Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Романтична вечеря - відмінний сюрприз для коханої людини - Maikrahv

  1. Романтична вечеря - відмінний сюрприз для коханої людини Хочете піднести оригінальний подарунок коханій...
  2. Унікальна, відокремлена і романтична атмосфера
  3. Вечеря з багатим вибором кулінарних шедеврів
  4. Допоможемо здивувати вашу другу половинку
  5. цінний подарунок

Романтична вечеря - відмінний сюрприз для коханої людини

Хочете піднести оригінальний подарунок коханій людині? Краще рішення - це маленьке торжество тільки для вас двох! Романтична вечеря удвох в затишній атмосфері в самому серці старого Таллінна - що може бути більше зачаровує?

Романтична прогулянка в чарівному Старому місті

Прогулюючись перед вечерею по старому Таллінну, здається, ніби потрапляєш у казку. Зоряне небо, обсипаний безліччю вогників місто, старовинні вулички зі своєю історією, зроблять прогулянку неймовірно романтичної і незабутньою.

Унікальна, відокремлена і романтична атмосфера

По прибуттю ресторан вас зустріне турботливий і зробить все для того, щоб відтворити вечерю став пам'ятною подією. Розкішний інтер'єр, наповнена середньовічним шармом атмосфера, свічки на столах, зроблена за спеціальним замовленням дубові меблі, приємна музика створять романтичний настрій, дозволять вам приємно провести час і сказати найважливіші слова вашій половинці.

Вечеря з багатим вибором кулінарних шедеврів

На вибір будуть запропоновані фірмові закуски, основні страви та десерт з à la carte меню. Шеф-кухар нашого ресторану рекомендує спробувати в якості закуски ласощі з козячого сиру з динею, кавуном і руколою, а на десерт шоколадний фондан з чорничному-м'ятним соусом і морозивом. В якості основних страв на вибір пропонуємо супи, пасту, рибні та м'ясні страви. Також в нашому меню є страви не містять глютену і лактози, і вегетаріанські страви. Вечеря буде доповнений келихом вина. Додаткові напої можна замовити з винної карти або винного льоху . Завдяки співпраці з кращими сомельє Естонії ресторан Maikrahv пропонує чудовий асортимент якісних вин та інших напоїв.

Допоможемо здивувати вашу другу половинку

Романтична вечеря в ресторані Maikrahv відмінне місце щоб відзначити знаменну дату або просто приємно провести час удвох. Ми зробимо все, щоб ваш романтичний вечір для двох надовго запам'ятався вам обом.

цінний подарунок

Пакет «Романтична вечеря на двох» чудовим сюрпризом для коханої людини, так і відмінним подарунком для близьких або друзів.

Романтична вечеря удвох в затишній атмосфері в самому серці старого Таллінна - що може бути більше зачаровує?

Новости