Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Проведіть ніч в Галереї Лафайєт!

У Парижі пора Різдвяних розпродажів. Але ми то знаємо, що офіційно зимові розпродажі у Франції стартують з 7 січня. У зв'язку з цим Галерея Лафаєт вирішила продовжити кураж з Різдвяними розпродажами ... з властивою французам елегантністю і епатажем!

з властивою французам елегантністю і епатажем

Модники з усього світу (в тому числі і з Росії), це для вас! Ввечері та вночі 6-го січня у вас є безпрецедентний шанс опинитися за лаштунками січневої розпродажі, офіційний початок якої - 7-е січня. Відчуйте, як це - бути всередині до початку розпродажу, коли торгові поверхи гудуть в очікуванні, і весь персонал готується до великої події. Відчуйте хвилюючу атмосферу цього неповторного моменту.

Відчуйте хвилюючу атмосферу цього неповторного моменту

Якщо ви готові побачити це диво на власні очі, то - не пізніше півночі 28-го грудня розкажіть Галереї Лафайєт про те, чому саме ви повинні перемогти в цьому конкурсі. Серед обраних опинитеся ви і п'ятеро інших щасливчиків з усього світу!

Серед обраних опинитеся ви і п'ятеро інших щасливчиків з усього світу

Два тримісних номера, розташованих на одному з поверхів готового одягу під знаменитим скляним куполом з віковою історією, допоможуть вам перенестися в гардеробну своєї мрії. Так! Ви будете ночувати в Галереї Лафайєт!

Ви будете ночувати в Галереї Лафайєт

Напередодні розпродажі доступ широкого загалу буде закритий, і цей безрозмірний шафа виявиться повністю у вашому розпорядженні. За допомогою особистого консультанта вам належить шукати, приміряти і вибирати собі наряди за смаком. А почати вам допоможе подарунковий сертифікат на суму 200 євро!

А почати вам допоможе подарунковий сертифікат на суму 200 євро

Потім ви побалуєте себе розкішним вечерею з видом на купол, щоб після влаштуватися на ніч у своєму номері. За ніч ряди з одягом, як за помахом чарівної палички, заповняться знову. На наступний ранок, насолодившись французьким сніданком, ви пройдете через каси як перші покупці - і тільки потім стартує велика січнева розпродаж, з суєтою і натовпами покупців.

На наступний ранок, насолодившись французьким сніданком, ви пройдете через каси як перші покупці - і тільки потім стартує велика січнева розпродаж, з суєтою і натовпами покупців

Власне, а що необхідно для того, щоб влаштувати собі незабутні Новорічні свята в Галереї Лафайєт? Так суща дрібниця ... уважно прочитати правила і написати до 29 грудня пару рядків - чому саме ви гідні прийняти участь в цьому куражі шопоголіків.

Джаз тур вболіває за Вас! Беріть участь! вигравайте !: www.airbnb.ru

Детальніше про Новорічних турах до Франції

Власне, а що необхідно для того, щоб влаштувати собі незабутні Новорічні свята в Галереї Лафайєт?

Новости