Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Зняти будиночок на двох

Місто являє нам багато можливостей для спілкування, іноді ж хочеться закритися в будиночок і усамітнитися від суєти. Відпочинок на двох, дерев'яний заміський котедж з усіма благами цивілізації в будь-який час року недорого надасть база відпочинку «Подвір'я» .

База знаходиться на піщаних пагорбах, порослих соснами, там же доглянуті пляжі озера Піщаного і Вуокси. Відпочинок в будиночку на двох, заміському дерев'яному котеджі, оточений комфортною обстановкою. Сучасна і зручні меблі в номерах, аудіо- і відеоапаратура, швидкісний Wi-Fi входять у вартість номера.

Сучасна і зручні меблі в номерах, аудіо- і відеоапаратура, швидкісний Wi-Fi входять у вартість номера

Витративши на дорогу від Санкт-Петербурга не більше години, Ви отримаєте можливість не тільки зняти будиночок на двох, без перешкод приділивши час один одному, а й отримати радість від злиття з природою. Неспішні водні прогулянки на човні, велосипедні поїздки в околицях бази і веселі вояжі на квадроциклах будуть Вам забезпечені працівниками бази в будь-який час, все обладнання є в прокаті на першу вимогу.

База «Подвір'я» підтримує вельми помірні ціни . Зняти будиночок на двох - недорого, чистота і порядок кухонь і санвузлів в номерах підтримується співробітниками бази в повній відповідності з вимогами сучасної гігієни. Нічого не завадить порадувати один одного самостійно приготованими стравами, а при бажанні - пригоститися домашньою їжею і чудовою випічкою в кафе бази.

Мангали на базі до Ваших послуг, вугілля недорогий і, вирішивши зняти будинок на двох, отримаєте можливість порадувати себе шашликом і барбекю за улюбленим рецептом.

Справжня російська лазня на дровах, з уже підготовленими віниками - справжнє задоволення. Зняти будиночок на двох в Ленінградській області можна і для того, щоб не поспішаючи, з усіма обов'язковими банними процедурами і традиціями, залишити в пам'яті радість від спілкування один з одним на тлі неповторної краси природи рідного краю.

Новости