Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Бангкок

На Каосане від великої кількості кафе і ресторанів можна навіть розгубитися! Тут ти знайдеш все, що забажаєш: європейську, американську, тайську, китайську та багато інших кухні. Крім того, в околицях розкидані численні західні мережеві заклади.

My Darling   (323 Thanon Rambuttri - Khao San Road) - популярний ресторан з європейською кухнею на паралельній Каосану Ram Buttri Alley My Darling (323 Thanon Rambuttri - Khao San Road) - популярний ресторан з європейською кухнею на паралельній Каосану Ram Buttri Alley. Тут завжди багато людей і великий вибір страв за середніми цінами, а зал прикрашений дивними скульптурами.

За веганскої і корисною їжею зазирни в   Ethos Bakery Cafe   (85/2 Tanao Road) За веганскої і корисною їжею зазирни в Ethos Bakery Cafe (85/2 Tanao Road). Розташоване воно в провулку за Burger King (прохід в провулок ліворуч від сусіднього з Бургером ювелірного магазину). Тут готують organic rice, хумус, фалафель і фреші, веганські бургери. При вході знімай взуття, тут ти як вдома. Порції великі, а обслуговування на висоті.

Якщо хочеш недорого і смачно поїсти, вирушай на сусідню Soi Ram Buttri в невелике сімейне кафе -   Gesco Bar   (25/2 Phra Athit Road, Soi Chanasongkram) Якщо хочеш недорого і смачно поїсти, вирушай на сусідню Soi Ram Buttri в невелике сімейне кафе - Gesco Bar (25/2 Phra Athit Road, Soi Chanasongkram). Вибір страв тут величезний, а ціни вкрай низькі ($ 1-1,70 за порцію). Правда, часто доводиться чекати вільне місце.

Уздовж Phra Athit Road ти з легкістю знайдеш приємне кафе або ресторанчик середньої цінової категорії Уздовж Phra Athit Road ти з легкістю знайдеш приємне кафе або ресторанчик середньої цінової категорії. Наприклад, можеш ситно поснідати млинцями з фруктами в милому Jaywalk Cafe (90 Phra Athit Road, Chana Songkhram) або з'їсти чорний бургер на обід в брутальному Escapade Burgers and Shakes (112 Phra Athit Road, Chana Songkhram).

За мафінів вирушай в   Konnichipan   (183 Chakkrabongse Rd) За мафінів вирушай в Konnichipan (183 Chakkrabongse Rd). Засумуєш по піці - тоді пора в Koh Lanta Pizzeria (88/3 Khao San Rd).

Якщо хочеться чогось особливого, забронюй столик в   Steve Cafe & Cuisine   (68 Sri Ayudhaya Road, Soi Sri Ayudhaya 21 - Devet) Якщо хочеться чогось особливого, забронюй столик в Steve Cafe & Cuisine (68 Sri Ayudhaya Road, Soi Sri Ayudhaya 21 - Devet). Ресторан розташований на річковому понтоні. Звідси відкривається шикарний вид на Чаопрайя і міст Рами VIII. Вечорами тут яблуку ніде впасти, але де ще побачиш такі чудові заходи сонця? Середня ціна страв - $ 4,50-5.

Вранці можна випити чашку тайського кави зі згущеним молоком і з'їсти тост в традиційному бангкокском кофешопе   Eiah-Sae   (1-103 Yaowarat Road) Вранці можна випити чашку тайського кави зі згущеним молоком і з'їсти тост в традиційному бангкокском кофешопе Eiah-Sae (1-103 Yaowarat Road). Уже 87 років це кафе спеціалізується на приготуванні тайського кави, а хліб для тостів випікають за власним рецептом. Чашка гарячого напою обійдеться всього в $ 0,60. Щоб знайти це міні кафе, вирушай на річковому транспорті до пірсу Marina Dept. і перейдеш у знаметіний ChinaTown .

Популярне вуличне кафе   Чайнатауна   Nai Ek (442 Yaowarat Road) розташувалося між Soi 9 і 11 Популярне вуличне кафе Чайнатауна Nai Ek (442 Yaowarat Road) розташувалося між Soi 9 і 11. Тут роблять найсмачніший в місті Kuay Jap або Guay Jab - гострий суп з рисовою локшиною і різними видами свинини і свинячої крові. В меню є small, medium і large порції для кожного блюда. Маленька порція в середньому обійдеться в $ 1,40, а велика - в $ 2,80.

На головній вулиці Чайнатауна - Yaowarat Road - знаходиться величезна кількість кафе і ресторанчиків з традиційною китайською кухнею. Тут же ти зустрінеш лавки, що продають пласти знаменитої в'яленої свинини, різні спеції і трави.

