Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Розклад і ціни Льодової арени

  1. Час занять і масових катань можна дізнатися на сторінці РОЗКЛАД

Окритія універсальний спортивний майданчик «Спорт-індустрія», побудована в рамках подальшого розвитку спортивного комплексу і являє собою першу частину плосткостного спортивного соуруженія, призначеного для катання на ковзанах, ігрових видів спорту, занять легкою атлетикою і здачі норм ГТО.

Проведено роботи по плануванню, дренажу, влаштуванню лівневневой каналізації, створено основу для заливки льоду і укладання штучної трави. По периметру майданчика встановлені борту і захисні огородження.
Майданчик має розміри 56х28 метрів і працює цілий рік. Влітку на штучному покритті з розміткою для міні-футболу проходять тренування та ігри, а взимку майданчик стає відкритим льодовим катком. До послуг тих, хто катається в будівлі Льодової арени працює кафе і прокат ковзанів (Для отримання ковзанів відвідувачі, крім сплати чека за дану послугу, надають на час користування в заставу будь-який документ, що засвідчує особу (за винятком паспорта громадянина РФ або паспорта іноземного громадянина), або суму , рівну 2000 рублів за одну пару).
Заливку льоду проводитися за допомогою льдозалівочного комбайна.

Час занять і масових катань можна дізнатися на сторінці РОЗКЛАД

Прейскурант на платні послуги дивіться на сторінці ЦІНИ .

Тел. каси Льодової Арени (8162) 60-88-55

Телефон адміністратора Льодової арени 8-911-620-85-66

У теплий період майданчик працює як футбольне поле. Забронювати майданчик для гри можна за телефонами 60-88-67 та 60-88-64

Квитки на сеанси масових катань продаються тільки в день катання, заздалегідь не продаються і не бронюються


Новости