Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Скільки коштує путівка в Таїланд

  1. Скільки коштує путівка на одного або двох?
  2. Основний параметр формування ціни поїздки
  3. Скільки коштує проживання в готелях Таїланду
  4. Вартість поїздки в залежності від сезону
  5. Ціни на палаючі поїздки

Скільки коштує відпочинок в Таїланді на одного, двох і більше осіб.

Скільки коштує відпочинок в Таїланді на одного, двох і більше осіб

Визначити, повну вартість відпочинку в Таїланді з точністю до останнього рубля, досить складно. На це впливають багато чинників, і особливо мінливі (зазвичай у бік підвищення) ціни на путівки, що припадають на свята, такі як Новий рік чи деякі традиційні урочистості. Можна тільки отримати загальне уявлення про те, скільки доведеться витратити на покупку туру, і на цій підставі планувати фінансові витрати на майбутній тайський відпустку. Вартість відпочинку залежить від наступних факторів:

  • вартість проживання в готелі
  • ціна квитка на літак
  • тривалість відпочинку
  • пора року
  • послуги туроператора (якщо потрібно "путівка під ключ")

Скільки коштує путівка на одного або двох?

Скільки коштує путівка на одного або двох

Ціна поїздки в Таїланд складається з багатьох складових. В першу чергу сума може змінюватися в залежності від туроператора, до якого звернувся клієнт, і стягуються їм комісійних внески. Також бюджет на туристичну путівку залежить від компанії-перевізника, особливо якщо планується поїздка не за традиційними схемами операторів - 4 ночі / 5 днів - 13 ночей / 14 днів, а за індивідуальним планом, на кількість днів менше 5-ти або більше 14-ти . У цьому випадку немає гарантії, що переліт буде здійснюватися прямими рейсами, а це більш накладно.

Основний параметр формування ціни поїздки

Третій фактор, який формує бюджет, це проживання в готелі . У Таїланді чіткого поділу за «зірковості» немає, так що деякі 4 * -місця чи конкурують з затишними 3 * -пансіонамі або невеликими готелями. Не варто думати, що в цій країні ефективної працює принцип «чим дорожче, тим краще» - краще переконатися в класі обраного готелю заздалегідь, вивчивши всю інформацію по ньому.

Орієнтовна вартість путівки на одну людину 7 ночей 14 ночей Ціна від 600 євро від 900 євро

Скільки коштує проживання в готелях Таїланду

Скільки коштує проживання в готелях Таїланду

Як уже сказано, велике значення для формування ціни на путівку мають готелі. Залежно від кількості зірок вони є більш-менш дорогими, пропонують більшу або меншу кількість послуг, обслуговують з більшим чи меншим якістю. Відпочинок з проживанням в готелі 5 * в номері на двох разом з усіма витратами - страховкою, перельотом, харчуванням - обійдеться туристам не менш ніж в 1500 доларів США за тиждень, в той час як місце з 3 * - приблизно всього в 1000 доларів. Цифри приблизні, але розрахунок в більшості випадків ведеться подібним чином.

Вартість поїздки в залежності від сезону

Максимально заощадити на поїздці в Тайланд можна в тому випадку, якщо придбати тур в «низький» сезон, тобто в сезон дощів (червень-жовтень) або великої спеки (березень-травень). На материку і островах сезони можуть трохи зрушуватися, але це трохи. Такий вибір дозволить не витратити на путівку понад 400-500 доларів США. У «високий» туристичний сезон порядок цін зростає в два-три рази, а відпочинок на тайських курортах на свята на двох «потягне» на 5000 доларів США.

Ціни на палаючі поїздки

Купівля палаючого туру - відмінний шанс заощадити, провівши відпустку в одній з найцікавіших тропічних країн світу. Палаюча путівка в Тайланд дозволяє відпочити недорого, часто її вартість буває на 20-25% нижче основної. Проблема в іншому: передбачити появу у туроператора подібних пропозицій неможливо, так як з'являється воно виключно за кілька днів (іноді навіть за добу) до вильоту. Також можлива поява палаючого пропозиції в тому випадку, якщо туроператор потребує термінової продажу місць, замовлених, але невикуплених клієнтами.

Скільки коштує путівка на одного або двох?

Новости