Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Лівадійський палац в Ялті, карта, фото · Крим - подорож для тебе

знайти Лівадію на карті гугла google


подивитись збільшену карту

Білий Лівадійський палац, російського імператора Миколи Олександровича Романових. Він побудований в 1911ом році на схилах Лівадії, за проектом Ялтинського архітектора Миколи Івановича Краснова. У стилі італійських королівських вілл, з внутрішніми двориками, множинами балкончиков, високими світлими кімнатами, палац увібрав в себе вигляд романтизму своїх попередників- будівель відомого архітектора Манігетті. Майстерно вписаний в розрісся субтропічний парк, білий палац, став улюбленим місцем відпочинку сім'ї останнього російського імператора. Продумане до дрібниць, внутрішній устрій палацу, створювало відчуття постійного свята злитого з природою від натхнень. У долі Лівадійського палацу, відбилася як в дзеркалі, великі віхи історій: смерть Олександра третього, сходження НЕ престол Миколи другого, кінець династії Романових і створення на території палацу першого в світі християнського санаторію. Кримська конференція країн союзників, в кінці Другої світової війни, в Лівадійському палаці, зібралися лідери великих світових держав США, Англії та СРСР. Ця конференція визначила післявоєнний устрій світу, а її рішенням обличчя планети на багато десятиліть.

У 1993 році, на території Лівадійського палацу, організований музей, який притягує до себе увагу численних туристів з різних країн. Алепський сосни, Іванський кедри, Сонячні галявини - доповнюють, архітектурну симфонію переносячи нас в світ блискучих дач в кінець 20го століття. У світ Ялти-Чехова і Буніна, Ромакнових і Наришкіних, в світ нашої з вами історії та культури.
Архітектура Південного берега Криму, це музика в камені, композиція прекрасних симфоній, і увертюр, в групі цікавих, архітектурних рішень південного узбережжя, грає особливу соло цей Лівадійський Палац.

Лівадійський парк

Панорамне фото. Органний зал в Лівадії

Знайти вільне житло в Лівадії зараз, зняти будиночок біля моря

Новости