Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Екскурсії в Ялті в 2019 році по місту і околицям, як купити екскурсії Ялті

  1. Екскурсії в Ялті 2019 по місту і околицям
  2. Ялта: палаци, екскурсії
  3. Ялта: екскурсія по місту
  4. Ялта екскурсії 2019: на Ай-Петрі самостійно
  5. Екскурсії в Ялті 2019 рік: Воронцовський парк самостійно
  6. Масандрівський палац
  7. Печери в Ялті, екскурсія
  8. Екскурсія в великий каньйон в Ялті
  9. Де купити екскурсії в Ялті

Екскурсії в Ялті в 2019 році цікаві відпочиваючим і жителям Кримського півострова. Ялта - місто-курорт в Криму, мабуть, найпопулярніший серед туристів. У багатьох Ялта асоціюється з місцем проведення Ялтинської конференції в лютому 1945 року, горою Ай-Петрі і Ластівчине Гніздом. Хоча це, звичайно, далеко не всі. У Криму є що подивитися. Розповідаємо про місто Ялта, екскурсії в 2019 році, ціни і опис, екскурсії Ялті в палаци, на Ай-Петрі, в печери, і що з цього можна відвідати самостійно.

Екскурсії в Ялті 2019 по місту і околицям

«Ялта - це помісь чогось європейського, нагадує види Ніцци, з чимось мещански-ярмарковим ...», - так описував Ялту Антон Павлович Чехов, який прожив тут останні роки життя. Ось такий своєрідний погляд. Ми ж подивимося на сучасне місто і відправимося вивчати місто Ялта, екскурсії та визначні пам'ятки.

Якщо вам будуть говорити, що в Ялті дивитися нема чого - не вірте. Тут найбільша кількість екскурсій в Криму в усіх напрямках. Просто це інше місто, не схожий на інші. Зі своїми особливостями та історією. Так, є пробки, але можна і пішки ходити. Зате які тролейбуси старовинні їздять. Такі побачите тільки в Ялті і комедіях Гайдая, де Шурик-Дем'яненко відважив Феде-Смирнову ляпас за те, що жінці не поступився місцем в «Операції И ...».

Всі екскурсії в Ялті 2019 можна розділити на два типи: ті, які можна і легко відвідати самостійно і ті, куди краще взяти готову організовану екскурсію з трансфером і іншими послугами. Вибір таких екскурсій в Ялті великий, тижні не вистачить все обійти.

Ялта: палаци, екскурсії

В першу чергу Ялта асоціюється з палацами, місцями відпочинку відомих людей. Взагалі, Ялті пощастило з палацами, в районі їх кілька: Воронцовський, Юсуповський, Масандрівський і палац в Лівадії. Тут проходила Ялтинська конференція. Черчілль зі своїми супутниками оселився в Воронцовському палаці (граф Воронцов, кажуть, побудував його за проектом англійського архітектора, автора Букінгемського палацу в Лондоні). Ялтинська конференція відома ще вражаючим взаєморозумінням трьох країн (Великобританії, США, СРСР), якого невдовзі не стало на довгі роки.

Дану екскурсію можна відвідати організовано в складі групи. 5-годинна екскурсія в Ялті по палацах - найпопулярніша серед туристів. Вона охоплює відвідування Літньої царської резиденції в Лівадії, замку Ластівчине Гніздо і резиденції графа М. С. Воронцова в Алупці, і коштує недорого. Закінчується екскурсія на знаменитій набережній Ялти. Детальніше прочитати про екскурсію в Ялті можна за посиланням Палаци Ялти (групова екскурсія: автобус + катер) . Плюси замовлення екскурсії онлайн - 100% перевірені гіди, можливо забронювати та оплатити не виходячи з номера готелю, гарантія проведення екскурсії і підтримка по телефону. Ціна 1200 руб.

