Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Довгоочікувані переможці акції "Виграйте мрію!" від мережі АЗС "Газпромнафта"

Протягом 4 місяців звичайна заправка автомобіля - перетворилася в щасливу акцію для клієнтів компанії "Газпром нафта Азія". Понад 400 призів, головні з яких - новий 3-кімнатний котедж на узбережжі Іссик-Куля і дві подорожі на двох до будь-яку точку земної кулі міг виграти будь-який автолюбитель, не полінуйтеся заповнити спеціальний купон печатками.

Понад 400 призів, головні з яких - новий 3-кімнатний котедж на узбережжі Іссик-Куля і дві подорожі на двох до будь-яку точку земної кулі міг виграти будь-який автолюбитель, не полінуйтеся заповнити спеціальний купон печатками

20 жовтня завершилася наймасштабніша акція в історії "Газпром нафта Азії" серед Киргизстанські автолюбителів. Всього в акції "Виграйте мрію!" взяли участь понад чверть мільйона осіб. Призи переможцям 31 жовтня 2017 року урочистій обстановці були вручені на першій Автогазозаправочниє станції мережі АЗС "Газпромнафта", розташованої в Бішкеку в мікрорайоні "Улан".

Нагадаємо, акція "Виграйте мрію!" стартувала 17 червня та завершилася 20 жовтня поточного року. Взяти участь у розіграші більше 400 призів міг будь-який автолюбитель, заправляють якісним паливом в мережі АЗС "Газпромнафта".

Переможець суперпризу - нового 3-кімнатного котеджу на узбережжі озера Іссик-Куль в клубному містечку Royal Beach - був визначений за допомогою генератора випадкових чисел в ефірі радіостанції "Рекорд Бішкек" за участю незалежної комісії. Ним виявився підприємець Замірбек Чакіра.

Замірбек Чакіра, переможець 3-кімнатного котеджу акції "Виграйте мрію!":

"Все життя я мріяв мати будинок на березі Іссик-Куля, і сьогодні, завдяки компанії" Газпром нафта Азія ", я виграв свою мрію. Дуже радий, спасибі всім. У мене є мама 85 років, я хочу в першу чергу поїхати туди з ній і відсвяткувати цю подію ".

Акція "Виграйте мрію!" від мережі АЗС "Газпромнафта" складалася з двох етапів, кожен з яких тривав по 2 місяці. По завершенні кожного з них серед учасників розігрувалися ноутбуки, аудіосистеми, відеореєстратори, валізи, автокомпрессори, набори автоінструментів і паливні сертифікати. Головні призи кожного з етапів - подорож на двох в будь-яку точку світу.

Наринбек Оморов, переможець призу "Подорож на двох в будь-яку точку світу" акції "Виграйте мрію !:

"Велике спасибі" Газпром нафта Азії "за те, що надали шанс виграти путівку на двох. Дружина хоче поїхати в Емірати, я хотів би поїхати в Америку. Ну, ми порадимося, і я вирішу".

Список переможців також доступний у вкладенні нижче.

В акції "Виграйте мрію!" міг взяти участь будь-який автолюбитель. Для цього необхідно було заправлятися будь-яким видом палива на АЗС "Газпромнафта" і отримати одну печатку в купоні за кожні 10 літрів. Важливо відзначити, що за кожні десять літрів преміального палива G-Drive оператори ставили учасникам акції відразу дві печатки, і це значною мірою збільшувало шанси виграшу. Зібравши 10 печаток в купоні, учасники акції "Виграйте мрію!" обмінювали купон на скретч-карту, код якої реєструвався в системі на сайті www.gpn-promo.kg.

Тілеке Елебесов, переможець призу "Аудіосистема" акції "Виграйте мрію!"

"Коли мені подзвонили, я не повірив, що виграв, думав, розіграш, жартують. Потім під'їхав на АЗС" Газпромнафта "і переконався, що дійсно проходила акція. Всім раджу заправлятися на заправках" Газпром нафта Азії ".

Всім раджу заправлятися на заправках Газпром нафта Азії

Заправляючись в мережі "Газпромнефть", автовласники одночасно отримують безліч переваг: здобувають якісне російське паливо екологічного стандарту Євро-5, мають можливість збирати бали за програмою лояльності "Сапарибиз бір" і вигравати чудові подарунки в рамках численних акцій.

Алішер Жолчуев, заступник генерального директора з роздрібних продажів "Газпром нафта Азії":

"В акції брав участь кожен третій автолюбитель півночі країни. Дуже радий, що така кількість автовласників роблять свій вибір на користь якісного російського палива екологічного стандарту Євро-5 мережі АЗС" Газпромнафта ". Ми плануємо і далі продовжувати наші активності, в майбутньому наших клієнтів чекає ще більше акцій і подарунків ".

Ми плануємо і далі продовжувати наші активності, в майбутньому наших клієнтів чекає ще більше акцій і подарунків

Сeть AЗС "Гaзпрoмнeфть" oт всeй душі пoздрaвляeт пoбeдітeлeй AКЦИЯ "Виігрaйтe мeчту!" і блaгoдaріт свoіх кліeнтoв зa учaстіe!

У цeлях бeзoпaснoсті сeть AЗС "Гaзпрoмнeфть" прoсіт нe пeрeчіслять дeнeжниe срeдствa при пoступлeніі звoнкoв і сooбщeній сoмнітeльнoгo хaрaктeрa. З будь-якими питаннями можна цілодобово звертатися до Єдиного Центру обслуговування клієнтів за номером тел. 5151 (з мобільного телефону дзвінок безкоштовний).

Новости