Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Арена Рига

  1. Спорт на Арені
  2. Концерти в Арені Рига
  3. А що ще?
  4. Афіша Арени Риги
  5. Де купити квитки
  6. Адреса і місце розташування

Ціни на концерти світових знаменитостей або на спортивні видовища в Латвії часто набагато нижче, ніж в великих містах Росії.

Тому поїздки на вихідні дні в Ригу спеціально для відвідування масових заходів стають дедалі популярнішими.

Тим більше, що безліч готелів і пансіонів Риги розташовані буквально в крокової доступності від Арени Рига.

У 2006 р Латвія стала господинею Чемпіонату світу з хокею. До цієї грандіозної події був побудований не менш грандіозний комплекс. Це - найновіша, найфункціональніші і зручний майданчик, на якій проходять і спортивні, і культурні заходи.

За рівнем сервісу Арена Рига ні в чому не поступиться аналогічним комплексам Європи і Північної Америки, а в чомусь навіть перевершує їх.

Глядацькі місця Арени розташовані в три яруси. Величезний відеокубів дає відмінні великі плани, які добре видно з будь-яких місць. Враховано бажання глядачів з особливими потребами: завдяки продуманому плануванню вони можуть вільно пересуватися по всіх рівнях комплексу.

Всього Арена Рига приймає 10300 глядачів на спортивних видовищах, а на концертах і культурних заходах - 14500.

На другому рівні розташовані приватні ложі. Кожна розрахована на 10 осіб, але про всяк випадок є п'ять додаткових місць. У приміщенні ложі є холодильник, стіл, телевізор з кабельним ТБ і інтернет.

У приміщенні ложі є холодильник, стіл, телевізор з кабельним ТБ і інтернет

Поспішайте на матч або концерт? Добирайтеся по повітрю, так швидше! Дізнайтеся все про квитки на літак Москва-Рига . Надійні перевізники, доступні ціни.

Хочете заощадити? Не менш комфортно можна дістатися і наземним транспортом. Детальніше - в нашій статті.

При довгостроковій оренді гарантуються можливість придбання 20 квитків на будь-які заходи за мінімальною ціною, два місця на стоянці автомобілів, особливе ресторанне обслуговування. Арена також має три великі ложі для корпоративних зустрічей і свят.

Спорт на Арені

Спорт на Арені

Арена Рига є домашнім майданчиком добре відомого в Росії хокейного клубу Динамо Рига. Саме там проходять всі домашні ігри в рамках Континентальної хокейної ліги.

Крім хокейних матчів, на Арені проходять змагання з баскетболу, фігурного катання, мотофристайлу. Спортивним фанатам буде корисно дізнатися декілька цікавих фактів:

  • абонементи і квиткові пакети дають можливість заощадити немаленьку суму;
  • на трибунах дозволено вживати спиртні напої і найчастіше глядачі п'ють пиво;
  • їжу і напої не можна приносити з собою, але можна вільно купити всередині Арени;
  • на Арені є магазин КХЛ, вибір сувенірів із клубною атрибутикою перевершує самі нескромні бажання фанатів;
  • на іграх КХЛ під час однієї з перерв в глядачів вистрілюють 20 фірмових майок;
  • для дітей передбачені дитячі кімнати;
  • самі відповідні місця для уболівальників знаходяться в центральних секторах - 103, 104, 113 і 112.

Концерти в Арені Рига

Завдяки Чемпіонату світу з хокею, Рига має прекрасний майданчик для проведення концертів. Технічне оснащення Арени дозволяє влаштовувати шоу світового класу. Тільки в 2013 році на цій сцені проходили концерти таких російських знаменитостей, як Олена Ваєнга, Земфіра, Філіп Кіркоров, Борис Гребенщиков і група Акваріум.

Тільки в 2013 році на цій сцені проходили концерти таких російських знаменитостей, як Олена Ваєнга, Земфіра, Філіп Кіркоров, Борис Гребенщиков і група Акваріум

У хвилинку перекусу обов'язково спробуйте латиські страви , Вони точно не залишать вас байдужими і відмінно впораються з голодом.

Користуючись нагодою, погуляйте по красивим ризьким куточках. На що звернути увагу - читайте в наших нотатках про Ригу.

Ну і звичайно ж, не забудьте про сувеніри. https://vpribaltike.com/latviya/riga/info-ri/chto-privezti-iz-rigi.html Огляд цікавих дрібничок і подарунків з Латвії.

А списку зірок, які виступали на майданчику Арени за час її існування, можна тільки позаздрити. Серед них Deep Purple, Мірей Матьє, Дмитро Хворостовський, Pink, Тото Кутуньо, Ерос Рамазотті, Алла Пугачова, Kiss, Микола Басков, Pet Shop Boys, Вєрка Сердючка, Nazareth, Лайма Вайкуле і десятки інших, не менш відомих і улюблених публікою виконавців.

А що ще?

А що ще

А ще на Арені проводиться безліч розважальних і культурних заходів. Дитяче свято «Дісней на льоду», приголомшливе уявлення цирку "Cirque du Soleil", льодове шоу «Лускунчик XXI століття», африканські та кубинські циркові програми, спектакль «Хуліган. Исповедь », лекція Далай-лами XIV і багато, багато іншого ...

Афіша Арени Риги

Докладні відомості про майбутні заходи можна дізнатися на офіційному сайті комплексу www.arenariga.com . Сайт надає всю інформацію: розклад подій, план залу, маршрути міського транспорту, та інші корисні і цікаві відомості.

При бажанні, можна отримувати новини Арени Рига на свою електронну пошту.

Де купити квитки

Сама Арена не проводить ніяких видовищних заходів, вона просто здає свій майданчик в оренду організаторам таких видовищ. Тому квитки необхідно купувати у офіційних розповсюджувачів, заявлених організаторами.

І тільки в тому випадку, коли частина квитків залишається незатребуваною, вони надходять до кас Арени. Купити такі квитки можна безпосередньо перед початком концерту або спортивного змагання.

Адреса і місце розташування

Адреса і місце розташування

Арена Рига знаходиться недалеко від історичного центру, за адресою: вулиця Сканстес 21. Доїхати до Арени можна громадським транспортом. Недалеко від комплексу є зупинки автобусів 9, 11, 33, тролейбусів 3, 5. 25 і трамваїв 8. 11.

Однак гостям Риги буде простіше скористатися послугами таксі. А від деяких готелів найпростіше прогулятися пішки, особливо в гарну погоду.

Вихідні в столиці Латвії, з неквапливою прогулянкою по казковому місту, завершення відвідуванням Арени Рига, за насиченістю враженнями можуть зрівнятися з цілою тижнем відпустки. Не вірите? Ласкаво просимо в Ригу!

Арена Рига на мапі

Поспішайте на матч або концерт?
Хочете заощадити?
А що ще?
Не вірите?

Новости