Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Віртуальна екскурсія від Google: Відвідування Букінгемського палацу

Google запропонував користувачам Мережі "відвідати" королівський палац, не встаючи зі своїх диванів.

Екскурсія по Букінгемському палацу доступна в режимі онлайн depositphotos.com

Google надав можливість усім бажаючим здійснити віртуальну екскурсію по Букінгемському палацу (Лондон, Великобританія) в режимі онлайн. Ознайомчий тур, підготовлений за технічної підтримки Google, включає в себе відвідування семи залів резиденції англійської королеви.

Читай також: Рейтинг Tatler: Восьмимісячна Шарлотта обігнала королеву Єлизавету II

Головною особливістю туру є панорамний огляд на 360 градусів, що створює максимальний ефект присутності. Він був досягнутий за допомогою 16 камер, розставлених по периметру приміщень.

Екскурсія починається з огляду парадного входу палацу. Далі керуючий Тоні Джонстон-Берт запрошує віртуального гостя в Зелений зал, де в 2011 році на весіллі принца Вільяма і Кейт Міддлтон гостей розважав музикант. Після цього відвідувач отримує можливість ознайомитися з картинною галереєю, де Анна Рейнольдс, куратор по живопису, розповість про твори, виставлених в палаці.

Після цього відвідувач отримує можливість ознайомитися з картинною галереєю, де Анна Рейнольдс, куратор по живопису, розповість про твори, виставлених в палаці

Екскурсія по Букінгемському палацу

0:00 / 9:41

Крім цього, відвідувач зможе подивитися Тронний і Бальний зали, а також побувати в вітальні з потайною дверима, що вели в приватні покої королеви.

Читай також: Королева Великобританії виголосила урочисту промову в честь Різдва

Букінгемський палац вважається головною резиденцією королеви Великобританії Єлизавети II. На даний момент він включає в себе 775 кімнат, 52 з яких призначені для королеви і гостей, 188 - для персоналу, 92 відведені під офіси, а 19 є державними кімнатами. Палац відкритий для туристів в серпні і вересні, коли королева відправляється на канікули в інші резиденції.

Новости