Хочеш пробувати кращу китайську кухню в місті Хочеш пробувати кращу китайську кухню в місті? Вирушай в сімейний ресторанчик Yim Yim (89 Yaowaphanit Road). Інтер'єр закладу не особливо вражає і відповідає типовому китайському кафе, чого не скажеш про кухню! Тут також пропонуються порції різних розмірів: small, medium і large.

Чи не полінуйся з ранку з'їздити в старе бістро   On Lok Yun   (72 Charoen Krung Rd) і замов великий сніданок з різними китайськими сосисками і яєчнею Чи не полінуйся з ранку з'їздити в старе бістро On Lok Yun (72 Charoen Krung Rd) і замов великий сніданок з різними китайськими сосисками і яєчнею. Тут ти можеш спробувати знамениті тости зі згущеним молоком і кава з ним же. Тільки прийди заздалегідь, інакше доведеться стояти в черзі, щоб зайняти столик.

Втомився (-а) від галасливого Чайнатауна Втомився (-а) від галасливого Чайнатауна? Повечеряй з прекрасним видом на місто в рухомому панорамному ресторані Sky View 360 ° (215 Yaowarat Road). Коктейль або пляшка пива обійдеться в $ 6, а середня вартість страв - $ 7-12.

У діловому кварталі буває складно знайти традиційну тайську макашніц, зате хороших ресторанів і кафе дуже багато. На Sukhumvit Road уздовж ліній skytrains ти знайдеш модні кафе з кухнями світу, фудкорти в торгових центрах і відомі мережеві заклади: McDonalds, Burger King, Starbucks і ін.

За кращими в місті сендвічами і кави вирушай в   Rocket Coffeebar   (147 Soi Sathon 12) За кращими в місті сендвічами і кави вирушай в Rocket Coffeebar (147 Soi Sathon 12). Затишний заклад з інтер'єром в скандинавському стилі, відкритою кухнею і величезним Rocket Club Sandwich за $ 11.

Поруч з Benjasiri Park знаходиться найвідоміше веганські заклад Бангкока -   Veganerie Concept   (35/2 Soi Поруч з Benjasiri Park знаходиться найвідоміше веганські заклад Бангкока - Veganerie Concept (35/2 Soi.Methiniwet - Sukhumvit 24). Почавши як кондитерської, за пару років воно перетворилося в відомий веганські ресторан. Однак і смачні десерти нікуди не поділися з меню. Середня вартість страв - $ 6-8.

Якщо любиш веганські їжу, обов'язково зайди в   May Veggie Home   (8/3 Ratchadapisek Rd Khlong Toei) - душевне сімейне місце, де складно застати вільний столик, а меню викликає слинки навіть у невегатеріанцев Якщо любиш веганські їжу, обов'язково зайди в May Veggie Home (8/3 Ratchadapisek Rd Khlong Toei) - душевне сімейне місце, де складно застати вільний столик, а меню викликає слинки навіть у невегатеріанцев. Проси no spicy.

Mango Vegetarian & Vegan Restaurant and Arts Gallery   (13 Tanao Rd Mango Vegetarian & Vegan Restaurant and Arts Gallery (13 Tanao Rd.). Остророжно, величезні порції! Твоя веганські душа буде задоволена.

Якщо хочеш спробувати традиційну місцеву кухню, зазирни в   Thon Krueng   (211/3 Soi Sukhumvit 49, Sukhumvit Road, Wattana) Якщо хочеш спробувати традиційну місцеву кухню, зазирни в Thon Krueng (211/3 Soi Sukhumvit 49, Sukhumvit Road, Wattana). Більше 20 років в ресторані готують смачну тайську їжу за невисокими цінами. Підтверджують це не тільки відгуки в мережі, але і довгі черги, вишиковуються сюди вечорами. Середня вартість страв - $ 3-5.

Ну а вечеряти в бангкокском даунтауні прийнято на даху якого-небудь хмарочоса, милуючись вогнями нічного міста Ну а вечеряти в бангкокском даунтауні прийнято на даху якого-небудь хмарочоса, милуючись вогнями нічного міста. Наприклад, в популярному Above Eleven (Sukhumvit Road Soi 11, Klong Toey), що займає 3 останні поверхи в 32-поверховому хмарочосі. Звідси відкривається чудовий вид на діловий центр Бангкока. Крім тайської та європейської кухні можна замовити і перуанські (!) Страви.

Вечорами тут яблуку ніде впасти, але де ще побачиш такі чудові заходи сонця?
Хочеш пробувати кращу китайську кухню в місті?
Втомився (-а) від галасливого Чайнатауна?

Новости