Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ханський палац

Дуже цікаве і незвичайне місце, в таких бувати ще не доводилося. Екскурсія пізнавальна і неутомлива. Ну, а родзинка знаменитий Бахчисарайський фонтан.

Гідне місце для огляду. Чи не помиляйтеся з часом роботи. Край 16-00. Вранці йдіть під відкриття. Через дві години підтягнуться автобуси - і там настане караванна чергу ... Відчуття так собі

Дуже сподобалось. Пізнавальна і зовсім не втомлива екскурсія. Побачили знаменитий фонтан, хоча фонтаном в звичному розумінні він і не є. До речі, могутні і дуже багаті кримські хани жили досить скромно.

Дуже і дуже. Екскурсія цікава, сам палац незрівнянний. Побачите гарем, Бахчисарайський фонтан і все таке. Хоча частина приміщень поки не відреставровані

Гарний палац, непогана екскурсія, навіть взимку цікаво було погуляти по території.

саша ★★★★★

Чи не велика територія, але все дуже красиво. Вообщем цікаво. Варто відвідати.

Hmury ★★★★★

Цілком сподобалося, паркувальники дуже нав'язливі, пора б залучати їх за вимагання. А так, красиво. Фонтан якщо чесно не вразив, але він не для цього створювався. Екскурсія цікава, бігом, пофоткать встигали.

Була влітку 2013 г. Як і деякі ніжеотпісавшіеся автори відгуків, дійсно очікувала чогось більш розкішного і пишного. Але і те, що побачила по факту - дуже сподобалося. Територія не дуже велика, доглянута, багато квітів.
Скромні, але разом з тим вишукані інтер'єри. Попалася гарна екскурсовод - кримська татарка)) Сподобався музей кримських татар, оригінально і пізнавально. Фонтан сліз розчарував - я представляла щось виразно інше. Неподалік від мечеті цікаве старовинне ханський цвинтар із похиленими від часу надгробками. Ханська мечеть діє і як мечеть, і як музей, пускають для огляду за плату, але всередині ну дуже похмуро.
... продовження Була влітку 2013 г

І дуже багато людей. Чимало з величезними похідними рюкзаками - мабуть, "гірські" туристи, які вирішили мимохідь відвідати цей пам'ятник архітектури.

Відвідали в 2013 році. На території декілька будівель. У кожне окрема екскурсія. Було страшнувато підніматися на Соколину вежу, тому що боюся висоти. Від туди красивий вид на всю територію. Загалом залишилися відмінні враження, рекомендую!

Не ведіться на розлучення паркувальників (в деяких місцях намагаються просто вулицю продати) ми встали в 20 метрах від палацу просто вздовж дороги! ні копійки нікому не платили! Палац гарний, екскурсія на любителя, дітям було відверто нудно, відвідати варто, але вдруге піду наврятли.

Побували сьогодні. Проблем з паркуванням немає. 100р без обмеження часу місцева стоянка. Все гарно. Вхід на територію безкоштовно, але в вежу СОКОЛ 80р, лазні 60р .... В вежу варто сходити, так як там прекрасна збройова виставка і вид зверху. Поруч хороші і недорогі кафе з місцевими стравами: шурпа-100р, ЮФ аш-100р, кофе50р, чай-50р. Особливо смачні чебуреки і коржі.

Побував ще в радянські часи, повертаючись з Алушти.

Був в серпні 2012р. Розраховував на більше, дуже багато екскурсій, всередині дуже душно і багато нема про що. Територія і сам палац красиві. Величезні проблеми з паркуванням. Відмінні екскурсоводи.

Анастасія ★★★★★

Проблеми з паркуванням!
Палац відреставрований і виглядає майже як новий.Внутренняя обробка аж ніяк не така як була спочатку, але максимально наближена. Відчувається епоха ханства і її цілком можна відчути.

Відвідала в квітні 2011, незважаючи на весну, було +25, а на сонці і того більше, ходили в футболках. Фонтан не працював, музей, як не дивно теж, задовольнялися тим, що гуляли на території. Місцеві жителі нагадували циган, які так і крутилися біля нас і намагалися щось продати, правда нас попередили, щоб ми доглядали за своїми речами і гаманцями. Якщо вам пощастить з екскурсією, то вам сподобається більше, ніж мені.

У вартість вхідного квитка (60 грн.) Входить екскурсія по комплексу. Якщо є можливість - варто дочекатися збору чергової групи і послухати екскурсію (близько години). При самостійному огляді на багато речей просто не звернеш уваги. Поїздку сюди можна поєднати з відвідуванням монастиря і печерного міста (Чуфут-кале). Також поруч з палацом багато кафе з дуже смачною їжею і приємними цінами. Якщо не хочете платити за парковку - ігнорьте вискакують на дорогу паркувальників і залишайте машину або трохи далі палацу, або не доїжджаючи риночку з усяким мотлохом. ... продовження У вартість вхідного квитка (60 грн

Там безкоштовно, місць багато.

Спочатку здається, що занадто скромний, але насправді трохи придивившись і повивчавши внутрішнє оздоблення як щось само собою стає зрозуміло, що по іншому і бути не могло. Тільки так, і інтер'єри, і фонтани, і покої.
Чудово проходить.

★★★★★

Палац оглядали третім - спочатку монастир, потім Чуфт-Кале, обід і тільки потім палац. Дійсно, при першому погляді палац здається дуже скромним. Але після відвідин з екскурсією (вони йдуть практично постійно у міру набору груп) враження змінилося. Красиве і найцікавіше місце. Від стель я в захваті, що ж говорити про інше оздобленні?

На жаль, всередину не потрапили, але по території прогулятися було дуже приємно - доглянуто, красиво.

Спочатку палац виробляє якийсь надто скромне враження. Після запаморочливої ​​дороги через Ай-Петрі прямо-таки готуєшся побачити помпезність і розкіш - а нічого цього немає. Однак, подивившись на деталі, виявляєш дуже доцільну красу і вишуканість. Мечеть діюча, як раз, коли ми були в палаці, там вінчалася красива молода пара - прямо як жива ілюстрація з музею життя кримських татар. Просто чудово. До речі, судячи з усього, Олександр Сергійович Пушкін в цьому місті друга людина після хана. ... продовження Спочатку палац виробляє якийсь надто скромне враження

Що теж дуже приємно.

Красиво, цікаво, фонтан сліз - дуже зворушливо. Хоча, напевно, від екскурсовода залежить.
Про місцеве населення враження якесь мерзенне, схоже на табір, поводяться огидно.
Поруч Чуфут-кале, караїмська місто, вирубаний в скелях, мабуть, ще прикольніше, ніж палац!

Від стель я в захваті, що ж говорити про інше оздобленні?

Новости