Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Агою (Краснодарський край): відпочинок, де знаходиться, як дістатися, фото селища

  1. Де знаходиться Агою в Краснодарському краї?
  2. Де зупинитися на відпочинок в Агое?
  3. Що подивитися в селищі: пам'ятки і розваги
  4. Де можна смачно поїсти?
  5. Як дістатися до Агоя?

Невелике селище Агою розташувався в гирлі однойменної річки. Він приваблює туристів тихим і спокійним відпочинком, красивою природою Кубані і комфортними погодними умовами з середини травня до початку жовтня.

ЗМІСТ

Де знаходиться Агою в Краснодарському краї?

Туапсинський район - його точне розташування. Найближчі населені пункти - Небуг на північному заході, Агуй-Шапсуг на північному сході, Туапсе на півдні. До останнього звідси 10 км, а до Краснодара - 190 км.

На карті Краснодарського краю Агою розташований так:

відкрити карту

Де зупинитися на відпочинок в Агое?

До послуг мандрівників готелі та мотелі Агоя , Які здають в оренду номера різної вартості - багато що залежить від оснащення кімнат і віддаленості від моря. Можна заощадити кошти, якщо зупинити вибір на приміщеннях, які пропонує приватний сектор , Особливо розглядаючи варіанти без посередників, тобто безпосередньо з господарями житла.

сучасний гостьовий будинок «Мілана» зустрічає відпочивальників просторій територією з безліччю клумб, що радують око пишним цвітінням строкатих рослин. Два великих басейни манять прохолодною водою. Зручні шезлонги дозволяють приймати сонячні ванни. Тераса з навісом вкриє від спекотного сонця і дозволить насититися південним морським повітрям, зручно вмостившись у гамаку. Є тут і спортивний тренажер. Діти будуть в захваті від чудового ігрового комплексу з гірками, східцями, іграшками. Організація харчування доступна в декількох варіантах - готувати самостійно на літній кухні, замовити їжу в їдальні або скористатися мангалом. Після насиченого дня буде приємно розташуватися в номерах з хорошими меблями, телевізором, кондиціонером.

Готель «Тихий куточок» пропонує в оренду апартаменти різного рівня комфорту і місткості, можна вибрати, виходячи з бюджету. В оплату включені туалетні приналежності, рушники, посуд. На кожному поверсі є обладнане кухонне приміщення для приготування обідів. Дозвілля урізноманітнюють телевізор і доступ до Інтернету. Для релаксації на вулиці призначені дерев'яні альтанки, мангал для смаження м'яса. Увага малюків займе окремий куточок з пісочницею та гойдалками. Вдале розташування готелю біля лісу і доглянутий задній двір створюють відмінні умови для проводження часу всією сім'єю, про що свідчать відгуки з інтернету.


Двоповерховий гостьовий будинок «Русалочка» з перших хвилин дарує відчуття комфорту - хол барвисто оформлений, в ньому багато кімнатних квітів у вазонах, на стінах яскраві картини. Для проживання обладнані покої зі зручностями і без, обставлені меблями. Готувати і приймати їжу можна на кухні-їдальні або замовляти готельне триразове харчування. На зеленій території з арками, увитими виноградником, є альтанка, міні-мангал, містка стоянка для машин, дитячий майданчик і мілководний басейн для малюків. Кращий відпочинок в Агое складно буде знайти.

Гарне місце відпочинку в селищі Агою розташоване далеко від шуму - це готель «Фантазія». Він здає комфортні апартаменти з цікавим дизайном, сучасною меблюванням, телевізором, холодильником. В люксі є балкон з красивими видами на гори. Двір упорядкований, доріжки викладені плиткою, альтанки знаходяться в тіні дерев, поруч - мангали. Для дітей передбачені гірка, міні-басейн і прекрасний газон для рухливих ігор. До послуг доступні більярдний стіл, тренажери, лазня, парковка для автомобілів. Бонус - безкоштовний сніданок. Обід і вечеря за окрему плату, ціни прийнятні.

Потопає в зелені будівля «Зеленого дворика» має простору територію з клумбами, кущами, архітектурними композиціями з каменів, що робить атмосферу перебування туристів теплою і затишною. Діти можуть купатися в каркасному басейні, встановленому на майданчику в тіні дерев. Велика крита тераса зі зручною садової меблями і дерев'яні альтанки дають можливість насолодитися трапезою на свіжому повітрі. Для приготування їжі є кухня, мангали. Номери порадують відпочиваючих хорошою обстановкою і оснащенням. Можна поселитися в окремому міні-котеджі.