Ялта: екскурсія по місту

Для тих, хто приїхав в місто вперше, потрібно подивитися всі головні визначні місця. Тут відразу можна побачити всю красу курортного міста Ялти, відвідати ті місця, в які самостійний турист навряд чи потрапить. Це вузькі вулички Старого міста, незабутні панорами гір, міста і моря, старовинне Златоустівська кладовищі - притулок багатьох відомих людей Росії XIX століття, винзавод в Масандрі, царська резиденція Лівадія і Біла дача А.П.Чехова. При бажанні можна додатково взяти квитки в музеї (250-350 руб). Оглядова екскурсія по Ялті 2019 коштує 3000 руб. за малу групу 3 людини. Дана екскурсія в Ялті - на автомобілі.

Ялта екскурсії 2019: на Ай-Петрі самостійно

З автовокзалу Ялти можна проїхати до станції канатної дороги Місхор. Далі потрібно піднятися по канатній дорозі на Ай-Петрі. До речі, недалеко від Місхора знаходиться і Воронцовський палац.

Станція працює з 10:00, в цей час уже черга з бажаючих потрапити на Ай-Петрі. Внизу черзі можуть бути дуже великі, тому що привозять екскурсії, і вони проходять в пріоритетному порядку. Самостійних туристів доводиться чекати. Поруч стоїть ціла бригада водіїв невеликих мікроавтобусів (великим автобусам на гору Ай-Петрі шлях закритий). Вони збирають бажаючих довезти до вершини з зупинками на водоспаді Учан-Су, оглядових майданчиках, джерелі за ту ж ціну, що і канатна дорога - 350 рублів. Можна сміливо погоджуватися, а вниз спуститися вже по канатній дорозі.

Можна також домовитися з приватником і доїхати на гору Ай-Петрі прямо з автовокзалу в Ялті. Орієнтовна вартість 400 рублів з людини. З Алушти можна домовитися за 450 рублів.

По дорозі буде також зупинка на водоспаді Учан-Су. Це, до речі, найбільший водоспад в Криму. Вхід коштує 60 рублів. Тільки дивитися там влітку нічого, водоспад пересихає. Потрібно приїжджати восени після дощів. Так що вибираючи екскурсії в Ялті 2019 влітку, не витрачайте даремно гроші і час на віртуальний водоспад. Краще помилуйтеся лісом навколо.

допоможуть зорієнтуватися в Криму, прокласти маршрути без інтернету, знайти пам'ятки, пляжі, кафе.

Дорога на Ай-Петрі - це ділянка старовинної дороги Ялта - Бахчисарай через гірські вершини. На самому верху Ай-Петрі відкриваються дуже цікаві види. Вершина - це не якесь обмежений простір. Можна ходити куди завгодно, плато велике, погляд не окинути. Заборон немає - йди куди хочеш. «Цивілізована» майданчик з торговцями, кафе і іншим займає не так вже й багато місця. Але інше можна досліджувати самостійно. Звідси відкривається вид від гори Аю-Даг, де знаходиться Артек, і до Фороса.

Звідси відкривається вид від гори Аю-Даг, де знаходиться Артек, і до Фороса

Екскурсії в Ялті 2019 рік: Воронцовський парк самостійно

Від нижньої станції канатної дороги Місхор можна пройти пішки до Воронцовського парк. Звідти, звідки відправляються люди на канатну дорогу на Ай-Петрі. Можна навіть поєднати ці дві в місті Ялта екскурсії в 2019 році в один день. Воронцовський парк прекрасний і чудовий, особливо якщо спуститися до моря. Можна відпочити від спеки, вдихнути смачний повітря і збожеволіти від щастя.

Масандрівський палац

Масандрівський палац теж можна відвідати самостійно. Палац знаходиться за південнобережних шосе в Масандрі. За Південнобережному шосе ходить знаменитий тролейбус № 52 і маршрутки, наприклад 29, 29А від автовокзалу Ялти. Вийти потрібно на повороті на Масандрівський палац (всі маршрутники знають цю зупинку), а потім піднятися вгору в гору. Скрізь висять покажчики, так що заблукати складно. Вхід на територію Масандрівського палацу безкоштовний, а всередину платний. Є кілька експозицій від 200 до 350 руб. Єдиний квиток на всі виставки коштує 550 руб.

