Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Санаторій Кришталевий Палац | ціни | Відгуки | Відпочинок в Кришталевий палац

  1. Кришталевий палац-опис, лікування, відгуки
  2. Дозволити собі розкіш відпочити в такому прекрасному місці і насолодитися тишею, єднанням з природою...
  3. Санаторій Кришталевий палац, опис номерів
  4. Кришталевий палац ціни і специфіка лікування
  5. Кришталевий палац відгуки про відпочинок і лікування
  6. Активний відпочинок в Кришталевий палац

Санаторій «Кришталевий палац» - це справжня перлина оздоровчого Трускавця, де поєдналися комфорт, стиль і зручність. Тут кожен знайде для себе щось особливе і неповторне, забезпечить оптимальні умови для бізнесу і відпочинку. Розташування готелю «Кришталевий палац» в самому серці міста, пропонує гостям зручний доступ до мальовничих куточків Трускавця. Ви можете насолодитися приємною атмосферою і відпочити на свіжому повітрі в парковій зоні. У цьому санаторії приємно провести відпустку, зупинитися під час відрядження або подорожі одним з найяскравіших міст України.

Кришталевий палац-опис, лікування, відгуки

У самому центрі прекрасного міста Трускавець розташувався санаторій «Кришталевий Палац». Його творці пропонують насолодитися чистим повітрям і екологічною зоною серед курортного парку. Поруч можна насолодитися центральним бюветом мінеральної водиці.

Площа території дорівнює 12 гектарів. І все це - красива лісопаркова зона.

Комплекс санаторію включає 3 спальні корпуси, лікувальний комплекс з басейном залом і тренажерами, клубне приміщення, їдальню, адміністративний комплекс, спортивні зони (площадки для великого тенісу, баскетболу, волейболу), автостоянку.

Прогулятися по лісопарковій зоні - одне задоволення, адже в ній розкидають свої гілки 80 підвидів різноманітних чагарників і дерев, 40 різновидів квітів і композиційно-дизайнерські рішення з сріблястих ялин, туї. Здійснювати піші прогулянки приємно і зручно завдяки оснащенню природної зони спеціальними доріжками і теренкурами для відпочинку та релаксації.

Історія санаторію почалася в далеких радянських часів. У ті роки сюди приїжджали відпочивати, оздоровлюватися і розслаблятися перші особи незалежної України, в тому числі і президенти. І до цього дня в даній оздоровниці можна зустріти відомих особистостей, так як «Кришталевий Палац» належить до Державного Управлінню Справами. Керівники і держчиновники нерідко проводять свою відпустку в нашому санаторному комплексі.

Причин, за якими ми рекомендуємо відпочинок в даному санаторії не мало:

  • Прекрасна зелена зона з можливістю виходу до лісопарку і мінеральним водам.
  • Сучасне лікування з грамотної діагностикою лікарями по 12 актуальним профілів.
  • Вартість путівки включає практичний весь спектр процедур і аналізів.
  • Розміститися можна в одному з 165 номерах різного рівня комфорту.

Дозволити собі розкіш відпочити в такому прекрасному місці і насолодитися тишею, єднанням з природою - повинен кожен.

Відпочивали сім'єю в минулому році в даному санаторії. Були натхненні тим, як тут красиво! Це просто зелений рай на землі! А повітря який тут чистий, що дихається легко і ти відчуваєш, як оздоровлювати і наповнюєшся силами і енергією. Ще не можна не відзначити обслуговування і сервіс. Рівень тут і правда президентський. Все з повагою, увагою і турботою. Взагалі, шикарно відпочили і підлікувалися. Якщо буде можливість, то обов'язково нагрянем сюди ще. Треба і батькам показати це чудове місце. Чим не привід зібратися всім разом?

Ми довго з чоловіком думали куди поїхати відпочивати в свою відпустку. Закордонні курорти приїлися, чесно кажучи, своєю одноманітністю і нудною програмою, яка повторюється з року в рік. Та ще від цього відпочинку тільки здоров'я псується - вечірки, пекуче сонце, нічний спосіб життя. Вирішено було вибрати релакс іншого рівня. Вибір припав на цей санаторій. І ми ні на грам не пошкодували, що приїхали в таке містечко. Воно стало тепер нашим улюбленим будинком, з яким у нас пов'язано багато приємних моментів і спогадів. Хочемо зробити відвідування «Кришталевого Палацу» традицією.

