Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Осінь 2014: тури вихідного дня від провідних турфірм Мінська. огляд Holiday.by

Літо добігає кінця. Однак це не привід засмучуватися, адже попереду оксамитовий сезон. Про те, куди варто поїхати цієї осені, які незвичайні тури доступні білорусам вже через пару тижнів, ми дізналися у представників провідних турфірм Мінська.

Алеся Статкевич, фахівець з туризму компанії «Севен Тревел»

- Восени ми пропонуємо туристам екскурсійні та дегустаційні тури в Санкт-Петербург і міста Праги. У такі подорожі їдуть зовсім різні люди. Туристи постарше хочуть побачити сучасний Петербург, молодь їде за шоу. Дегустаційні тури вибирають ті, хто любить пробувати різні сорти вина, адже тут воно ллється рікою.

Літо добігає кінця

«Свято закриття фонтанів в Петергофі» - це 4 денний тур, який обійдеться в 90 євро і 100 тисяч білоруських рублів. Туристів чекає насичена програма зі справжньою феєрією вогню і світла. Свято прикрасить салют і лазерне шоу. Ще один тур вихідного дня - «Грандіозне шоу - 515 років Гатчині». Туристи зможуть насолодитися красою перлини в палацовому намисто Санкт-Петербурга і зможуть взяти участь в конкурсах. Вартість 5 денного туру 115 євро і 100 тисяч рублів. Цієї осені ми також пропонуємо нашим клієнтам з'їздити на фестиваль Середньовіччя в Виборзі. Тур триває 4 дні і обійдеться туристам в 90 євро і 100 тисяч рублів.

Тур триває 4 дні і обійдеться туристам в 90 євро і 100 тисяч рублів

Цієї осені любителі автобусних подорожей можуть провести вихідні, відправившись на дегустаційний тур в Прагу. Подорож «Прага-Карлові Вари-Дрезден» коштує 145 євро і 100 тисяч рублів. Воно розраховане на 4 дня і пропонує туристам спробувати чеські вина.

Андрій Липницький, маркетолог «Вояжтур»

- Ми запрошуємо туристів в кілька авіатурів на осінні вихідні. Можна, наприклад, відправитися в спа-столицю Європи - Будапешт. Вихідні в столиці Угорщини з відвідуванням концерту австралійської поп-діви Кайлі Міноуг, перельотом, проживанням та екскурсією обійдуться туристу в 400 євро.

Туристи також можуть злітати на вихідні до Праги. Тематичний тур включає авіапереліт, відвідування концерту леді Гаги, проживання та оглядову екскурсію по місту. Ціна захоплюючої подорожі - від 349 євро.

Любителі автоспорту можуть вибрати тур вихідного дня в ОАЕ з відвідуванням автогонок «Формула-1». Особливість програми в тому, що туристи зможуть відвідувати автогонки всі три дні. Тур коштує від $ 3 тисяч на одну людину і включає переліт в обидва боки, проживання, трансфер і 2 квитки на «Формулу-1».

Тур коштує від $ 3 тисяч на одну людину і включає переліт в обидва боки, проживання, трансфер і 2 квитки на «Формулу-1»

Не залишаться без уваги і любителі гастрономічного туризму. Тур в Грузію триває 4 дні. Туристи відвідують винний регіон країни, а також місто-курорт Боржомі. Переліт, проживання, екскурсії та дегустація вин обійдуться туристу в суму від $ 600.

Поліна Висоцька, менеджер компанії «БалтікТревел»

- Уже сьогодні багато туристів активно купують тури вихідного дня в Прибалтику. Найбільшим попитом користуються невеликі подорожі в Литву, Польщу і Скандинавію.

Найбільшим попитом користуються невеликі подорожі в Литву, Польщу і Скандинавію

Литву вибирають ті, хто хоче приділити час шопінгу. 2 денна програма з екскурсією, проживанням та сніданками обійдеться одному туристу в 65 євро. З'їздити на 3 дні до Варшави або Кракова можна за 120 євро.

Цінник на поромні тури в Скандинавію починається від 200 євро. Подорож триває 5 днів. У цій подорожі є один нічний переїзд.

В основному, такі поїздки вибирають люди середнього віку. Останнім часом на вихідні в Прибалтику їдуть дорослі діти з батьками.

Катерина Абрамчик, менеджер з туризму компанії «ДіліжансТур»

- На майбутню осінь люди в основному вибирають морські круїзи. З одного боку, це недорого. З іншого - подорож займає мало часу. Всі тури розраховані на 3 або 4 дні. Можна, наприклад, з'їздити на 4 дня в Ригу, Стокгольм і Вільнюс. Тур коштує 165 євро. Морський круїз в Ригу, Юрмалу і Вільнюс з п'ятниці по неділю обійдеться в 90 євро, а 4 денний в Таллінн, Ригу, Юрмалу і Вільнюс буде коштувати 120 євро.

Морський круїз в Ригу, Юрмалу і Вільнюс з п'ятниці по неділю обійдеться в 90 євро, а 4 денний в Таллінн, Ригу, Юрмалу і Вільнюс буде коштувати 120 євро

У дні осінніх канікул ми також організовуємо спеціальні тури для дітей. Юні мандрівники зможуть з'їздити до Вільнюса, Тракай і Ригу. Вартість туру - від 100 євро.

Туристична компанія «Шампань»

- Серед візових напрямків на осінні вихідні люди в основному вибирають тур «Таллінн-Рига-Вільнюс». Він розрахований на 4 дня і коштує 120 євро (плюс 60 буде коштувати віза), - розповідає агент з туризму компанії «Шампань» Алеся Адамович. - Найчастіше в цю подорож відправляються пенсіонери. Справа в тому, що естонське посольство надає їм безкоштовні візи. Іноді люди старшого покоління беруть з собою онуків. Буває, тур вибирають молоді сімейні пари.

Буває, тур вибирають молоді сімейні пари

- Що стосується безвізового відпочинку, то на осінні вихідні туристи їдуть в Санкт-Петербург і Москву. Північну столицю Росії вибирають не тільки заради екскурсій. У середині вересня в Петергофі можна помилуватися закриттям фонтанів, - продовжує агент по туризму Катерина Каркашіна. - Тур на 4 дні коштує $ 180 і 250 тисяч рублів. Трансфер до Петергофа і назад, а також вхідні квитки в музей-заповідник оплачуються окремо. Таке ж подорож, але тільки на 3 дні обійдеться туристу в $ 140 і 250 тисяч рублів. Трансфер до Петергофа і вхідні квитки будуть коштувати ще близько $ 40.

Трансфер до Петергофа і вхідні квитки будуть коштувати ще близько $ 40

Їдуть туристи на вихідні і в Москву. Традиційна екскурсійна програма в столицю Росії коштує $ 150 і 250 тисяч рублів. У суму входить проїзд, проживання зі сніданками, квитки в Третьяковську галерею і Кремль.

На туристичному ринку маса пропозицій для того, щоб осінній вікенд запам'ятався вам надовго. Підібрати для себе відповідне подорож нескладно. Адже є можливість провести вихідні, як в Європі, так і в сусідній Росії. Причому, подорожувати можна на автобусі, літаку або круїзному лайнері. Відмінних поїздок.

Тури на вихідні про Holiday.by

Цікаве по темі:

Пивний фестиваль в Мюнхені: приїхати, спробувати, здивуватися

Унікальний автобусний тур до Туреччини з Мінська. 16 днів подорожі від € 579

Новости