Печери в Ялті, екскурсія

Екскурсія «Печери в Ялті» - найпопулярніша серед виїзних, триває 7 годин. Мармурові печери розташовані на нижньому плато знаменитої кримської гори Чатир-Даг (одна тисяча п'ятсот двадцять сім метрів), яку аж до XX століття вважали найвищою вершиною Криму, а А. Міцкевич називав Ханом Кримських гір.

Дорога до селища Мармурове хороша - асфальт. Після селища 8 км - укочений щебінь. У самій печері є 4 варіанти маршрутів, за вартістю від 500 до 700 руб. Найбільший 800 метрів, займає по часу 1 година 20 хвилин, коштує 700 руб. Діти до 5 років приходять безкоштовно, після 5 років - 50% знижка. Усередині температура +8 градусів. Беріть теплі речі, а якщо забули, на вході видають куртки.

Дана екскурсія з Ялти - індивідуальна. Вас везуть на окремій машині. Вартість 7000 руб. на трьох людей, тобто близько 2300 руб. з людини. Якщо туристів більше, то виходить ще вигідніше. Обід входить у вартість цієї екскурсії в Ялті. Вхідні квитки в печеру 500-700 руб. з людини. Купити екскурсію в Ялті можна за посиланням Мармурові печери (виїзна екскурсія з Ялти) .

Екскурсія в великий каньйон в Ялті

Великий каньйон - ущелині між гірськими масивами Ай-Петрі і Бойка. По один бік каньйону тече річка Аузун-Узень. В інтернеті написано, що вона тече «бурхливим потоком». У червні під час відсутності дощів бурхливого потоку немає - спокійний плин струмка. Відповідно, наша група туристів пройшла уздовж гірської річки, милуючись красою кримської природи - лісом, найчистішої водою і оточуючими горами (їх рідко видно з-за дерев). Під час цієї екскурсії в Ялті можна викупатися в так званій «ванні молодості» - кам'яної чаші з холодною водою. Екскурсія в «великий каньйон» коштує 1400 руб. Виїзд о 8:30 ранку на весь день. Дану екскурсію в Ялті можна купити на вулиці.

Де купити екскурсії в Ялті

Все або майже всі екскурсії в Ялті можна купити онлайн - Екскурсії по Ялті , 23 екскурсії по Криму . Це не поїздки на величезних автобусах по 30 чоловік, а частіше в маленьких групах і за ті ж гроші. Всі екскурсії з хорошими гідами, можна вибрати, порівняти ціни, прочитати, що входить у вартість. Зверніть увагу, якщо купуєте екскурсію в Ялті, чи включені у вартість вхідні квитки в палаци, музеї, печери і т.д.

Часто виходить так, що на вулиці вам запропонують екскурсію дешевше, і ви, звичайно, на це поведе. А потім виявляється, що під час поїздки буде багато додаткових витрат. А якщо ви не будете платити, то нікуди не зайдете і нічого не побачите. В сумі вийде те ж саме.

Тепер ви знаєте про місто Ялта, екскурсії, ціни й опис. Перерахувати всі визначні пам'ятки і екскурсії в Ялті дуже складно, їх занадто багато. Обов'язково потрібно відвідати гори Криму, Нікітський ботанічний сад, парк Айвазовське, водоспади в Криму, покататися на джипах. Обов'язково спробуйте солодкий ялтинська цибуля, інжир, виноград, вина «Масандра» (особливо кріплені десертні). Куди поїхати і що подивитися в Ялті - вибір залишається за вами. Але однозначно дані пам'ятки варті того, щоб ви з відвідали. А як ви це зробите: самостійно або з організованою екскурсією в Ялті - це навряд чи змінить ваші враження від побаченої краси. Підписуйтесь на оновлення внизу статті, у нас багато всього цікавого.

Підписуйтесь на оновлення внизу статті, у нас багато всього цікавого

Новости