Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як творець пірамід Questra World і AGAM Павло Кримов витрачає гроші ошуканих інвесторів

Повчальна історія краху фінансової афери Questra World і Atlantic Global Asset Management обростає новими фактами. Раніше слідчими органами було встановлено, що організатором піраміди Questra World є громадянин України - Кримов Павло Геннадійович 1975 р.н. Департаментом Внутрішніх Справ РК заведено вже кілька кримінальних справ по ст. 190 ч. 4 КК РК - шахрайство в особливо великому розмірі. Останні з яких зареєстровані 30.06.2017 і 08.09.2017. Однак, навіть знаходження в розшуку не заважає шахраєві витрачати гроші ошуканих вкладників і вести розкішний спосіб життя. Ховаючись в своїй резиденції в Латвії, Павло Кримов набуває люксові автомобілі, яхти і дорогу нерухомість.

В ході детективного розслідування, слідству вдалося отримати безліч матеріалів, з яких видно, на що Павло Кримов витрачає кошти інвесторів Questra World і Atlantic Global . У латвійському автопарку шахрая присутні Porsche Panamera вартістю 108 000 $, 2 Mercedes GL вартістю по 96 000 $ і Jeep Grand Cherokee вартістю 68 000 $. Більш того, частина автомобілів має послідовні номерні знаки, що говорить про явний бажанні Кримова виділити свій кортеж на тлі доріг Риги і Юрмали.

Крім дорогих автомобілів, кошти інвесторів Questra World і Atlantic Global Asset Management були витрачені Кримовим на елітну нерухомість, деякі будинки шахрая знаходиться в безпосереднього близькості від берегової лінії. І поки обмануті вкладники шукають способи повернути свої гроші, Кримов спокійно насолоджується розкішним життям. Ще більше зображень ви можете побачити з 4-50 хвилини даного відео:

Інвестори Questra World і Atlantic Global обурені подібною поведінкою шахрая і активно пишуть заяви на Павла Кримова в правоохоронні органи. Багато хто впевнений, що Департамент Внутрішніх Справ Казахстану виведе дане розслідування на міжнародний рівень, а значить Кримова не вдасться піти від правосуддя на території Європи. Якщо ви стали жертвою шахрая або володієте інформацією про інші злочини Павла Кримова, зверніться до слідчих за телефонами 8 (727) 254-42-62, 8 (727) 254-43-79, 8-708-383-38-56, 8 -778-262-82-48.

Раджу почитати:

Новости