Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готуємо шніцель - 45 хороших рецептів !. Обговорення на LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників

  1. Шніцель в клярі
  2. Шніцель по-африканськи
  3. Шніцель по-міністерськи з маслом
  4. Курячий шніцель в духовці
  5. Шніцель "Нельсон"
  6. Шніцель з курячої грудки
  7. Шніцель з фаршу з яйцем
  8. Шніцель зі свинини в мультиварці
  9. Шніцель з часником
  10. шніцель яловичий
  11. Шніцель капустяний з сиром
  12. Шніцель з курячого фаршу
  13. рибний шніцель
  14. Шніцель по-міністерськи курячий
  15. Свинячий шніцель в духовці
  16. Шніцель по-чеськи
  17. чеський шніцель
  18. Курячий шніцель з сиром
  19. шніцель австрійський
  20. соєвий шніцель
  21. Шніцель зі свинини на сковороді
  22. Шніцель по-столичному
  23. Шніцель з індички
  24. шніцель рубаний
  25. Шніцель зі свинини
  26. циганський шніцель
  27. Шніцель зі свинини в духовці
  28. Шніцель з яловичини
  29. Шніцель з телятини
  30. Шніцель з фаршу
  31. курячі шніцелі
  32. шніцель
  33. Віденський шніцель зі свинини
  34. Шніцель по-карагеоргіевскі
  35. Шніцель з капусти
  36. Шніцель зі скумбрією
  37. Шніцель по-міністерськи
  38. Шніцель з яйцем
  39. Шніцель в паніровці
  40. Шніцель з грибами
  41. німецький шніцель
  42. Шніцель на сковороді
  43. Курячі шніцелі з пармезаном
  44. Шніцель з грудки
  45. Шніцель в сухарях
  46. Шніцель по-біробіджанські

Кулінарне співтовариство Li.Ru - Рецепти шніцеля

готуємо шніцель

готуємо шніцель

Шніцель в клярі

Шніцель - соковита, плоска, широка котлета овальної форми. Може бути з цільного шматка м'яса або рубаний.

Шніцель по-африканськи

Екзотичний варіант приготування шніцеля - по-африканськи - до ваших послуг. Він готується з рубленого м'яса з рисом, яйцем, овочами, зеленню і спеціями. Виходить відмінне блюдо на обід або вечерю.

Шніцель по-міністерськи з маслом

Чудове блюдо - шніцель по-міністерськи! Він готується з ніжного курячого м'яса, в яке загортають шматочок масла, а потім обсмажують шніцель на сковороді. Цілком підійде на святковий стіл!

Курячий шніцель в духовці

Побалуйте себе чудовим блюдом, яке готується швидко і просто! Йдеться про знаменитого курячому Шніцелі. Блюдо готується в духовці, запечіть до красивої золотистої скоринки. Дуже смачно!

Шніцель "Нельсон"

Свинячі шніцелі запікаються з рубаним м'ясом під сиром. Дуже колоритне і смачна страва. Можна сміливо готувати на святковий стіл і дивувати гостей! А найважливіше - готуються шніцелі дуже швидко!

Шніцель з курячої грудки

Шніцель з курячої грудки - дуже просте в приготування блюдо, але при цьому неймовірно смачне! На додаток до нього я готую ароматний грибний соус. Спробуйте, вам сподобається!

Шніцель з фаршу з яйцем

Шніцель - дуже популярна страва, яке абсолютно нескладно приготувати. Вам потрібно приготувати свинячий фарш, зробити з нього котлетки-шніцелі і прикрасити їх зверху яйцем. Подавати з овочами.

Шніцель зі свинини в мультиварці

За допомогою мультиварки можна приготувати чудову страву - шніцель! Найбільша перевага - мінімальний час, витрачений на блюдо. На гарнір приготуйте картопляне пюре або овочевий салат.

Шніцель з часником

Приготуйте ароматний і дуже смачний шніцель зі свинячого м'яса. Завдяки присутності в страві часнику, шніцель виходить дуже апетитним. Як гарнір можна відварити картоплю або рис.