Ми раніше з подружкою завжди їздили на курорти Краснодарського краю. Але, сказати відверто, набридли вони нам уже. Здавалося, що нічим нас не здивувати. Але, коли вибір припав на «Кришталевий Палац», то ми зрозуміли - буде шикарно! І не помилилися. Ми дійсно з користю провели свій відпускний час. І зміна обстановки пішла тільки на благо здоров'ю. Особливо, якщо врахувати, що подруга у мене була в цікавому положенні. Свіже повітря, атмосфера спокою і розслабленості, відмінна розвинена інфраструктура і грамотний сервіс - те, що треба було нам, щоб перезавантажитися.

Коли вибирали з чоловіком, куди поїхати відпочивати в черговий раз, то рада наших друзів виявився як ніколи до речі. Вони були як-то в «Кришталевому Палаці» і залишилися повними враженнями та емоціями. Ми вирішили пройтися по їхньому шляху, аж надто щасливими вони повернулися з відпочинку. Так, тут і справді було здорово! Душа в таких місцях відпочиває від суєт і нервування. По-іншому починаєш дивитися на багато речей і цінувати, помічати те, на що раніше не звертав увагу. Ми добре поправили своє здоров'я і залишилися з хорошими думками і надіями. Радимо всім!

Організовуючи свою відпустку, обов'язково відвідайте готельний комплекс Кришталевий палац Організовуючи свою відпустку, обов'язково відвідайте готельний комплекс Кришталевий палац. Санаторій розташований на дванадцяти га землі і має шість корпусів. Крім цього, любителям активного відпочинку, пропонуються тенісні корти, баскетбольні та волейбольні майданчики, басейн і тренажерні зали. Санаторій Кришталевий палац по всій території обладнаний освітленням і красивими квітковими композиціями, тінистими алеями і теренкурами для піших прогулянок. Інфраструктура санаторію дозволяє швидко дістатися до будь-яких об'єктів, що цікавлять.

  1. Бювет мінеральної води.
  2. Цілодобова аптека.
  3. Кафе, бар, ресторан.
  4. Торговий центр.
  5. Банк і банкомат.
  6. Цирк.
  7. Історичні пам'ятки.

І це ще не все, санаторій Кришталевий палац Трускавець має в своєму розпорядженні танцювальний майданчик, розміщену в окремому корпусі їдальні, автостоянку, найчистіше озеро та інші зручності. Санаторій Кришталевий палац пропонує своїм гостям оселитися в одному з 165 номерів. Кожен з яких, відповідає європейському стандарту і відповідає вимогам найвибагливіших постояльців.

Санаторій Кришталевий палац, опис номерів

Ми пропонуємо відпочинок в Кришталевий палац, закладі санаторного типу - цілий рік. У чотирьох корпусах розташовані номери 21 типу, включаючи VIP котедж на 1000 м². Кришталевий палац - санаторій курортного типу, тому до оформлення номерів тут поставилися дуже відповідально, щоб ви ні в чому не мали потреби. Ознайомтеся з основними описами номерів: Ми пропонуємо відпочинок в Кришталевий палац, закладі санаторного типу - цілий рік

  • стандарт площею 12-19 м², може вмістити від 1 до 3-х чоловік. Це 1 кімната з окремим санвузлом і всіма необхідними побутовими предметами;
  • покращений стандарт площею 13-22 м², може вмістити від 1 до 3-х чоловік. Номер складається з однієї кімнати з окремим санвузлом;
  • санаторій Кришталевий палац також пропонує напівлюкс площею 25-46 м², може вмістити від 1 до 4-х чоловік. В наявності номера цього типу з однієї або двох кімнат з окремим санвузлом;
  • люкс площею 16-68 м², може складатися з однієї двох або трьох кімнат з окремим санвузлом, з одночасним розміщенням від одного до чотирьох осіб;
  • Кришталевий палац - санаторій, який може запропонувати своїм гостям для проживання котедж площею 1000 м². Будиночок складається з двох поверхів, на яких можуть комфортно розміститися одночасно чотири людини. VIP котедж обладнаний двома окремими санвузлами і всіма необхідними предметами побуту.

