Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Про аквапарк Ханти-Мансійська

  1. Відео з аквапарку
  2. Організація і распіаніе
  3. Розклад аквапарку Ханти-Мансійська в Льодовому палаці
  4. фото
  5. ціни
  6. гірки
  7. обмеження
  8. Відгуки
  9. Плюси і мінуси за відгуками
  10. Адреса, як дістатися

Аквапарк в Ханти-Мансійську, розклад якого влаштовано по-особливому, був побудований в 2005 році. Але і в 2018, і в наступних, із задоволенням приймає улюблених відвідувачів. Він досить камерний, і, якщо знати деякі тонкощі, то можна тут чудово відпочити. Як з дітьми, так і веселою компанією. Причому краще для цього вибирати денний час. У місця є свої правила і специфіка. Але пропустити це диво з прозорими вікнами на березі Іртиша неможливо.

Відео з аквапарку

Короткий запис, на якій показані відразу всі гірки. Відео триває 30 секунд. Зрозуміло, що місце досить маленьке. Але воно по-справжньому любимо жителями Ханти-Мансійська і випадково приїхали в місто людьми. Зрозуміло, що це не курорт. Але похлюпатися в теплій воді і випробувати два спуску цілком можна.

Організація і распіаніе

Особливості закладу в тому, що:

  • Сауна працює тільки з 18.00, але кожен день. Таке у неї розклад.
  • Посеред дня в розкладі є технічна перерва - з 15.00 до 16.00.
  • Після 20.30 новачкам туди не пройти.

Благо, на опаленні організатори не економлять - в комплексі тепло. Народ гріється в масажних водних потоках. До слова, температура згідно з нормами. За відгуками - тепло і дорослим, і дітям.

Тут займаються спортсмени: синхронне плавання. Можна записатися в групу по акваеробіке. Вона має свій розклад. Головна гордість - окремий басейн для плавання. Його площа 625 квадратних метрів. Глибина - 2 метри. У нього немає спусків з гір.

Розклад аквапарку Ханти-Мансійська в Льодовому палаці

Увага! Перший понеділок кожного місяця - санітарний день!

Режим роботи: з 10.00 до 22.00. Вхід відвідувачів з 10:00 - 14:00 та 16:00 - 20:30 (в будь-який час). Технічна перерва з 15.00 до 16.00.
Тобто пропускають в два «прийому»: з 10.00 до 14.00 (входять в 13.00 можуть розраховувати тільки на 60 м. Безперервного перебування) та з 16.00 до 20.30 (пізніше не пропускають).

По четвергах (в 2017 році) аквапарк в Ханти-Мансійську, за розкладом, не мав перерви, але працював тільки до 19.00. Для дотримання правил проведення збирання. Зараз вирішили не ускладнювати, і працюють кожен день до вечора, але з перервою.

Подробиці можна дізнатися зателефонувавши по телефону (3467) 35-84-66. Це телефон приймальні з досить поінформованою служить.

Директор Антоненков Спартак Геннадійович, керівник АУ ЮГРАМЕГАСПОРТ.

фото

Зображення розкривають всю суть камерності закладу.

зовнішній вигляд вид з боку грибка вид зверху гідромасажний басейн дитяча гірка Слоненя червоний спуск вид зверху на дорослий спуск лежаки перед басейном розділовий малюнок на дні лежаки дитячий ігровий

ціни

Система ціноутворення складна і часто змінюється. Мабуть, керівництво намагається оптимізувати кількість відвідують. Виходить щось типу цього.

Вартість входу Дорослі, ціна в руб. Діти, р. 1 годину 2 години 1 години 2 години Вихідні і державні свята 300 500 150 250 Будні дні з 10.00 до 15.00 З 16.00 до 22.00 З 10.00 до 15.00 З 16.00 до 22.00 З 10.00 до 15.00 З 16.00 до 22.00 З 10.00 до 15.00 З 16.00 до 22.00 200 250 300 400 80 100 150 180

Перша неділя кожного місяця багатодітна сім'я може купатися один година безкоштовно (за наявності посвідчення).

