Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Предусилитель для мікрофона: купити в Мінську за низькою ціною

фільтри пошуку

Підбір параметрів

Що тільки не придумують люди для отримання чистого і якісного звуку: поп-фільтри, підсилювачі і безліч інших студійних примочок. Особливу роль в запису студійного звуку займає мікрофонний передпідсилювач. Він потрібен для посилення звуку. Предусилитель для мікрофона перетворює низький сигнал мікрофона до лінійного рівня. Оптимальний лінійний рівень - максимальне значення, при якому виходить краще співвідношення шум / сигнал. Магазин "МУЗИКА" пропонує вам купити передпідсилювач для мікрофона в Мінську за вигідною ціною з доставкою по Білорусі.

Багато недосвідчених або початківці майстра звукозапису обходять передпідсилювач стороною, так як він вбудований в мікшерний пульт або аудіоінтерфейс . Але ви ж хочете отримати чисте, якісне звучання. Завжди ж краще, коли кожен прилад виконує окрему функцію.

Сьогодні існують різні типи підсилювачів, найбільш затребувані - підсилювачі для навушників. Сучасні мікрофонні попередні широко використовуються в системах High-end і Hi-Fi класу. У спеціалізованому магазині МУЗИКА і на сайті MUZ.BY ви знайдете найкраще обладнання для вашого успішного виступу. Тут ви зможете купити підсилювач для навушників, мікрофонів та інших систем від самих перевірених виробників в саунд-індустрії. Приходьте і дізнайтеся, який передпідсилювач купити варто для вашої музичної діяльності.

Новости