Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

В окупованій Ялті виявлено палац Медведчука

На сайті нового генплану окупованого Ялти була виявлена ​​ділянка під назвою «Палац Медведчука» На сайті нового генплану окупованого Ялти була виявлена ​​ділянка під назвою «Палац Медведчука».

Про це повідомляють місцеві ЗМІ, передає сьогодні «Апостроф».

Маєток колишнього глави Адміністрації президента, лідера проросійської організації «Український вибір» і кума президента РФ ( фашистська держава , Визнане Законом України від 20.02.18 країною-агресором) Володимира Путіна Віктора Медведчука знаходиться між Алупкою і Сімеїзом на місці, де за часів СРСР працював протитуберкульозний санаторій ім. Баранова.

«Схоже, це перший в Росії прецедент, коли місцевість позначається ім'ям нині живе господаря ... Крим продовжує повертатися до практикам ХIХ століття не тільки в сфері суспільних відносин, а й на картах», - пишуть журналісти одного з місцевих видань.

Побачити це позначення можна, якщо зайти на сайт з проектом нового генплану Ялти зі смартфона за посиланням http://yalta.mycrg.ru/viewer/ і збільшити фрагмент карти Сімеїзу.

У суботу кілька користувачів з різних міст Криму зайшли на сайт генплану Ялти зі смартфонів і побачили напис про палац. При вході з комп'ютера напис не відображалася.

Це позначення траплялося на супутникових онлайн-картах Криму та раніше. У 2016 році ЗМІ вже публікували скріншот невстановленої карти, де напис була відображена на англійській мові.

Крім того, «Палац Медведчука» накладається в генплані на «Зону рекреаційних установ».

Зазначу, що Медведчук - це не тільки кум Путіна, але і великий друг Порошенко. Причому, Медведчук з Порошенком на пару грабували (грабували) Україна за кількома корупційними схемами ...

- Медведчук і Roshen захопили з допомогою СБУ ринок зрідженого газу

- Курченко і Медведчук під «дахом» Порошенко обікрали Україну на 100 млрд на контрабанді нафтопродуктів. Відео

- Ситуація з Медведчуком показує, що Порошенко має таємні контакти з Путіним - Бутусов

загрузка ...

Новости