Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тури в Домінікану з Алмати, Астани, Актобе ціни 2019, гарячі путівки в Домінікану

  1. Тури в Домінікану з Алмати і Астани Тури в Домінікану з Алмати - відпочинок з комфортом
  2. Тури в Домінікану з Астани на кращі курорти
  3. Гарячі путівки в Домінікану від турфірми «Поїдемо!»
  4. Ціни на тури в Домінікану в Казахстані

Тури в Домінікану з Алмати і Астани

Тури в Домінікану з Алмати - відпочинок з комфортом

Тури в Домінікану з Алмати - відпочинок з комфортом

Тури в Домінікану з Алмати від турагентства Алмати «Поїдемо!» - це незабутня пригода, яке обов'язково Вам сподобається. Домінікана є одним з найпопулярніших напрямків для відпочинку на морі. У цій країні дуже теплий клімат, завдяки якому тут можна відпочивати цілий рік. Вас чекають тепле море і найчистіше білосніжний пісок. На курортах в Домініканській Республіці можна знайти як тихі затишні пляжі для спокійного відпочинку, так і великі галасливі, на яких займаються такими водними видами спорту як: дайвінг, серфінг, снорклінг та ін. Любителі риболовлі зможуть не тільки зловити відмінний улов, але і приготувати свою видобуток на відкритому вогні.

Путівки в Домінікану дадуть Вам можливість відвідати цікаві місця, серед яких: Каскаду Оджо де Агва, Каскаду дель Лимон, Ель Сальто де Беготе, Ель Сальто де Джіметоа. Тут Ви зможете побачити дуже красиві водоспади і навіть піднятися на їх вершину за допомогою альпіністського спорядження.

Тури в Домінікану з Астани на кращі курорти

Тури в Домінікану з Астани на кращі курорти

Також ми пропонуємо Вам тури в Домінікану з Астани на кращі курорти країни.

Найвідоміший і вже полюбився туристам курорт - Пунта-Кана, який перебуває на східному узбережжі країни. Це місце ідеально підходить для спокійного відпочинку всією сім'єю або для молодят. Також тут можна знайти готелі, які призначені для активного відпочинку. На цьому курорті знаходяться чудові пляжі з білосніжним піском і чистісінькою морською водою. У центрі Пунта-Кани є всі умови для спортивних розваг: тенісні корти, величезні басейни, майданчики для гольфу, проводяться навчальні заняття дайвінгом і віндсерфінгом. Якщо Ви відпочиваєте разом з дітьми, обов'язково відвідайте Манат парк, в якому можна поплавати з дельфінами, побачити морських левів, крокодилів, а також подивитися знамените шоу папуг.

Вибираючи тур в Домініканську Республіку, керуйтеся своїми уподобаннями, адже всі курорти досить різні. Курорт Пуерто-Плато сподобається любителям віндсерфінгу, так як саме тут можна насолодитися не тільки розкішним пляжем, а й великими хвилями. Курорт Хуан-Доліо прекрасний вибір для тих, хто збирається відвідати столицю Домінікани Санто-Домінго для шопінгу та відвідування екскурсій по місцевих визначних пам'ятках. Кращі пляжі країни знаходяться на курорті Бока-Чіка, який відмінно підійде для відпочинку з дітьми і для дайверів.

Гарячі путівки в Домінікану від турфірми «Поїдемо!»

Щоб Ваш відпочинок став не тільки приємним, але і економним купуйте гарячі тури в Домінікану з Алмати або Астани. Ви зможете отримати всі ті ж задоволення, тільки набагато дешевше. Гарячі путівки в Домінікану - це можливість опинитися на березі моря в атмосфері усамітнення, спокою і комфорту. Домінікана підходить для всіх туристів, як для сімейних пар, так і для молоді. Тут можна знайти як усамітнення, так і нестримні веселощі, можна просто милуватися красотами краю або займатися активними видами спорту. Тут є різні розважальні комплекси, бари, казино, ресторани, пляжні дискотеки, захоплюючі екскурсії та багато іншого.

Ціни на тури в Домінікану в Казахстані

Ціни на тури в Домінікану з Астани або Алмати від нашого турагентства можна дізнатися на сайті або зателефонувавши нашим менеджерам. Відпочинок в Домінікані вважається елітним, тому ціни на путівки досить високі, проте і якість пропонованих послуг знаходиться на вищому рівні. Тури в Домінікану з Казахстану - це райський відпочинок, про який мріють багато. Адже саме тут знаходиться найкрасивіше море, самі білосніжні пляжі, найбагатший підводний світ і все тільки найкраще.

Турфірма «Поїдемо!» Пропонує тури в Домінікану з Алмати або Астани за найвигіднішими цінами! Ми зробимо все можливе, щоб Ваш відпочинок був комфортним і запам'ятався яскравими враженнями!

Новости