Для інших пересічних плавців і пловчих ціна входу буде залежати від:

  • віку (дитячий і дорослий квиток коштують по-різному, 12-ти річний уже вважається дорослим),
  • буднього або вихідного дня (у вихідні і свята буває «наплив», так що буде в рази дорожче),
  • часу доби (з ранку ходити найвигідніше, так як багато хто норовить заглянути сюди після роботи).

Малюки пускаються з будь-якого віку. Але бажано, звичайно, зовсім «дрібних» до 2-х років туди не брати. Їм буде глубоковато. Крім того, делікатна адміністрація не всім нагадує про необхідність надягати рятувальні жилети і не зазнала поки всіх «принад» нещасних випадків в аквапарку.

Згодом і інфляцією ціни збільшуються. Так що необхідно зробити поправку. У будь-якому випадку, вартість відвідування аквадрома в Ханти-Мансійську досить демократична. Прийти сюди за розкладом, особливо в будній день, можуть дозволити собі будь-які верстви населення.

Якщо ж відвідувати планує юридична особа, то деталі узгоджуються заздалегідь, і ціна збільшиться на 18%, так як ЮГРАМЕГАСПОРТ працює з ПДВ.

гірки

Спусків всього нічого:

  • Червоний (зсередини - білий) відкритий, з парою поворотів.
  • Жовтий, плавний. Спочатку це була дитяча гірка. Але люди вважають по-іншому ... коротше, сама ходова для отримання відчуття ковзання.

Власне, з гірок є ще дитячий м'який «слоник» помаранчевого кольору. За оплачений час цілком можна по кілька десятків разів скотитися на кожній.

Перевага аквапарку в Льодовому палаці в Ханти-Мансійську - це роздільні басейни для спуску і для плавання. Але той басейн, в який ведуть гірки, поєднаний з гідромасажними процедурами.

Особливо добре тут з дітьми. Вони зайняті, а батьки - релаксує. Плюс «на суші» є чудовий, барвистий ігрове містечко. Там малюк теж може досхочу повозитися.

обмеження

Незручність полягає в специфічному розкладі роботи. Впускають на годину або два. І по сеансах. Тобто перший - о 10.00, потім - 11.00, потім - о 12.00, потім о 14.00. З 15.00 до 16.00 - перерва.

Але, варто віддати належне, тільки завдяки більш-менш раціональної постановки питання, заклад має можливість дотримати гігієну.

Відгуки

Відгуки

У нашій країні завжди знайдуться незадоволені. Обурення, в основному, стосуються поведінки інших відвідувачів:

  • Недостатній догляд за дітьми.
  • Відсутність шапочок і уявлення про гігієну.
  • Зламані деякі шафки в роздягальні.

Плюси і мінуси за відгуками

Позитивне - це:

  • Можна поніжитися під водоспадом, під гейзером, в декількох басейнах і сауні.
  • Відмінний душ.
  • Температура води прийнятна. У дитячому басейні тепліше, ніж в дорослому.
  • Все - по СанПіН. Хлорування - в тому числі.

негативне:

  • Маленький.
  • Різні відвідувачі (з різних верств суспільства).
  • Зрідка зустрічається «шкідливий» обслуговування дівчатами з ПМС (куди без цього?).

Скажімо прямо: поїздки в аквапарк з інших міст матимуть сенс, тільки якщо ви проживаєте десь в Ханти-Мансійському автономному окрузі. І то, як альтернативу можна розглянути Сургут або «Перлину Югри» в Нефтеюганске. Там теж є подібне камерний заклад.

Адреса, як дістатися

Офіційна адреса: Росія, Ханти-Мансійський автономний округ - Югра, місто Ханти-Мансійськ, вул. Льодова, 1.

document.write ( " document ")

Куди без цього?

Новости