Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Міністр Петренко про дорогому відпочинку в Туреччині: фото, відео

Міністр Петренко зазначив, що вартість відпочинку в Туреччині буде зафіксована в його декларації за 2018 рік. Міністр Петренко зазначив, що вартість відпочинку в Туреччині буде зафіксована в його декларації за 2018 рік

Петренко підтвердив, що дійсно відпочивав в Туреччині / фото УНІАН

"Зупинилися в готелі Maxx Royal Kemer", - пише на своїй сторінці в Facebook український чиновник.

Читайте також Син Порошенка розповів про свої скромні доходи в 2017 році

"Ні, не знімав і не знімаю ніяких вілл за 3 тисячі євро на добу. Суцільна дурість орендувати номера такої вартості. Зупинилися в номері з виходом до басейну, що підтверджується ваучером, фото якого додаю спеціально для автора" псевдорасследованія ", - заявив Петренко.

За його словами, вартість таких номерів визначена на сайті готелю в режимі онлайн. Для прикладу він показав скріншот, на якому вказана вартість 4 днів відпочинку, який пропонується готелем на кінець травня в категорії номера, де проживала сім'я міністра юстиції.

"Ми купували їх дешевше, так як бронювали заздалегідь", - стверджує глава Мін'юсту. Також він додав, що його декларація дозволяє йому провести кілька днів відпочинку разом з рідними в Туреччині.

facebook.com/PavloPetrenko.official

official

facebook.com/PavloPetrenko.official

Раніше екс-заступник голови Адміністрації президента Андрій Портнов заявив, що міністр юстиції Павло Петренко зупинився в віллі Royal beach в Туреччині вартістю 3 тисячі євро за добу в готелі Maxx Royal Kemer Resort.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Новости