Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок для двох в Підмосков'ї в готелі Фореста Фестиваль Парк

  1. Фореста Фестиваль Парк чекає закоханих Підмосковний готель Фореста Фестиваль Парк - це ідеальне місце...
  2. У всіх на виду

Фореста Фестиваль Парк чекає закоханих

Підмосковний готель Фореста Фестиваль Парк - це ідеальне місце для романтичного відпочинку.

Що потрібно, щоб відпочинок для двох у Підмосков'ї вийшов найбільше запам'ятався? Вся справа в атмосфері: смачна кухня, ненав'язливий сервіс, можливість залишитися наодинці в повній тиші і комфорті. Не завадять і бонуси. Наприклад, можливість похлюпатися в басейні або поніжитися в SPA.

Не варто думати, що відпочинок за містом передбачає виключно сидіння біля багаття. Романтика на природі - це прекрасно, але прохолодним ввечері хочеться трохи іншого: посидіти в елітному ресторані, куштуючи страви від шеф-кухаря і потягуючи відмінне французьке вино.

Романтика на природі - це прекрасно, але прохолодним ввечері хочеться трохи іншого: посидіти в елітному ресторані, куштуючи страви від шеф-кухаря і потягуючи відмінне французьке вино

На території Фореста Фестиваль Парк є прекрасні закладу з якісною кухнею і великим асортиментом напоїв: ресторани «Сан-Ремо» і «Марко Поло», майданчики для барбекю.

Тут можна провести дивовижний романтичний вечір, який продовжиться прогулянкою по околицях готелю чи в вашому затишному номері для двох.

Гаряче і приємно

Відпочинок в Підмосков'ї для двох можна продовжити в сауні. У Фореста Фестиваль Парк є п'ять видів саун і SPA-центр, в якому можна з комфортом провести кілька годин: дати організму повністю розслабитися після довгої трудового тижня в парильні, відчути всю красу аромарелаксаціі, дозволити вмілим рукам масажистів зняти фізичне напруження. Це буде найкращий відпочинок на двох вартість якого вас приємно здивує, адже питанням, скільки коштує відпочинок на двох, часто задаються закохані пари різного віку.

У всіх на виду

Навіть якщо ви приїхали на відпочинок в Підмосков'ї удвох, то зовсім не обов'язково проводити весь вікенд один на один. Ви можете провести один з вечорів в компанії інших гостей Фореста Фестиваль Парк. Ми проводимо шоу. Відвідувачів готелю радують співаки, музиканти, актори і шоумени.

Що потрібно, щоб відпочинок для двох у Підмосков'ї вийшов найбільше запам'ятався?

Новости