шніцель яловичий

Цей шніцель готується не з традиційної телятини або свинини, а з яловичини. Виходить дуже смачне і гарне блюдо для вечері або обіду. Додатково можна приготувати пряний томатний соус.

Шніцель капустяний з сиром

Бажаєте скуштувати вегетаріанський шніцель? Приготуйте його з білокачанної капусти, впевнений, результат вас не розчарує! Шніцель виходить хрустким, соковитим і дуже насиченим. Рекомендую!

Шніцель з курячого фаршу

Шніцель з курячого фаршу, який ще називають рубаним, готується дуже просто. Блюдо поєднується з різними гарнірами і буде актуальним як на вечерю, так і на святковий обід. Спробуйте!

рибний шніцель

Приготований з риби шніцель виходить дуже смачним і ситним. Для приготування шніцеля ви можете використовувати філе практично будь-якої риби (у мене тілапія). До страви підходить гарнір з картоплі.

Шніцель по-міністерськи курячий

Шніцель по-міністерськи з курки виходить дуже соковитим! Куряча грудка в лезьон, запанірувати в шматочках булки і обсмажена на олії, - прекрасне блюдо на святкову вечерю!

Свинячий шніцель в духовці

Приготування шніцеля - процес простий! Блюдо готується з свинячого фаршу, з якого, власне, і формуються шніцелі. Їх запікають у духовці з тертим сиром і яйцем. На гарнір - свіжі овочі.

Шніцель по-чеськи

Шніцель по-чеськи стане прекрасним доповненням до будь-якого гарніру, особливо добре поєднується він з картопляним пюре і свіжим салатом. Хрустка золотава скоринка і ніжний аромат підкорять ваше серце!

чеський шніцель

В оригіналі чеський шніцель готується з телятини, але зустрічаються рецепти, де використовується свинина. Цей шніцель приготовлений з хорошого шматочка свинини, запанірувати і обсмаженого на сковорідці.

Курячий шніцель з сиром

Курячий шніцель з сиром - страва, яку гарантує вам смачний обід або вечерю! Варто докласти мінімум зусиль, щоб отримати максимум задоволення від ніжного і рум'яного курячого шніцеля. Рекомендую!

шніцель австрійський

Австрійський шніцель готується з телятини! Найкраще використовувати телячу лопатку, вона ідеально підходить для цієї страви. Шніцель подають до столу з картопляним салатом. Виходить смачно!

соєвий шніцель

Рецепт соєвого шніцеля був знайдений на просторах інтернету, в одному вегетаріанському співтоваристві. Основою для страви є сушений напівфабрикат "соєвий шніцель". Виходить дуже непогано! Пробуємо!

Шніцель зі свинини на сковороді

Хочете побалувати себе або близьких смачним м'ясним блюдом? Тоді рецепт приготування шніцеля зі свинини на сковороді в оригінальній паніровці спеціально для вас.

Шніцель по-столичному

Шніцель по-столичному готується з курячої грудки, обваленной в пшеничних сухариках і обсмаженої, подається з консервованими фруктами, овочами і картоплею-фрі. Виходить королівське блюдо!

Шніцель з індички

Шніцель з індички - це низькокалорійне і дуже смачна страва. Такий шніцель підійде і тим, хто дотримується дієти, і тим, хто любить смажене м'ясо. До шніцелю з індички підійде свіжий салат.

шніцель рубаний

Шніцель рубаний готується з м'ясного фаршу, він - м'якше. А в іншому технологія приготування нічим не відрізняється від приготування класичного австрійського шніцеля - панірування і обсмажування.

Шніцель зі свинини

Шніцель зі свинини приготувати дуже просто і швидко. М'ясо потрібно відбити, панірувати в яйці і сухарях, потім обсмажити. Вийти ніжне м'ясо з хрусткою скоринкою. Гарнір до цієї страви підійде будь-хто.

циганський шніцель

Циганський шніцель - це свого роду псевдошніцель з шинки і сиру. Це - швидка гаряча закуска, ситна і дуже смачна. Вона ідеально підійде тим, хто поспішає. Смажиться він також, як і його соратник.