У всіх номерах проведений косметичний або євроремонт. І в кожному номері є: телевізор, холодильник, електрочайник, фен, сушарка для одягу. У санаторії Кришталевий палац, ціни на 3-х разове харчування та медичне обстеження по одному основним профілем, включені у вартість проживання.

Кришталевий палац ціни і специфіка лікування

До послуг гостей санаторій Кришталевий палац пропонує кілька лабораторій для визначення тяжкості різних захворювань До послуг гостей санаторій Кришталевий палац пропонує кілька лабораторій для визначення тяжкості різних захворювань. Крім цього, є кабінети рентгенологічного та УЗ дослідження. У лікувальному комплексі, працюють вузькопрофільні лікарі: гастроентеролог, гінеколог, уролог, стоматолог та ін. В цілому, Кришталевий палац - санаторій, в якому ви зможете вирішити безліч проблем зі здоров'ям, а саме:

  • проблеми урологічного характеру;
  • захворювання органів травлення і дихання;
  • збої в роботі обмінних речовин;
  • санаторій Кришталевий палац Трускавець, допоможе вирішити проблеми зайвої ваги на різних стадіях ожиріння;
  • запалення суглобів;
  • захворювання хребта різної етіології;
  • порушення роботи серцево-судинної системи;
  • збої в роботі нервової системи.

Санаторій Кришталевий палац має 17 апаратами для забезпечення будь-яких фізіо-процедур. До послуг пацієнтів, пропонується сауна з критим басейном, наповненим мінеральною водою. Не всі санаторії України Трускавець можуть похвалитися таким широким спектром послуг як у нас.

Кришталевий палац відгуки про відпочинок і лікування

У списку кращих місць для відпочинку і оздоровлення, особливе місце займають курорти Трускавця . І не тільки завдяки вдалому місцю розташування і красивим пейзажам. Виходячи з відгуків наших постояльців, ми виділили 5 причин, чому так хочеться повертатися в санаторій Кришталевий палац.

  1. Цілодобове підтримання порядку і чистоти в номерах.
  2. Безкоштовний трансфер.
  3. Кваліфікований медичний персонал.
  4. Відпочинок в Кришталевий палац, забезпечує важливий і привітний персонал.
  5. Новітнє медичне обладнання з мінімальною похибкою в показниках.

Кришталевий палац - санаторій, який славиться високою якістю надання медичних послуг Кришталевий палац - санаторій, який славиться високою якістю надання медичних послуг. Ось що кажуть пацієнти, які пройшли курс лікування в нашому готельному комплексі:

  • сучасна, безболісна діагностика більшості захворювань;
  • призначення курсу лікування по існуючих проблем зі здоров'ям;
  • наявність сертифікованих медичних препаратів;
  • упор на зміцнення імунітету та організму в цілому;
  • комфортна реабілітація з використанням ванних і масажних процедур.

Ось такі позитивні про санаторії Кришталевий палац відгуки. А ми раді удосконалюватися і з кожним роком вводити нові методики лікування і відпочинку для вас.

Активний відпочинок в Кришталевий палац

Мало хто готелі Трускавця з басейном можуть запропонувати в користування і сауни і гідромасаж, і активні ігри на свіжому повітрі. А санаторій Кришталевий палац може запропонувати своїм постояльцям, після ванних процедур, провести час з користю під відкритим небом. Кришталевий палац - санаторій, який піклуватися про здоров'я своїх гостей, тому забезпечує їх всім необхідним для тренування тіла і духу. Є дуже потужна спортивна база в санаторії Кришталевий палац. Відгуки про наших тренажерних і гімнастичних залах, тільки позитивні. На сторінці офіційного сайту санаторію Кришталевий палац, ціни вказані актуальні в національній валюті. Бронювання номерів здійснюється в телефонному режимі.

Чим не привід зібратися всім разом?

Новости