Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Правдиве ворожіння на волосині

  1. Ворожіння на людських волоссі - чаклунські книги
  2. Кілька способів ворожіння на волоссі людини

Волосся тривалий час зберігають інформацію про своє носії. З давніх-давен в чорній магії використовувалися людське волосся. І, природно, в мистецтві прорікання волосся теж грають свою роль. Чаклунські ворожіння на волосині на майбутнє широко відомі і популярні.

Ворожіння на людських волоссі - чаклунські книги

Існує безліч самостійних ворожінь на волоссі людини. Серед них є такі, що можна прийняти за гру або жарт. Зустрічаються складні і досить правдиві способи ворожіння. У старовинних чаклунських книгах можна знайти згадки і описи дуже серйозних способів відкрити своє майбутнє за допомогою волоса. Зауважу, що вдаватися до сильних ворожінням на волоссі більше одного разу на рік не слід.

Кілька способів ворожіння на волоссі людини

  • Простий спосіб ворожіння на волосині на ситуацію

Для обряду використовують власний волосся. Вважається, що волосся має бути живим, його необхідно вирвати разом з цибулинкою. Моя думка така - для обряду підійде і мертвий волосся, тобто випав. Подумки формулюють питання, потім починають обмотувати волосся навколо вказівного пальця лівої руки. Парна кількість оборотів означає відповідь - «так», непарних - «ні».

  • Хороший спосіб ворожіння на волоссі на майбутнє

Обряд ворожіння на волоссі здійснюють в безвітряну місячну ніч. Людина, яка хоче знати своє майбутнє, повинен відрізати пасмо волосся, підпалити і дивитися, як горять волосся. Якщо волосся миттєво спалахують - це віщує успіх в наміченому справі, або позитивні зміни в житті, які незабаром стануться. Якщо пасмо волосся горить довго і рівно, це обіцяє особистісний ріст і матеріальне благополуччя. Гірше, якщо волосся довго не загоряються або НЕ догоряють до кінця. Це вісник нещастя, серйозних неприємностей, можливо, хвороби або зради з боку близької людини. Зміни в житті віщує бездимний горіння волосся.

Астрологи вирахували які знаки зодіаку зможуть залучити удачу в цьому місяці. Персональний гороскоп покаже, що допоможе залучити до Вас багатство і достаток. безкоштовно дізнайтеся ТУТ ....!
Астрологи вирахували які знаки зодіаку зможуть залучити удачу в цьому місяці

  • Справжнє ворожіння по волоссю на розвиток ситуацію

Довгої чи буде життя тих, кого ви любите? Хочете дізнатися? Цей обряд ворожіння на волоссі здійснюють місячної ночі. Як правило, ворожіння проводиться на хвору людину чи немовляти, оскільки доля і тих, і інших, як правило, досить невизначена. Острижися пасмо волосся з голови того, чия доля вас хвилює, закатати їх в віск, і занурте в ємність з водою, в якій був обмиті та людина, на кого проводиться обряд ворожіння. Якщо воскової кульку з волоссям потонув, це пророцтво про швидку смерть, якщо кулька спливе - життя володаря цих волосся буде довгою.

  • Святочное ворожіння на волоссі на майбутню любов

У міських умовах такий обряд здійснити навряд чи вдасться. А ось в селі зробити це реально. На Святки або в водохресний вечір дівчина повинна вийти з дому і постаратися знайти в снігу волосся. Колір знайденого волосся вкаже на колір волосся майбутнього чоловіка. Якщо волосся знайти не вдасться, значить, в цьому році дівчина заміж не вийде.


З тегами: майбутнє ворожіння гороскоп поворожити передбачення

ЦЕ ТРЕБА ПРОЧИТАТИ

ЦЕ ТРЕБА ПОЧИТАТИ

Хочете дізнатися?

Новости