Шніцель зі свинини в духовці

Ніжний і ситний шніцель зі свинини в духовці буде прекрасним і буденним і святковим обідом. Я запікаю свинину з ріпчастою цибулею і сиром. Дуже смачно.

Шніцель з яловичини

Шніцель з яловичини - дивовижне класичне гаряче, яке зможе приготувати кожен. М'ясо треба відбити, панірувати і обсмажити. Шніцель можна подати з розсипчастими кашами, овочами, соусами.

Шніцель з телятини

Шніцель з телятини - традиційне австрійське блюдо. Саме з телятини готується віденський знаменитий шніцель. Отже, давайте сьогодні готувати в кращих традиціях австрійської кухні!

Шніцель з фаршу

Відмінне блюдо на кожен день. Якщо приготувати його з душею, і по правильному рецептом, то результат перевершить всі очікування. І нічого схожого на котлети з столовки.

курячі шніцелі

Рецепт приготування курячих шніцелів. Шніцель - це німецька версія котлети. Також це слово використовується для опису м'яса, яке було запанірувати і пожеж.

шніцель

Розповідаю, як готувати класичний шніцель - тонку свинячу відбивну, яку обваляли в клярі і обсмажити в маслі. Прекрасний чоловічий обід або вечерю - просто і ситно.

Віденський шніцель зі свинини

Віденський шніцель зі свинини - класика жанру австрійської національної кухні. Один з найпростіших, швидких і надійних способів приготування свинини.

Шніцель по-карагеоргіевскі

Шніцель по-карагеоргіевскі - традиційне сербське блюдо, яке можна спробувати тільки в хороших ресторанах Сербії. Але коли є хороший рецепт з фото - можна приготувати і вдома.

Шніцель з капусти

Шніцель з капусти - жахливо смачне вегетаріанське блюдо. Ніякого м'яса! Тільки овочі та сир. Однак блюдо виходить дуже ситним, поживним і найголовніше корисним.

Шніцель зі скумбрією

Рецепт приготування шніцеля зі скумбрією. Скумбрія - риба корисна і дуже смачна.

Шніцель по-міністерськи

Шніцель по-міністерськи прийшов до нас з радянських часів, коли в ресторані подавали саме такий шніцель і він був межею мрій простих смертних. Його відмінність від звичайного шніцеля - в паніровці.

Шніцель з яйцем

Шніцель з яйцем я готую з свинячого фаршу. Запікаю в духовці. Виходить дуже смачне і ніжне блюдо. Спробуйте.

Шніцель в паніровці

Якщо у вас мало часу, щоб приготувати обід, раджу посмажити шніцель в паніровці. Смачно і швидко! Підходить до будь-якого гарніру.

Шніцель з грибами

Дуже смачний шніцель з грибами готується непростим способом, секрет якого я розповім вам. Швидке і ситне блюдо.

німецький шніцель

Смачний і соковитий справжній німецький шніцель дуже просто приготувати в домашніх умовах. Готується він з телятини, в хрусткій паніровці.

Шніцель на сковороді

Шніцель на сковороді - всіма улюблене блюдо, яке можна приготувати і на буденний обід або вечерю, і на святковий стіл подати. До шніцелю підійде будь-який гарнір - розсипчасті каші, рис, картопля.

Курячі шніцелі з пармезаном

Ніжні, ароматні і неймовірно смачні курячі шніцелі з пармезаном готуються з часником, свіжою зеленню і навіть білим вином. Спробуйте.

Шніцель з грудки

Шніцель з грудки ще називають королівським шніцелем. І я повністю згодна з цим. Смачний і ніжний шніцель з грудки - блюдо для справжніх гурманів.

Шніцель в сухарях

Шніцель в сухарях - прекрасний буденний обід або вечерю. Готується швидко, не вимагає багато продуктів для приготування. Подати можна з будь-яким гарніром. Спробуйте.

Шніцель по-біробіджанські

Шніцель по-біробіджанські готується дуже просто і не забирає багато часу. Вам буде потрібно тільки свинячий або яловичий фарш і спеції.

Краща подяка - процитувати запис;)

Новости