вечір в хорошому настрої, насолоджуючись вишуканими стравами української та європейської кухні.
  • Банкетний зал «Галактика»

    Винник, вул. Галицька, 21б
    Готельно-розважальний комплекс «Галактика» у Львові працює в декількох напрямках: готельний, розважальний і оздоровчий. Тут Вам запропонують ексклюзивний сценарій проведення свята і подбають, щоб на Вашому банкеті все було бездоганно і неповторно.
  • Готель «Галактика», розважальний комплекс

    Львів, Винники, вул. Галицька, 21б
    Готель класу «люкс» «Галактика» 3 * у Львові (Винники) - це готель європейського стандарту з відмінним сервісом. З часу відкриття - 2005 року - «Галактика» створила такі умови проживання, які гарантують найкращі враження для клієнтів.
  • Готельний комплекс «Галичина»

    Львів, с.Сокільники-Скнилів, Львівська кільцева дорога
    Готельний комплекс «Галичина» у Львові пропонує своїм гостям затишні комфортабельні номери з кондиціонером і ванною кімнатою, в якій Ви знайдете все лазневі приналежності - рушники, засоби гігієни, фен і т.д. Щоденне прибирання та цілодобовий Room-service зроблять Ваше перебування в «Галичині» приємним і незабутнім.
  • Домашній ресторан «Галушко»

    Львів, вул. Джохара Дудаєва, 16
  • Клуб-студія-кафе «Гармонія»

    Львів, вул. Князя Романа, 12
    Клуб-студія-кафе «Гармонія» в Львові - організація банкетів та дитячих свят. Тут затишно, доступні ціни, смачна кухня. Обов'язково спробуйте фірмові страви. У «Гармонії» є чудова нагода
  • Ресторан «Гетьман»

    Львів, вул. Володимира Великого, 50
    Ресторан «Гетьман» у Львові - чудове місце для проведення банкетів! Адреса: м.Львів, вул. Володимира Великого, 50. 3-Д тур рестораном. Веселої забави!
  • Готель «Гетьман»

    Львів, вул. Володимира Великого, 50
    Готель «Гетьман» 3 * у Львові - це вдале місце для проведення конференцій, симпозіумів та бізнес-семінарів. Приємного відпочинку!
  • Ресторан «Голодний Микола»

    Львів, вул. Стрийська, 352


Знайдено об'єктів: 641

Сортувати за

алфавітом ціною році відкриття

ПОКАЗАТИ НА КАРТІ ×

організація банкетів

× clear allЧи не можете визначитися де?

Новости