Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Букінгемський палац в Лондоні

  1. Історія Букінгемського палацу
  2. Резиденція Королеви Англії
  3. Забронювати готель в Лондоні
  4. Випуск «Орел і Решка» в Лондоні

Букінгемський палац є офіційною лондонською резиденцією британських монархів і одночасно однією з головних визначних пам'яток Лондона

Букінгемський палац є офіційною лондонською резиденцією британських монархів і одночасно однією з головних визначних пам'яток Лондона. Розташовується він в Вестмінстері. Безпосередньо палац призначений для офіційних прийомом, церемоній і банкетів. У період народних хвилювань або державних свят біля резиденції королеви постійно збираються натовпи людей. Спочатку Букінгемський палац був знаменитий як будинок Букінгема, споруджений в 1703 році для герцога Букінгемського.

За свідченням його сучасників, це був один з найбільш прекрасних будинків в Лондоні.

Історія Букінгемського палацу

У 1761 році король Англії Георг III придбав палац за 28 тисяч фунтів стерлінгів, після чого будинок Букінгема отримав назву «Будинок королеви» У 1761 році король Англії Георг III придбав палац за 28 тисяч фунтів стерлінгів, після чого будинок Букінгема отримав назву «Будинок королеви». Протягом наступних 75 років архітектори Едвард Блор і Джон Неш побудували три флігелі біля центрального двору. А палац був офіційно оголошений основною резиденцією британських монархів в 1837 році під час вступу на англійський престол королеви Вікторії. У роки її правління були зроблені останні суттєві доповнення, що включають сьогоднішній вигляд Букінгемського палацу. Іноді його називають «Бак Хаус».

Серед туристів Букінгемський палац є однією з найбільш відвідуваних визначних пам'яток Лондона і Англії в цілому Серед туристів Букінгемський палац є однією з найбільш відвідуваних визначних пам'яток Лондона і Англії в цілому. Щоб повною мірою насолодитися екскурсіями по палацу, відвідувачам просто необхідно знати англійську мову, адже тільки в такому випадку вони можуть дізнатися цікаву інформацію з історії цієї пам'ятки. Саме тому дуже важливо, щоб Ваш розмовна англійська був на високому рівні, в чому Вам можуть допомогти різні інтернет ресурси, що пропонують освоїти курси онлайн. Особливо ефективно просто поспілкуватися з носієм мови, наприклад, за допомогою Skype. Але навіть якщо Ви тільки взялися за вивчення мови, наш сайт Вам коротко розповість найцікавіші факти з історії Букінгемського палацу.

Початковий георгіанський інтер'єр включав в себе штучний різнокольоровий мармур, рожевий і синій ляпіс Початковий георгіанський інтер'єр включав в себе штучний різнокольоровий мармур, рожевий і синій ляпіс. Король Едуард VII значно переробив його в золоті та кремові тони в стилі французької Прекрасної епохи. Багато невеликих приймальні покої були обставлені меблями з королівського палацу в Брайтоні в китайському стилі. Сад Букінгемського палацу є найбільшим приватним садом в Лондоні, створений Брауном, а пізніше перероблений Джоном Нешем і Вільямом ейтоніей. Спорудження великий штучного ставу було завершено в 1828 році. Живить його річка Серпантин, яка протікає через Гайд-парк.

Букінгемський палац є одним з найзнаменитіших будівель в світі. Понад 50 тисяч людей на рік відвідують його в якості гостей на королівських прийомах в саду, обідах, ленчах і банкетах.

Резиденція Королеви Англії

На сьогодні Букінгемський палац - це робоча резиденція не тільки Королеви Англії і принца Філіпа, але також і герцога Йоркського На сьогодні Букінгемський палац - це робоча резиденція не тільки Королеви Англії і принца Філіпа, але також і герцога Йоркського. Тут же розміщені робочі кабінети понад 450 службовців і придворних палацу.

Влітку офіційну резиденцію Королеви відвідують понад 40 тисяч гостей, які беруть участь у прийомах в королівському саду. Саме тут починається більшість королівських церемоній, наприклад, осіннє державне відкриття сесій парламенту або ж церемонії на честь дня народження Королеви Англії в червні. Палац охороняється Придворним дивізіоном, що складається з Королівського кінного полку і полку гвардійської піхоти. Щодня з квітня по серпень з 11:30 проходить урочиста церемонія зміни варти, яка є однією з найбільш відомих церемоній в Лондоні і яка приваблює туристів з усього світу.

Формально Букінгемський палац є особистою власністю королівської сім'ї Формально Букінгемський палац є особистою власністю королівської сім'ї. А твори мистецтва Віндзорського замку, Кенсингтонського і Букінгемського палацу належать нації і престолонаслідника, вони і складають Королівську колекцію. Природно, неможливо навіть просто перерахувати всі скарби цієї колекції. Однак в 1961 році біля Букінгемського палацу, на місці зруйнованої німецькими бомбардувальниками під час війни королівської каплиці, була збудована Галерея королеви - маленька публічна галерея. У ній-то і влаштовуються виставки творів мистецтв із зібрання Королівської колекції.

Букінгемський палац являє собою символ і резиденцію Британської монархії, художню галерею і туристичну визначну пам'ятку Англії. За огорожею і позолоченими воротами роботи Бромсграва Гільда ​​видно чудовий фасад Уебба.

Забронювати готель в Лондоні

Для ознайомлення з визначними пам'ятками Англії, зокрема з Букінгемським палацом, вам знадобиться десь оселитися. Спеціально для вас нижче представлені готелі Лондона, розділені на три категорії: популярні готелі, розкішні готелі і дешеві готелі. Тут ви зможете забронювати номер в готелі Лондона завчасно відповідно до ваших побажань і фінансових можливостей. Для вашої зручності тут наведено інформацію про розташування готелів щодо центру міста, а також кількість зірок.

Просто виберіть сподобався вам готель, натиснувши на кнопку «Подивитися готель». Далі ви опинитеся на сторінці, де можна забронювати готель. Там же знаходиться більш детальна інформація про нього, відгуки, оцінки, фотографії, розташування на карті, особливості та, звичайно ж, ціни.

Якщо ви побажаєте ознайомитись з іншими готелі, можна просто вибрати зверху місто «Лондон», і перед вами відкриється список всіх готелів Лондона, доступних для бронювання.

Випуск «Орел і Решка» в Лондоні

«Орел і Решка» - програма про подорожі, що показує одне місто з точки зору економного туриста і туриста, що не обмежує себе в засобах. У цьому випуску учасники програми вирушили до Лондона - столиці Англії. Про те, як можна провести час в цьому чудовому місті економного мандрівникові і мандрівникові, не обмеженого засобах, дивіться на відео нижче.

Букінгемський палац на карті

Можливо, вам також буде цікаво:


Новости