Що подивитися в селищі: пам'ятки і розваги

Тих, хто вибрали для відпочинку Туапсинский район, Агою вабить мандрівників красивими пейзажами лісів і гір, які оточують селище. Можна замовити екскурсію на квадроциклах і джипах і відправитися в захоплюючу подорож по околицях. Такі тури не вимагають певної фізичної підготовки, досвідчені інструктори все розкажуть і допоможуть. А зроблені в цих поїздках фото стануть милим нагадуванням про відпустку.

Варто відвідати головну місцеву визначну пам'ятку - скелю Кисельова , Що отримала назву завдяки художнику, який любив малювати тут картини і увічнив на них природний пам'ятник. Висота цього кручі, що розкинувся в лісопарку Кадош , Більше 40 м, а його краса заворожує, враження від відвідин залишаться в пам'яті надовго.

Висота цього кручі, що розкинувся в   лісопарку Кадош   , Більше 40 м, а його краса заворожує, враження від відвідин залишаться в пам'яті надовго

З природних пам'яток, прилеглих до селища, також варто відзначити Агойскіе водоспади. Так, вони не відрізняються мальовничістю і не у всіх викликають захоплення. Але сама атмосфера, природа, що оточує їх, однозначно заслуговує на те, щоб бути відображеною на фото. Всього водоспадів тут два - Чоловічі сльози і Жіночі сльози.

Жоден відпустку на море не обходиться без купання. пляж завдовжки більше кілометра і шириною близько 40 м подарує хороший відпочинок в Агое і великим, і маленьким. Пологий захід у воду, покриття з дрібної гальки і розвинена інфраструктура підійдуть усім. До послуг дорослих катання на катері, оренда катамаранів і прогулянкових човнів, тир, масажний салон. А для дітей в прибережній зоні ціле роздолля: батути, атракціони, гірки зі спуском в басейн - малюки точно отримають масу задоволення.

Де можна смачно поїсти?

Відвідування закладів громадського харчування допоможе насолодитися приємною атмосферою і прохолодою приміщень з кондиціонерами, покуштувати різноманітні страви.

Стильний ресторан «Козачий хутір» пропонує відвідувачам меню кубанської кухні. Тут нескладно замовити качку з яблуками, м'ясо, рибу, салати, алкогольні напої. Нагодують смачно і швидко, персонал ввічливий, привітний, обстановка домашня. Ціни прийнятні, обід на кілька чоловік обійдеться недорого.

Ціни прийнятні, обід на кілька чоловік обійдеться недорого

У затишному кафе «Хвиля» готуються домашні частування, вишукувань немає, але радує різноманітність асортименту і завжди свіжі продукти. Вартість їжі невелика, офіціанти розторопні і ввічливі.

Гарне обслуговування порадує гостей «У Заура». В меню прекрасний вибір східної кухні, смачно готують плов, лагман, хачапурі. неважко розміститися в закритому приміщенні або на веранді, де прохолодно і свіжо в тіні навісу і зелені. Їжа смачна і ситна, цінники середні.

Як дістатися до Агоя?

Питання це найчастіше цікавить тих туристів, що приїхали з Москви та інших великих міст РФ в Туапсе. З центром Туапсинському району Агою пов'язаний регулярним автобусним сполученням. Через селище також ходить транспорт і в інші населені пункти - в Джубгу , Небуг, Агуй-Шапсуг, Тенгінка , Тюменський, Псебе. Ось розклад найближчих автобусів по селищної автостанції:

На машині доїхати до Агоя з Туапсе найпростіше таким чином:

відкрити карту


Туристи, що бажає спокійно і розмірено провести відпустку, будуть раді, якщо виберуть відпочинок в Агое. Зручний пляж і чиста морська вода, магазини в пішої доступності та вибір готелів припадуть до смаку, а відсутність численних розваг компенсується природними красотами і гірським повітрям Кубані. На закінчення пропонуємо коротке відео огляд цього курортного села, приємного перегляду!

Де знаходиться Агою в Краснодарському краї?
Де зупинитися на відпочинок в Агое?
Як дістатися до Агоя?
Де можна смачно поїсти?
Як дістатися до Агоя?

Новости